Nije 3 godine već iduća sezona u kojoj izborimo Evropu a ponovimo propust, ali bez obzira, ne smije se ovo ponoviti ni nakon uslovne kazneAdo_77 je napisao/la: ↑04 jul 2025, 22:34Jos jedan manji propust i tri godine van evrope,onda mozemo da landaramo u ovoj kukuruz ligi.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑04 jul 2025, 21:50Ako nije vec. Mozda je to neko i namjerno uradio.![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Objektivac1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
Kako ono kazete kad prodamo igraca "Sta mi imamo od tih para, to ode Mirvicu, sta Klub ima od toga..." , isto tako vazi i za ovu kaznu, ne placate je vi, platit ce Mirvic.
P.S. Evo sazg nece da dovodimo veznjaka da moze Krdza igrati...
P.S. Evo sazg nece da dovodimo veznjaka da moze Krdza igrati...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
100% hahahahaha ide Ani životom
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Dobro si jbt, njih zaboravio totalno.. Hvala buraz na dopuni
-
- Kontakt:
Za dresove. Bordo i Bijeli su mi vrh. A za treci dres, kupio sam svaki i zeleni i dva crna ali ovaj sa kockicama nam nije trebao.
Ovdje me razapinju sto sam super pozitivan i sve je uvijek savrsenio ali ovi dresovi treca garnitura nam nije trebala.
Nisam nacionalista ni homofob, daleko od toga ali mogli su nam treci dres dati sa ljiljanima raja bi poludila.
Kockice nemaju mjesta u nasem klubu uopste, jer je to direktni udarac na sve sto smo branili do sada!!!
Isto da stave crveno/plavo/bijelo koje podsjeca na zastavu Srbije.
Ne svidja mi se treci dres!!!
Ovdje me razapinju sto sam super pozitivan i sve je uvijek savrsenio ali ovi dresovi treca garnitura nam nije trebala.
Nisam nacionalista ni homofob, daleko od toga ali mogli su nam treci dres dati sa ljiljanima raja bi poludila.
Kockice nemaju mjesta u nasem klubu uopste, jer je to direktni udarac na sve sto smo branili do sada!!!
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
ide Krdza kao U21 igrac u prvih 11 kad Mujkic ode
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
- Kontakt:
Jeste ,al ako se ponovi nešto slično pušimo i mi i Mirvic . Ljudi koje vode klub moraju raditi s više odgovornosti od banalne objave rasporeda koju su uboli od treće do ovih ozbiljni izvještaja prema uefi.
Znači još stopera dolazi?

Jović Turda Paskalev
Pejović jedina zamjena ako izuzmemo tog Đurića.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- Vrhbosnian
- Kontakt:
Kakve gluposti ljudi pišu, ko da čitaš prepucavanja djece od 12 god.
Otkad je to kvadrat kao oblik u bilo kojoj formi i bojama ekskluzivno simbol Hrvatske ili hrvatskog naroda?!
Otkad je to kvadrat kao oblik u bilo kojoj formi i bojama ekskluzivno simbol Hrvatske ili hrvatskog naroda?!
vjerovatno jer ne smijemo se kockati sa stoperima,bit ce kartona povreda itd
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Svakakvih se gluposti čovjek ovdje nagleda... Nažalost.Vrhbosnian je napisao/la: ↑04 jul 2025, 23:09Kakve gluposti ljudi pišu, ko da čitaš prepucavanja djece od 12 god.
PS. Svaki dres je top, ali bordo je bordo uvijek bilo!

A papak s juga uvijek plakat' će jer je bordo Saraj'vo!
-
- Kontakt:
Ne znam odakle si ti i kako si odgojen, ali de se malo okreni pa pogledaj kome su kakva obiljezja nacionalna opredjeljenost…Vrhbosnian je napisao/la: ↑04 jul 2025, 23:09Kakve gluposti ljudi pišu, ko da čitaš prepucavanja djece od 12 god.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
- napoleon72
- Kontakt:
Okej je da ti se ne svidja, al nema ovo nikakve veze sa Hrvatskom. Ljiljan je direktan simbol, ovi kvadratici su dezen koji su npr i Horde znale upotrijebit u koreografijama. Da su crveno-bijeli kvadratici pa da se i kaze da asocira na Hrvatsku, al ovako... meni iskreno prelijep dezen, al et i to je stvar ukusa. Da stave dvoglavog orla na dres to bi mi bas smetalo, al neki dezen koji nije ni u "pravim" bojama...pjankesarajevo je napisao/la: ↑04 jul 2025, 22:57Za dresove. Bordo i Bijeli su mi vrh. A za treci dres, kupio sam svaki i zeleni i dva crna ali ovaj sa kockicama nam nije trebao.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Uposlenici su ovo i odradili.Tj bivši uposlenici,naravno dovedeni i potjerani od vrlog nam predsjednika.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑04 jul 2025, 21:50Ako nije vec. Mozda je to neko i namjerno uradio.
Slabo su navijači Sarajeva upučeni u dešavanja u klubu,baš slabo.
U pravu si, koreografija negdje krajem 2000tih, United Colors of Sarajevo. Ne mogu sliku naći.napoleon72 je napisao/la: ↑04 jul 2025, 23:33Okej je da ti se ne svidja, al nema ovo nikakve veze sa Hrvatskom. Ljiljan je direktan simbol, ovi kvadratici su dezen koji su npr i Horde znale upotrijebit u koreografijama. Da su crveno-bijeli kvadratici pa da se i kaze da asocira na Hrvatsku, al ovako... meni iskreno prelijep dezen, al et i to je stvar ukusa. Da stave dvoglavog orla na dres to bi mi bas smetalo, al neki dezen koji nije ni u "pravim" bojama...pjankesarajevo je napisao/la: ↑04 jul 2025, 22:57Za dresove. Bordo i Bijeli su mi vrh. A za treci dres, kupio sam svaki i zeleni i dva crna ali ovaj sa kockicama nam nije trebao.
“Teško je biti ikad sretan na klupi Sarajeva. Kad pobijediš, ne osjetiš preveliko olakšanje nego iščekuješ sljedeće dvoboje.” ZZ
-
- Kontakt:
Izmedju ostalog na ovo sa UEFA-om sam ja aludirao u svom prvom postu ovdje, vjerovatno se neko i sjeca, a glavni razlog sto sam se prijavio je bjesomucno pljuvanje po Hordama koje se tada odvijalo na temi. Simptomaticno je kako su se sad ti isti pljuvaci samo usutili i sutra ce opet slaviti i diciti se Horde ovo, Horde ono, a najstrasnije pljuvali bez da su imali ikakve informacije kakvi se "propusti" desavaju u klubu. Licemjerno 

Ma treba nam jedan dobar vezni igrac. Ovo sve sto imamo manje vise destruktivci.
Mislim da se jos uvijek ne smijemo 100% osloniti ni na Krdzalica I posebno ne na Djordjevica
Vezni I stoper I to je to.
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Pa nisu u klubu znali za ovo do neki dan, a eto Horde Zla su znale preko posrednika i UEFEHordas1990 je napisao/la: ↑05 jul 2025, 00:19Izmedju ostalog na ovo sa UEFA-om sam ja aludirao u svom prvom postu ovdje, vjerovatno se neko i sjeca, a glavni razlog sto sam se prijavio je bjesomucno pljuvanje po Hordama koje se tada odvijalo na temi. Simptomaticno je kako su se sad ti isti pljuvaci samo usutili i sutra ce opet slaviti i diciti se Horde ovo, Horde ono, a najstrasnije pljuvali bez da su imali ikakve informacije kakvi se "propusti" desavaju u klubu. Licemjerno![]()
Izdali ste klub zbog kojeg postojite
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"