FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Objektivac1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jel ovo sneakpeak ostatka adidas garnitureza iduću sezonu na drugoj slici?

Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
Muljao si, ljudi te kaznili e sad to što su i drugi muljali nije nikakavo opravdanje.
Inače u ovakvim situacijama sjetim se jedne legende
Inače u ovakvim situacijama sjetim se jedne legende
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Nadam se da se više neće igrati s uefom ionako nam je koeficijent u 3 qrca otišao. Jedna sezona neigranja bi nas nulirala.
-
- Kontakt:
Sramota da se uopste moralo razmisljati da li cestitati Husrefu rodjendan
Jos veca sramota ova vijest...Moraju se uozbiljiti
@bordobijeli nece kod nas,provjereno
Gdje taj veznjak vise?
Jos veca sramota ova vijest...Moraju se uozbiljiti
@bordobijeli nece kod nas,provjereno
Gdje taj veznjak vise?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Sta rece i osta ziv. Pa nije da se naigramo Evrope vala pa da bi nas izostanak nesto kostao !
U novi boj ...
- BegovicRamiz
- Kontakt:
sto sad kazna za 2023
dvije godine im trebale da skontaju il sta
dresovi onako vala nista specijalno
dvije godine im trebale da skontaju il sta
dresovi onako vala nista specijalno
Koliko vremenski treba dresovima da dodju na adresu kad se narucuje online?
Okej razumijem da je ovo pre-order, ali inace, recimo da su u full prodaji. Do sad sam isao u fan shop.
Okej razumijem da je ovo pre-order, ali inace, recimo da su u full prodaji. Do sad sam isao u fan shop.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Prosle godine sam dobio nakon prve tekme na Kosevu, doduse bilo je prvo pretkolo. Ako se ne varam, 10-15 dana?
Neko bi za ovaj propust trebao letiti iz kluba.
- luckystrike
- Kontakt:
Grohotom se smijem.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Prosle godine bas kasnili ,po.mjesec se cekalo. Iskreno meni se ne narucuje online, kad budu u fan shopu kupit cu .
Kako se to do sad nije desavalo?onako je napisao/la: ↑04 jul 2025, 21:09Ahmetovic je pomocni trener u Radniku.ubipara je napisao/la: ↑04 jul 2025, 21:05Koja je uloga Ahmetovica sada u klubu? Vidim ga na slici sa Zekicem i Krletom, krle je dobio funkciju bilo bi vala posteno da i Ahmet dobije neku funkciju.
Sto se ovog izvjestaja tice, kolko sam ja skonto da nisu potpun izvjestaj predali ali da su to naknadno ispravili pa smo dobili ”uvjetnu” kao i ostali klubovi. Uglavnom nije nikakva maliverzacija u pitanju vec cisto administrativna greska, a i ne cudi kad je Aylah tad bila u klubu
A za izvjestaj, tako je, nije bio potpun izvjestaj, sto je kasnije ispravljeno, ali UEFA ne prasta, moras poslat sve kako traze. Za 2024 godinu ispravljeno i idemo dalje. Desava se.
Pa nije se desavalo, sta znam. UEFA svake godine poostrava kriterijume. Kod nas se uposlenici rotiraju u klubu, ko na ringispilu, ko zna ko je i pravio izvjestaj za 2023. Platili kaznu i idemo dalje. Pa vidis li da UEFA haman svakodnevno kaznjava klubove, za razne stvari, svake godine sve vise i vise. Ne nasjedajte na price sa druge strane Miljacke. Da se razumijemo, ne branim Upravu, mislim da bar 70% stvari rade pogresno u vodjenju kluba, ali od ovoga pravit nekakvu katastrofu mi je budalastina, Boga mi.HyperOS je napisao/la: ↑04 jul 2025, 22:14Kako se to do sad nije desavalo?onako je napisao/la: ↑04 jul 2025, 21:09Ahmetovic je pomocni trener u Radniku.ubipara je napisao/la: ↑04 jul 2025, 21:05Koja je uloga Ahmetovica sada u klubu? Vidim ga na slici sa Zekicem i Krletom, krle je dobio funkciju bilo bi vala posteno da i Ahmet dobije neku funkciju.
Sto se ovog izvjestaja tice, kolko sam ja skonto da nisu potpun izvjestaj predali ali da su to naknadno ispravili pa smo dobili ”uvjetnu” kao i ostali klubovi. Uglavnom nije nikakva maliverzacija u pitanju vec cisto administrativna greska, a i ne cudi kad je Aylah tad bila u klubu
A za izvjestaj, tako je, nije bio potpun izvjestaj, sto je kasnije ispravljeno, ali UEFA ne prasta, moras poslat sve kako traze. Za 2024 godinu ispravljeno i idemo dalje. Desava se.
since 1973
Jos jedan manji propust i tri godine van evrope,onda mozemo da landaramo u ovoj kukuruz ligi.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑04 jul 2025, 21:50Ako nije vec. Mozda je to neko i namjerno uradio.

Ja mislim da je vezni red popunjen i da se više neće dovoditi nikog.
- Bubanja, Mamas, Jatta
- Mlinarić, Krdžalić, Vrban
Može biti da griješim ali ja da sam SD ne bih dovodio više nikog.
- Bubanja, Mamas, Jatta
- Mlinarić, Krdžalić, Vrban
Može biti da griješim ali ja da sam SD ne bih dovodio više nikog.
Trenutno korisnika/ca: NazorUso, nedimmmm1337, Pantelija, Proximic i 61 gost.