FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Oj guzve 

Zna li se kada ide prodaja karata za uzvratnu tekmu? Nesto su mi previse tajanstveni janezi kao kad je se igrala prijateljska s repkom...
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
- gegenpressing
- Kontakt:
Kakvih deset,minimum 15-20k€NerminFatic je napisao/la: ↑05 jul 2025, 09:55I dalje mi nije jasno da je Riki ocigledno u slabom drugoligasu Turkiye imao vec u platu nego Dangubic kod nas, dakle preko 10 000 eura! Pa kako, odakle Turcima tolika lova za drugi nivo takmicenja?
Brohra ribo se...
-
- Kontakt:
Pohvale za klub, astronomski napredak u odnosu na prodaju karata prije dvije godine. Tad je bilo manje ljudi u redu, a cekao sam 4 sata, sada 15ak min.
Ljudi moji, Riad je imao godisnju platu u Ancaragucu 600.000 EUR. Ima ponude iz Izraela i Grčke. Moje mišljenje da će doći u Želju ali tamo u augustu.gegenpressing je napisao/la: ↑05 jul 2025, 10:15Kakvih deset,minimum 15-20k€NerminFatic je napisao/la: ↑05 jul 2025, 09:55I dalje mi nije jasno da je Riki ocigledno u slabom drugoligasu Turkiye imao vec u platu nego Dangubic kod nas, dakle preko 10 000 eura! Pa kako, odakle Turcima tolika lova za drugi nivo takmicenja?
Prije toga, mi pregovaramo sa još 2,3 napadača. Jednog ćemo sigurno dovesti u narednom periodu. Propala dvojica, ostala još ova dvojica. Riad može igrati i iza napadača kao sto je igrao u Adzemovo doba, kao poluspic.
Ono sto je najbitnije da smo se mi finansijski stabilizirali. Možemo očekivati napredak u svim segmentima. Od organizacije, OP, prvog tima, gradnje juga, stavljanje u funkciju prostora na istoku, šminkanje sjevera, izgradnju kampa, postavke solara na krovove tribina, veću finansijsku podršku svih struktura Vlasti.
Bili smo dno prije 2 godine danas je to na poprilično stabilnim nogama sa velikim mogućnostima rasta na svim gore pobrojanim poljima.
-
- Kontakt:
Kad ce dresovi? Ccc
-
- Kontakt:
Ode ovo sve danas, bice tekma rasprodata u rekordnom roku, bravo Zeljovci 

Cisto sumnjam da ce Riki dici. Ima 10% sanseCwirek je napisao/la: ↑05 jul 2025, 11:14Ljudi moji, Riad je imao godisnju platu u Ancaragucu 600.000 EUR. Ima ponude iz Izraela i Grčke. Moje mišljenje da će doći u Želju ali tamo u augustu.gegenpressing je napisao/la: ↑05 jul 2025, 10:15Kakvih deset,minimum 15-20k€NerminFatic je napisao/la: ↑05 jul 2025, 09:55I dalje mi nije jasno da je Riki ocigledno u slabom drugoligasu Turkiye imao vec u platu nego Dangubic kod nas, dakle preko 10 000 eura! Pa kako, odakle Turcima tolika lova za drugi nivo takmicenja?
Prije toga, mi pregovaramo sa još 2,3 napadača. Jednog ćemo sigurno dovesti u narednom periodu. Propala dvojica, ostala još ova dvojica. Riad može igrati i iza napadača kao sto je igrao u Adzemovo doba, kao poluspic.
Ono sto je najbitnije da smo se mi finansijski stabilizirali. Možemo očekivati napredak u svim segmentima. Od organizacije, OP, prvog tima, gradnje juga, stavljanje u funkciju prostora na istoku, šminkanje sjevera, izgradnju kampa, postavke solara na krovove tribina, veću finansijsku podršku svih struktura Vlasti.
Bili smo dno prije 2 godine danas je to na poprilično stabilnim nogama sa velikim mogućnostima rasta na svim gore pobrojanim poljima.
nedavno je izaslo, onaj pitarski balvan mujakic je imao 40k eura mjesecno u raspalom partizanu. zamisli kakve su plate u normalnijim drzavama i klubovima. u nebo je to otislo.NerminFatic je napisao/la: ↑05 jul 2025, 09:55I dalje mi nije jasno da je Riki ocigledno u slabom drugoligasu Turkiye imao vec u platu nego Dangubic kod nas, dakle preko 10 000 eura! Pa kako, odakle Turcima tolika lova za drugi nivo takmicenja?
-
- Kontakt:
Ma Rakić je ovaj novi 100%, s tim će se ja mislim i završiti sa nekim ozbiljnijim igračima, ostalo će biti vjerovatno da se samo osiguraju na nekim pozicijama zbog širine.TutanNodi je napisao/la: ↑05 jul 2025, 11:36Cisto sumnjam da ce Riki dici. Ima 10% sanseCwirek je napisao/la: ↑05 jul 2025, 11:14Ljudi moji, Riad je imao godisnju platu u Ancaragucu 600.000 EUR. Ima ponude iz Izraela i Grčke. Moje mišljenje da će doći u Želju ali tamo u augustu.
Ja davno sam zakletvu dao, da voljeću vječno taj klub.
Znam da je trebo neko doci al bi bio stranac, tu je problem koga se osloboditi. Za tog ne znam fakat.ZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑05 jul 2025, 11:42Ma Rakić je ovaj novi 100%, s tim će se ja mislim i završiti sa nekim ozbiljnijim igračima, ostalo će biti vjerovatno da se samo osiguraju na nekim pozicijama zbog širine.TutanNodi je napisao/la: ↑05 jul 2025, 11:36Cisto sumnjam da ce Riki dici. Ima 10% sanseCwirek je napisao/la: ↑05 jul 2025, 11:14
Ljudi moji, Riad je imao godisnju platu u Ancaragucu 600.000 EUR. Ima ponude iz Izraela i Grčke. Moje mišljenje da će doći u Želju ali tamo u augustu.
- NerminFatic
- Kontakt:
Ma znam, ali slabi turski drugoligas da ima tioliki budzet jos za igraca koji je u padu i nista im skoro nije dao. Meni je to previse.svemalim1 je napisao/la: ↑05 jul 2025, 11:39nedavno je izaslo, onaj pitarski balvan mujakic je imao 40k eura mjesecno u raspalom partizanu. zamisli kakve su plate u normalnijim drzavama i klubovima. u nebo je to otislo.NerminFatic je napisao/la: ↑05 jul 2025, 09:55I dalje mi nije jasno da je Riki ocigledno u slabom drugoligasu Turkiye imao vec u platu nego Dangubic kod nas, dakle preko 10 000 eura! Pa kako, odakle Turcima tolika lova za drugi nivo takmicenja?
ja ne znam stvarno koliko je riki imao, ali me ne bi iznenadilo da je taj iznos znajuci koliko igraci uzimaju danas. prosjecan igrac bez nekog cv-a ti danas trazi 10k hladno. nama je to jos veci problem posto sve prijavljujemo na puni iznos, za razliku od nasih komsija npr, pa onda s doprinosima i svim ostalim te izadje x2.NerminFatic je napisao/la: ↑05 jul 2025, 11:54Ma znam, ali slabi turski drugoligas da ima tioliki budzet jos za igraca koji je u padu i nista im skoro nije dao. Meni je to previse.svemalim1 je napisao/la: ↑05 jul 2025, 11:39nedavno je izaslo, onaj pitarski balvan mujakic je imao 40k eura mjesecno u raspalom partizanu. zamisli kakve su plate u normalnijim drzavama i klubovima. u nebo je to otislo.NerminFatic je napisao/la: ↑05 jul 2025, 09:55I dalje mi nije jasno da je Riki ocigledno u slabom drugoligasu Turkiye imao vec u platu nego Dangubic kod nas, dakle preko 10 000 eura! Pa kako, odakle Turcima tolika lova za drugi nivo takmicenja?
Srijeda/cetvrtak
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Dizi i Jug i Zapad..
Stadion od 19000-20000 nam mora biti prioritet u narednih 5.godina.
Stadion od 19000-20000 nam mora biti prioritet u narednih 5.godina.
-
- Kontakt:
Kakvo je trenutno stanje ispred,ima li gužvi ?
- gegenpressing
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Željezničar 2-0 Koper
Koper 1-0 Željezničar

Koper 1-0 Željezničar
2:0
1:1 tamo, ima da padne gol da braca na tribini jos jace pjevaju
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.