Premijer liga BiH - aktuelno

KONTRASVIH
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la KONTRASVIH » 05 jul 2025, 09:39

svrakino1921 je napisao/la:
05 jul 2025, 08:52
Ništa mi tu nemamo analizirati
Samo je za analize iz kojeg budžeta se prebacuju 250 000 € na račun UEFE dal iz Općinskog ili Kantonalnog

Da poentiram - iz kojeg budžeta ce da zagrabite

P.S.
Eno načelnik Mandić stavlja kocke na trotoar pored dom zdravlja Vrazova pa kažu sve dole do Marijinog dvora ide kocka - kažu bit ce merak se šetat tuda - pa Vi za sad ove kazne Pitari nemoj da opali asfalt minimalne debljine

SPORTSKI POZDRAV
:tokralju:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 05 jul 2025, 09:56

StrikeWarzone je napisao/la:
05 jul 2025, 07:36
Oni ne misle, nego slijepo prate dusku i njegove gluposti.
Organizovana spin brigada.
Rece lik koji je replicirao najvecem cobanu foruma :tokralju:

Nek vi mislite, poznati ste po tome, ne znate uplatnicu ispunit u pm a ovdje se mijesate.

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 05 jul 2025, 10:08

Zamislite koliki je kriminal u klubu koji vrsi utaju poreza pa je UEFA to prepoznala. Izvjestaji koji nasi klubovi šalju UEFi su šturi jer mi nismo interesna sfera takvoj organizaciji i bukvalno to niko i ne čita. E zamislite koliko je gluposti sadtzavao izvjestaj kluba koji vrsi utaju poreza pa je neko u UEfi odlučio to da detaljno pročita.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 05 jul 2025, 10:16

Još jedan u nizu dokaza da ste nepismeni.

Piše vam da je ta greška za 2023 ispravljena u 2024. Nije to duska rekao nego piše u obrazloženju. Ja vam i preveo na bosanski , vi opet nebuloze pisete. Nevjerovatno.

Šta za sad. Da greška nije ispravljena bili bi suspendovani. Nema za sad za nekad. Ispravljeno je.

Kako ja znam zbog čeg je kazna mogu vam i napisati. Nije dostavljena dokumentacija za povezani pravni subjekt.

Nikakve veze nema sa platama ratama isplatama nit bilo čim sličnim sto vi pisete.

Hoćete svoj epitet Vicinih poslušnika da prebacite na bilo koga pa se svojski trudite da nešto nađete. Ali demantuju vas oficijelni dokumenti. 3 godine ste vraćali dugovanja Vici i ako vam on kaže da izgubite sklanjali se s terena. I kao jedini klub sa takvim statusom u ligi malo vam paranoja pa bi voljeli da to poništite izmišljanjem raznoraznih priča koje veze s mozgom nemaju.

Nekad mi vas je zao a nekad kontam niste bolje ni zaslužili.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

James1987
Kontakt:

Post Postao/la James1987 » 05 jul 2025, 10:35

gh0stHZ je napisao/la:
05 jul 2025, 09:12
Ne treba se prepirati sa navijačima kluba kojeg bi ova kazna totalno ugasila ili u najboljem slučaju poslala u kantonalnu ligu sa novim imenom OFK Zeljezničmar.
Ovo bi njima aktiviralo ponovo humanitarni broj.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!

Tuce11
Kontakt:

Post Postao/la Tuce11 » 05 jul 2025, 10:40

Velež polako slaže respektabilan tim. Danas dva stopera

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 jul 2025, 10:46

Balorda je napisao/la:
05 jul 2025, 09:12
Nisi odgovorio jednom željovcu na prethodnoj stranici, propustio si post.

Morao sam ga blokirati, to je prije njega uspjelo samo tobetu, nodiju i još par onih baš sa dna kace.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

jointunija
Kontakt:

Post Postao/la jointunija » 05 jul 2025, 10:52

:urnebes:
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 05 jul 2025, 11:35

Umace li Mrivic sa somunom ili samo Ajlica

svemalim1
Kontakt:

Post Postao/la svemalim1 » 05 jul 2025, 11:36

Virtu4l je napisao/la:
04 jul 2025, 23:40
svemalim1 je napisao/la:
04 jul 2025, 22:18
Virtu4l je napisao/la:
04 jul 2025, 21:19
U svega godinu dana se obrukaš u kantonalnom savezu, podmećeš, lažeš, petljaš. Sopstveni navijači te optuže za namještanje utakmica. Ključni ljudi u klubu dobiju ekspresne otkaze bez objašnjenja. UEFA te kazni. Ti nakon svega toga i dalje ideš kao magare kroz zid. Nevjerovatni, zaista nevjerovatni.
dobro ti rece da se koprcaju. nevjerovatno koliko botuju da odbrane ove malverzacije. pazi cuda, odjednom i moderatore na temi imaju da se usmjerava prica kako u klubu hoce. pa ziljkic je apsolutno sve u pravu bio sto je govorio da placaju botove.

Ovo još nisam vidio, eto, najiskrenije. Toliko bruke i sramote u svega godinu dana i to još uvijek nema ni gram obraza.

Čega se pametan stidi, time se budala ponosi. Nikad ova narodna nije bila adekvatnija nego sad u njihovom primjeru, ali bukvalno.
ovo se zna neka dva mjeseca, ali oni su uredno cijelo vrijeme ovdje sve poricali, spinovali, ismijavali ljude poput @jointunije koju su pisali sta se desava. sad kad je izaslo u medijima samo okrenu pricu, kao na dugme. da ne povjerujes.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 05 jul 2025, 11:38

Ma lažete niste vi pisali šta se dešava nego izmišljali Europol, Sipu, hapšenja.

Ono novčana kazna zbog nedostavljene dokumentacije na vrijeme.

Moderatore imamo da ne bi vi pisali po našoj temi vaše istine kao sto ovdje pisete. Jer ste mali zavidni klub koji nema već duze vremena vlasitit smisao.

I može vas se na telegramu okupit 150 da propagirate šuplje price. Istina je uvijek dostupna ko hoce da je vidi.

Za vas smo najtrofejniji klub u državi i tako nas možete oslovljavati sve ostalo je šuplja.

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 05 jul 2025, 11:42

Je li ih bilo sramota poslati ovu kaznu? Pa to je viverosu 1min 47sec igre. Ja bih opet pogrijesio u inat samo da bjegunci od bh pravosudja imaju drksti na nesto.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 05 jul 2025, 11:49

Semper je napisao/la:
05 jul 2025, 10:08
Zamislite koliki je kriminal u klubu koji vrsi utaju poreza pa je UEFA to prepoznala. Izvjestaji koji nasi klubovi šalju UEFi su šturi jer mi nismo interesna sfera takvoj organizaciji i bukvalno to niko i ne čita. E zamislite koliko je gluposti sadtzavao izvjestaj kluba koji vrsi utaju poreza pa je neko u UEfi odlučio to da detaljno pročita.
Pa vrlo moguce da je neko iz našeg saveza insistirao da se malo obrati pažnja na FKS ,previse se kaže koprcaju smiriti ih .

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 05 jul 2025, 11:52

jurisicduska je napisao/la:
05 jul 2025, 11:38
Ma lažete niste vi pisali šta se dešava nego izmišljali Europol, Sipu, hapšenja.

Moderatore imamo da ne bi vi pisali po našoj temi vaše istine kao sto ovdje pisete. Jer ste mali zavidni klub koji nema već duze vremena vlasitit smisao.

I može vas se na telegramu okupit 150 da propagirate šuplje price. Istina je uvijek dostupna ko hoce da je vidi.

Za vas smo najtrofejniji klub u državi i tako nas možete oslovljavati sve ostalo je šuplja.
Ipak bi rekao da vasa telegram grupa pise svakakve gluposti, pogotovo pred derbi utakmice. Cega sam se nagledao vjerovatno ni sami u to ne vjerujete. :salut:
Fk Željezničar.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 05 jul 2025, 11:59

Pablo11 je napisao/la:
05 jul 2025, 11:52

Ipak bi rekao da vasa telegram grupa pise svakakve gluposti, pogotovo pred derbi utakmice. Cega sam se nagledao vjerovatno ni sami u to ne vjerujete. :salut:
Sve uredu to, ni ne zanima me , nit imam mišljenje, mrzim ova čoporativna okupljanja kad hoćete nešto na silu zato vam repliciram. Ima ba zvanicna objava fino pročitajte i o tom možemo diskutovat. Ako uopste treba sa navijačem diskutovat sto Mirviceva administracija nije bila u stanju poslati dokument za drugi pravni subjekt koji je s nama povezan, kao naravno i zbog čega ga nisu poslali. A ovo Europol, Sipa, fino nam vi rekli. Pa vi ste znali ostat bez licence pa vam niko nije nikakvu Sipu kačio , Interpole nego se pisalo samo o tom nedobivanju licence. Naša europska tekma je uskoro toliko o ozbiljnosti propusta.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 05 jul 2025, 12:00

05 jul 2025, 11:59
Pablo11 je napisao/la:
05 jul 2025, 11:52

Sve uredu to, ni ne zanima me , nit imam mišljenje, mrzim ova čoporativna okupljanja kad hoćete nešto na silu zato vam repliciram. Ima ba zvanicna objava fino pročitajte i o tom možemo diskutovat. Ako uopste treba sa navijačem diskutovat sto Mirviceva administracija nije bila u stanju poslati dokument za drugi pravni subjekt koji je s nama povezan, kao naravno i zbog čega ga nisu poslali. A ovo Europol, Sipa, fino nam vi rekli. Pa vi ste znali ostat bez licence pa vam niko nije nikakvu Sipu kačio , Interpole nego se pisalo samo o tom nedobivanju licence. Naša europska tekma je uskoro toliko o ozbiljnosti propusta.
Ukopao vas je Senijad to i ptice na grani znaju.
Fk Željezničar.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 05 jul 2025, 12:05

To vise govori o Senijadu nego o nama.
Imamo njegove izjave dok je bio uposlenik kluba a sujeta koju je pokazao nakon zasluženog otkaza govori vise o njemu.

Ova novčana kazna je plaćena i finansijske informacije koje su nedostajale su dostavljene u narednom izvještaju i to je jedini razlog sto nismo kažnjeni drastičnije , nikakve veze i stele, nego dostavljanje dokumentacije koja je nedostajala.

Jedino sto se mogu složiti i jedina istina koja je ovdje napisana da ta dokumentacija nije zaboravljena nego je svjesno nisu poslali.

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 05 jul 2025, 12:17

Mišljenje o bivšem reprezentativcu Senijadu Ibricicu ?
:kafa:
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

jointunija
Kontakt:

Post Postao/la jointunija » 05 jul 2025, 12:39

Još jedan bivši uposlenik kad progovori,ode sve niz lijehe :opaopa:
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 05 jul 2025, 12:47

Virtu4l je napisao/la:
05 jul 2025, 00:42
Ovoga fakat moram blokirati. Mozak boli od ovih nebuloza.
Kako to mozes uradit pa ostat uskracen da vidis sta covjek za dnevnicu moze uradit.
Ovakvo botovanje nije vidjeno ovdje nikad.
On je mirvahov najvažniji igrac, kakav guli, gojkovic qrci palci.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.