NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Ja koliko kontam po ovim komentarima na zvanicnoj SN je nesto protiv ove uprave jer ovi vodeći u SN-u ismijavaju u komentarima konstantno.Znal neko u čemu je taj fazon? Nije mi jasno koliko su Ismeta podržavali a sad su nešto protiv
-
- Kontakt:
Ljudi su uvijek protiv neceg, ako je sve u redu onda im je problem 1919NebeskaSila96 je napisao/la: ↑05 jul 2025, 11:08Ja koliko kontam po ovim komentarima na zvanicnoj SN je nesto protiv ove uprave jer ovi vodeći u SN-u ismijavaju u komentarima konstantno.Znal neko u čemu je taj fazon? Nije mi jasno koliko su Ismeta podržavali a sad su nešto protiv
Sila Nebeska negoduje zbog odlaska Smailovića i Husovića, te zbog odlaska Salkanovića na pripreme Željezničara.
Ja ih u jednu ruku razumijem, momci idu za svoj novac na sva gostovanja, povežu se sa nekim igračima i onda ti igrači odu, ali s druge strane ovo je logičan potez Uprave. Smailović nije više u21, a ne donosi prevagu, Husović je jedino mogao biti igrač s klupe i ništa više. A što se tiče Salkanovića momak je ispravan 100%, pitao bih ja svakoga kako bi postupili da im je nogomet jedini izvor prihoda, da igra pod amaterskim ugovorom ili profesionalnim.
Treba samo smiriti strasti i ne pričati puno o očekivanjima, ekipa još uvijek nije skompletirana, ne treba stvarati pritisak.
Ja ih u jednu ruku razumijem, momci idu za svoj novac na sva gostovanja, povežu se sa nekim igračima i onda ti igrači odu, ali s druge strane ovo je logičan potez Uprave. Smailović nije više u21, a ne donosi prevagu, Husović je jedino mogao biti igrač s klupe i ništa više. A što se tiče Salkanovića momak je ispravan 100%, pitao bih ja svakoga kako bi postupili da im je nogomet jedini izvor prihoda, da igra pod amaterskim ugovorom ili profesionalnim.
Treba samo smiriti strasti i ne pričati puno o očekivanjima, ekipa još uvijek nije skompletirana, ne treba stvarati pritisak.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Oni idu iz ljubavi prema klubu na gostovanja i vole ga isto kao i mi, oni su kao nešto vrijedniji od nas!?! Ko ih uopste tjera da idu na gostvanja s druge strane ako si navijac ne treba to znaciti da se TREBAŠ PITATI o sklapanju rostera i o tome ko će otići i ko doći.NeRi_K je napisao/la: ↑05 jul 2025, 12:04Sila Nebeska negoduje zbog odlaska Smailovića i Husovića, te zbog odlaska Salkanovića na pripreme Željezničara.
Znači li to da sutra igrač koji blage veze nema od fudbala treba ostati i biti teret financijski zbog dobrog odnosa sa navijačima?
Zaboravljate Aldina Kovačevića, strašan igrač, sličnu stvar je on uradio i na kraju haman ,, preklan,, od tih navijača koji su mu napravili mural na zidu do svlačione…
Ti navijači zaboravljaju svoje postupke iz prošlosti, nisu prismrdili stadionu prije par godina iz kao nekog prostesta, bad blue boysi su institucija pa su morali čekati da im se ispune zahtjevi.
Ma ne treba te budale ni dozivljavati… Bice da su bili zapostavljeni ko djeca pa sad na sve strane hoce paznju… Svakako nemaju pojma o nogometu… I ovako im opadaju grla nakon 45 minuta… Mora da je dobra roba na tribinama haha.. Sad kad se klub dize odjednom leglo laznih profila i pobuna.. Da ih se pita zasto?.. Cutali bi ko zaliveni
- SoloControTutti
- Kontakt:
Pretjerujete sada s prozivanjem SN-a bez ikakvog razloga i povoda, jedna je poceo s komentarima na racun pojedinca iz grupe i sada kotrljate sve vise i vise u komentarima, pogledajte sami i vidjet cete kako to ide daleko da ste poceli valjati gluposti.
Ako vam nije jasna pojedinac ili njegovi postupci to onda pitajte tog covjeka umjesto sto pisete ovdje o cijeloj grupi ljudi.
Koliko znam taj pojedinac pise s vlastitog privatnog profila nesto sto znaci da to nije stav grupe.
I zadnja stvar, spomenuo je gore neko Aldina Kovacevica, nemate pojma sta su taj Aldin i jos neki igraci privatno radili, pricali i pogazili sve ono sto su javno zagovarali i predstavljali, iza ledja su ispali najveci olos i pokazali nepostovanje prema ljudima, klubu i svemu oko istog.
Ako vam treba vise informacija rado cu objasniti privatnim porukama.
P.S. Ovaj zadnji komentar sto je napisao doticni je dokaz da na forumu dosta ima smeca i sranja u komentarima, prozivas ljude da su narkomani i alkoholicari, klosari itd. Na tribini imas ljudi s fakultetima, radnih vrijednih ljudi, sportasa i na kraju ljudi koji su izrazito duhovnog karaktera predanih vjeri koji nisu dodirnuli alkohol kamoli drogu, smanjite dozviljaje ili ako ima neko muda neka ode na tribinu da kaze to tim ljudima u lice, nemojte biti pickice.
I sam se nekad ne slazem s pojedincima ili cak grupom po pitanju neceg ali ne serem.
Ako vam treba moj licni opis, ime i prezime rado cu vam prikazati npr, ja se ne krijem iza nikova i nemam alter ego.
Poz svim pravim Biscanima i Sili Nebeskoj, malo ih je.
Ako vam nije jasna pojedinac ili njegovi postupci to onda pitajte tog covjeka umjesto sto pisete ovdje o cijeloj grupi ljudi.
Koliko znam taj pojedinac pise s vlastitog privatnog profila nesto sto znaci da to nije stav grupe.
I zadnja stvar, spomenuo je gore neko Aldina Kovacevica, nemate pojma sta su taj Aldin i jos neki igraci privatno radili, pricali i pogazili sve ono sto su javno zagovarali i predstavljali, iza ledja su ispali najveci olos i pokazali nepostovanje prema ljudima, klubu i svemu oko istog.
P.S. Ovaj zadnji komentar sto je napisao doticni je dokaz da na forumu dosta ima smeca i sranja u komentarima, prozivas ljude da su narkomani i alkoholicari, klosari itd. Na tribini imas ljudi s fakultetima, radnih vrijednih ljudi, sportasa i na kraju ljudi koji su izrazito duhovnog karaktera predanih vjeri koji nisu dodirnuli alkohol kamoli drogu, smanjite dozviljaje ili ako ima neko muda neka ode na tribinu da kaze to tim ljudima u lice, nemojte biti pickice.
I sam se nekad ne slazem s pojedincima ili cak grupom po pitanju neceg ali ne serem.
Ako vam treba moj licni opis, ime i prezime rado cu vam prikazati npr, ja se ne krijem iza nikova i nemam alter ego.
-
- Kontakt:
Husovic nije za ovaj rang takmicenja i sjedio bi na klupi citavu sezonu a hvala mu za ovo sto je uradio u barazu.Smailovicu je bolje da igra u Podgrmecu nego da ponekad ulazi sa klupe.
Tako da SN licno postujem ali znaju i bzv praviti kino.
Tako da SN licno postujem ali znaju i bzv praviti kino.
Jako glup komentarlobiranje je napisao/la: ↑05 jul 2025, 13:21Ma ne treba te budale ni dozivljavati… Bice da su bili zapostavljeni ko djeca pa sad na sve strane hoce paznju… Svakako nemaju pojma o nogometu… I ovako im opadaju grla nakon 45 minuta… Mora da je dobra roba na tribinama haha.. Sad kad se klub dize odjednom leglo laznih profila i pobuna.. Da ih se pita zasto?.. Cutali bi ko zaliveni
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Covjek vam objasnio sve, caps lockom pisati SN vi pojedinci.,SoloControTutti je napisao/la: ↑05 jul 2025, 13:34Pretjerujete sada s prozivanjem SN-a bez ikakvog razloga i povoda, jedna je poceo s komentarima na racun pojedinca iz grupe i sada kotrljate sve vise i vise u komentarima, pogledajte sami i vidjet cete kako to ide daleko da ste poceli valjati gluposti.
Pogotovo vi sto ne vidite dalje od metra..
- superFrankie
- Kontakt:
Ma bespotrebno prozivanje SN kao grupe. Definitivno medju najlojalnijim i najboljim navijackim grupama puna jako dobrih momaka. Komentari na fb-u, jesu nepotrebni, jer izgleda kao neki nacin ismijavanja i prozivanja, ali nije razlog da se zbog toga osudjuje navijacka grupa
Pa zato sam i napisao ono što zamjeraju i nije to nikakvo prozivanje, svako ima pravo na svoj stav i to je jedino ispravno.
To što Sila Nebeska misli da Smailović i Husović imaju mjesta u klubu to je u redu, isto kao što je u redu sa neko drugi ima potpuno suprotno mišljenje.
A ako ćemo o ponašanju igrača bolje da odmah stanemo, jer velika većina njih bih nas prodala za 50KM, ali kad se neko bori za profi ugovor to treba shvatiti. Kamo sreće da smo mi na tom nivou da možemo zadržati tako lako igrača.
Smirite tenzije, napokon nemamo raspad sistema na ljeto, pa se okupimo 15 dana prije i šta sad treba srati se na to sve.
To što Sila Nebeska misli da Smailović i Husović imaju mjesta u klubu to je u redu, isto kao što je u redu sa neko drugi ima potpuno suprotno mišljenje.
A ako ćemo o ponašanju igrača bolje da odmah stanemo, jer velika većina njih bih nas prodala za 50KM, ali kad se neko bori za profi ugovor to treba shvatiti. Kamo sreće da smo mi na tom nivou da možemo zadržati tako lako igrača.
Smirite tenzije, napokon nemamo raspad sistema na ljeto, pa se okupimo 15 dana prije i šta sad treba srati se na to sve.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Fuj kakve sve pizdurine govore za sebe da su navijaci Jedinstva
.

Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Ne znam razumiješ li riječi, dosadno postaje, pogledaj sad komentare na fb…SoloControTutti je napisao/la: ↑05 jul 2025, 13:34Pretjerujete sada s prozivanjem SN-a bez ikakvog razloga i povoda, jedna je poceo s komentarima na racun pojedinca iz grupe i sada kotrljate sve vise i vise u komentarima, pogledajte sami i vidjet cete kako to ide daleko da ste poceli valjati gluposti.
Niko nije rekao za njih da su ,,manijaci,, ali zašto bi oni bili ,,veći,, navijači od nas svih sa foruma, shvatio si očigledno da smo kivni na grupu, ne druže moj neg na njihovog predstavnika/ pojedinca.
Tvoje ili ičije ime i prezime sa ovog foruma ne znači ništa, nakon toliko godina stvari su krenule na bolje i sad te blate oni koji najmanje trebaju a nazivaju se velebnim…a muda treba ostaviti za neke druge stvari, jer to mudisanje i gluma je priča za malu djecu.
Mi smo **** a oni su mudani, e slušaj me drug moj, PRAVI MUDANI leže na Humcima, to su oni što su pola života izgubili, zaslužni su što se ovim gradom hoda i živi i navija za ovaj klub!
Nemoj nas samo dijeliti, na onom stadionu smo svi isti!
Vjerovatno je i njemu krivo što Hamdo nije preuzeo upravljane klubom, pa vidi sada svugdje problem...
skroz bespotrebno, treba se prestati ovom raspravom jer se pisu izuzetno retardirane stvari
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Na kraju ispade da je dobro rekao bivsi predsjednik, ovdje samo pisu oni koji u nekim realnim prilikama ne smiju pisnuti, cast izuzetcima. Ali vam je vrhunac licemjerstva to sto u nickovima i na forumu imate naziv grupe po kojoj pljujete.
Ne treba nam Bog bolje ni dati, dok se ovakvi nazivaju navijacima Jedinstva.
Ne treba nam Bog bolje ni dati, dok se ovakvi nazivaju navijacima Jedinstva.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Apsolutna nepotrebna rasprava zato sto nekom smeta neki komentar na FB. SN dize atmosferu na utakmicama i puno je ljepse kad imas navijacku grupu koja predvodi navijanje. Momci su ispratili igrace na gostovanjima o svom trosku i respect za to. Normalno da se necemo slagati svi u svemu pa tako ni svi navijacu u SNu ne dijele isto misljenje izmedju sebe pa ni sa nama. Ni mi ovdje ne dijelimo ista misljenja za sve. Predjimo na druge teme sto prije ova smisla nema. Podrska SNu, upravi , svim igracima
-
- Kontakt:
Niko ovdje nije uvrijedio puno SN, ne trebaju se toliko pronalaziti. Znas koja razlika u tezini komentara na bilo koju objavu kluba ima ime Said ili Emir. Jednog niko yebe 2% , dok za drugog smatram da sve sto je radio unazad 20 godina sve je 101% ispravno. Zbog toga me ovo iznenadjuje sto radi. Njegov komentar za mene je komentar cijele grupe jer taj momak ima velik uticaj u komplet gradu sto se tice kluba. Cijeli svoj zivot je posvetio tome.
Ne znam zasto su cestitali Borcu godisnjicu, sigurno neko ulizivanje Vici jer ovo se nikad nije radilo.
Ne znam zasto su cestitali Borcu godisnjicu, sigurno neko ulizivanje Vici jer ovo se nikad nije radilo.
Bespotrebna rasprava kao i bespotrebno komentarisanje vođe navijača, i ako svako ima pravo na vlastito misljenje kao vođa bilo čega moraš malo stati na loptu i ne srljati u stvari koje imaju samo kontra produkat.
Evo sve ovo su i započeli njegovi komentari stavlja mrlju i na klub i na upravu i na SN.
Ljudi su gospodari riječi koje ne izgovore, to mu imam samo za preporučiti.
Evo sve ovo su i započeli njegovi komentari stavlja mrlju i na klub i na upravu i na SN.
Ljudi su gospodari riječi koje ne izgovore, to mu imam samo za preporučiti.
Ni meni se to ne svidja prvenstveno zato sto znamo kako je Borac dolazio do titula u PL. Mozda ima neka nova suradnja? Ili mozda samo trend da se redom cestita vecim klubovima u BiH? Nagadjam samonebeskasila je napisao/la: ↑05 jul 2025, 15:25
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.