NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

harden
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la harden » 04 jul 2025, 19:49

Najboljih godinu dana u zadnjih 15 godina kluba, a jos se puno puno moze uraditi, to je samo pokazatelj kakve su ublehe bile u zadnjih 10+ godina.

Obradov dobio ugovor u Zelji, drago mi je, dobra je to i stvar za nas da se vidi da se preko Jedinstva moze nesto napraviti.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

BihacSN
Kontakt:

Post Postao/la BihacSN » 04 jul 2025, 19:53

🔴⚪️ 𝐀𝐋𝐈 𝐌𝐀𝐇𝐌𝐔𝐃 𝐔 𝐂𝐑𝐕𝐄𝐍𝐎 - 𝐁𝐈𝐉𝐄𝐋𝐈𝐌 𝐑𝐄𝐃𝐎𝐕𝐈𝐌𝐀 | 📄✍️
Ali Mahmud je novi igrač NK Jedinstvo Bihać !
Talentovani ofanzivac rođen 2004. godine, poznat po svojoj brzini, driblinzima i osjećaju za gol, zvanično je pojačao redove našeg Kluba.
Nakon nastupa za FK Slobodu Tuzla i FK Gornji Rahić, Mahmud stiže u Bihać s jasnim ciljem – da pomogne Jedinstvu u predstojećoj sezoni Wwin Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine.
Dobro došao u porodicu Jedinstva, ALI ! 🔥
#DIGNIGLAVUNISISAM ‼️

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 04 jul 2025, 19:57

Fakat sva 4 pojacanja obecavaju, jedno nase dijete vraceno, jos kad bi doveli jednog ko Gasal to bi bilo vrh. Samo produziti jos Zgonu i Bozica, mi smo u vrhu tabele.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 04 jul 2025, 20:07

. 🔴⚪️ 𝗡𝗢𝗩𝗢 𝗜𝗠𝗘 𝗨 𝗘𝗞𝗜𝗣𝗜 | Jordan Andres Campaña Hinestroza ✍️

Sa zadovoljstvom vas obavještavamo da je Jordan Andres Campaña Hinestroza novi igrač Jedinstva ❗️

Rođen je 2001.godine u Kolumbiji, te pojačava crveno-bijele redove pred novu sezonu. Igra na poziciji krilnog napadača, poznat po brzini, prodoru i energiji koju unosi u igru.
Ima iskustva iz Bosne i Hercegovine. Nastupao je u Prvoj ligi RS-a, u dresu Romanije s Pala i FK Borcu Kozarska Dubica.

Dolaskom Jordana, nastavljamo s jačanjem tima i pripremama za izazove koji nas očekuju.

Dobro došao u Bihać i sretno u dresu Jedinstva ! 🔴⚪️

#DIGNIGLAVUNISISAM

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 04 jul 2025, 20:13

I Uros Brankovic potpisao

Nim
Kontakt:

Post Postao/la Nim » 04 jul 2025, 20:30

harden je napisao/la:
04 jul 2025, 19:57
Fakat sva 4 pojacanja obecavaju, jedno nase dijete vraceno, jos kad bi doveli jednog ko Gasal to bi bilo vrh. Samo produziti jos Zgonu i Bozica, mi smo u vrhu tabele.
Uh da je njih 2 na ova pojacanja zadrzati 🔥🔥

Bihac1299
Kontakt:

Post Postao/la Bihac1299 » 04 jul 2025, 23:05

@legendarnadruga
Da nismo 50 feninga dužni ovom vođi navijača kad samo ,,diže glavu,, po komentarima na svaku objavu zvanične prezentacije, pitam za druga…da mu puncu nisu digli koncesiju za Klokot sa 1KM na 1,10KM, ti imaš te informacije 100%

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 04 jul 2025, 23:14

Ide premijer ligaa izgleda ove godine 👏👏
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 04 jul 2025, 23:22

Kazu da je ovaj Uros igracina…

Crni je prekucao Prvu RS, sve igraci Ibre Hadziabdica treba covjeku ponuditi mjesto u upravi ako i ova tura igraca bude korektna. Bice ovo ozbiljna ekipa.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 04 jul 2025, 23:40

Kad se već spaja liga, najbolje je da mi preskočimo taj cirkus ulaskom u PL :mrgreen:

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 04 jul 2025, 23:47

Fkt sam i ja mislio pitati za vodju navijaca ali me preduhitrio @Bihac1299

Koji k. pse na svaku objavu digni glavu nisi sam. Jel ismijava nesto vezano za klub ili sta? Bice da SN nesto ne odobrava trenutno jer uvijek nadju neko sranje da se protive. Eto klub pripada samo njima i mora biti kako njih 20 kaze.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 04 jul 2025, 23:52

I ne znam zasto vas dosta prica o tom prvom mjestu. Mi smo daleko od toga. Ako budemo u prvih pet bice super. Da je Adzem tu, racunao bi nas u top tri. I po fb svi nesto komentarisu vrh tabele, prvo mjesto, premier liga. Nema smisla raditi svaku sezonu isto, i na kraju borba za opstanak. Pa nam se smiju svi.
Definitivno trener najslabija karika. Igraci dolaze prije pocetka priprema. Pola ekipe vec uigrano. Dugo niko nije dosao na tako sve servirano.

superFrankie
Kontakt:

Post Postao/la superFrankie » 04 jul 2025, 23:52

nebeskasila je napisao/la:
04 jul 2025, 23:47
Fkt sam i ja mislio pitati za vodju navijaca ali me preduhitrio @Bihac1299

Koji k. pse na svaku objavu digni glavu nisi sam. Jel ismijava nesto vezano za klub ili sta? Bice da SN nesto ne odobrava trenutno jer uvijek nadju neko sranje da se protive. Eto klub pripada samo njima i mora biti kako njih 20 kaze.
Ne znam jel smijesnije to ili prozivanje uprave sto ne dovode domace igrace. Koje domace, ako ih ima sa kvalitetom za prvu ligu rado bih da cujem ta imena. Benjo nam je najbolji domaci igrac trenutno, a kvalitet je za druge lige

Warlord
Kontakt:

Post Postao/la Warlord » 05 jul 2025, 00:06

Decki opusteno sve je to zajebancija, nidje veze ste zapeli za to bitno da je pozitiva

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 05 jul 2025, 00:09

Warlord je napisao/la:
05 jul 2025, 00:06
Decki opusteno sve je to zajebancija, nidje veze ste zapeli za to bitno da je pozitiva
Ma kakva zajebancija na svaku ozbiljnu objavu kluba. Pa nek se zanebavaju na stensu. Meni je bezveze, al hajde.
Mislim da nam treba i neko pojacanje provjereno, da se zna sto posto da je dobro. Ovo opet pola ih biti neki anonimusi koji mogu biti zivi promasaj.

lobiranje
Kontakt:

Post Postao/la lobiranje » 05 jul 2025, 00:12

Bihac1299 je napisao/la:
04 jul 2025, 23:05
@legendarnadruga
Da nismo 50 feninga dužni ovom vođi navijača kad samo ,,diže glavu,, po komentarima na svaku objavu zvanične prezentacije, pitam za druga…da mu puncu nisu digli koncesiju za Klokot sa 1KM na 1,10KM, ti imaš te informacije 100%

To je najbolji pokazatelj za „Svojom galamom samo odaju koliko im nedostaje razuma”

EDL
Kontakt:

Post Postao/la EDL » 05 jul 2025, 05:06

Za nekog ko se najvise zalago za dolazak Ismeta na prosloj skupštinu mislim da ne bi trebao previse da ismijava sadasnju upravu.

Bihac1299
Kontakt:

Post Postao/la Bihac1299 » 05 jul 2025, 08:56

Pa u tome i jest problem preko navijača i Z.T je dobio sve u životu ne možeš biti fin i loš dečko, odaberi put…

@nebeskasila slažem se sa bratom, nema ovdje još top 5 da je Adžem tu, možda bi se i računalo na to…

Sagledati realno situaciju za top 5 su tu Sloboda, GOŠK, Stupčanica, Igman, Čelik…

Žerić je trenutno taj koji ce od igrača napraviti ekipu ili kantu za nabijanje

legendarnadruga
Kontakt:

Post Postao/la legendarnadruga » 05 jul 2025, 08:59

Bihac1299 je napisao/la:
05 jul 2025, 08:56
Pa u tome i jest problem preko navijača i Z.T je dobio sve u životu ne možeš biti fin i loš dečko, odaberi put…

@nebeskasila slažem se sa bratom, nema ovdje još top 5 da je Adžem tu, možda bi se i računalo na to…

Sagledati realno situaciju za top 5 su tu Sloboda, GOŠK, Stupčanica, Igman, Čelik…

Igman je raspad sistema

convict35
Kontakt:

Post Postao/la convict35 » 05 jul 2025, 10:48

Bihac1299 je napisao/la:
05 jul 2025, 08:56

Ma otprilike to je to samo bez Igmana ,sto se nas tice ni mi neznamo,suti se mute nesto.
Doveli smo oba beka top premijerligaska,a otusao nam je samo Talha do sada i mislim da nece bit odlazaka osim onih koje mi otpustimo.Razgovara se ,nude se igraci al uprava zeli jos top 4 igraca ali oni svi nesto cekaju vagaju ,ko biva vani cekaju i tako,ako se to uspije i mi cemo napadat prvo mjesto mada je misljenja da jos nismo spremni za PL bez obzira kad bi i osvojili.
Sretno i vama da se stabilizujete i da se ukljucite u vrh da je liga sto bolja i zanimljivija

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.