A nekima je i joint mozak sprzio, jos jedna izjava i gotovo jel

Otkako je Tan ušao u klub slušamo te priče kako će sve niz lijehe otići preko noći. A mi od tad 6-7 trofeja uzeli. A vi?jointunija je napisao/la: ↑05 jul 2025, 12:39Još jedan bivši uposlenik kad progovori,ode sve niz lijehe![]()
Dobro si rekao, baš se uzbudio.
Još jedan bivši uposlenik da progovori i završeno hahahaha.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 jul 2025, 13:13Dobro si rekao, baš se uzbudio.
Ja bi čak još adekvatniju riječ iskoristio u njegovom slučaju, a to je - OPSESIJA.
Šta kaže, Europol nas gOnja![]()
![]()
Niti će ikad biti viđeno.
Da ima pravne države,davno bi se ovom lopovluku u kraj stalo,da je nema primjer jučerašnji cirkus oko Dodulea.NoProfit je napisao/la: ↑05 jul 2025, 13:03Otkako je Tan ušao u klub slušamo te priče kako će sve niz lijehe otići preko noći. A mi od tad 6-7 trofeja uzeli. A vi?jointunija je napisao/la: ↑05 jul 2025, 12:39Još jedan bivši uposlenik kad progovori,ode sve niz lijehe![]()
Naravno neki bi davno bili ključ u bravu . Porezni dugovi ,prema uposlenicima godinama se to vuče i taljiga .jointunija je napisao/la: ↑05 jul 2025, 13:58Da ima pravne države,davno bi se ovom lopovluku u kraj stalo,da je nema primjer jučerašnji cirkus oko Dodulea.NoProfit je napisao/la: ↑05 jul 2025, 13:03Otkako je Tan ušao u klub slušamo te priče kako će sve niz lijehe otići preko noći. A mi od tad 6-7 trofeja uzeli. A vi?jointunija je napisao/la: ↑05 jul 2025, 12:39Još jedan bivši uposlenik kad progovori,ode sve niz lijehe![]()
Ali kad se stranci upetljaju e tu je već problem.I nikav propust nije u pitanju,nego kriminal.
Krenulo je uglavnom![]()
Oni prvi trebaju biti "zahvalni" sto nema pravne drzave. Al sta zna sprzen mozak, procitao negdje da nas "gase" pa sere vec danima.bordobijeli je napisao/la: ↑05 jul 2025, 14:13Naravno neki bi davno bili ključ u bravu . Porezni dugovi ,prema uposlenicima godinama se to vuče i taljiga .jointunija je napisao/la: ↑05 jul 2025, 13:58Da ima pravne države,davno bi se ovom lopovluku u kraj stalo,da je nema primjer jučerašnji cirkus oko Dodulea.
Ali kad se stranci upetljaju e tu je već problem.I nikav propust nije u pitanju,nego kriminal.
Krenulo je uglavnom![]()
Slazem se. Mislimo li na isti klub?AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑05 jul 2025, 14:16Izbacivanje u najniži rang i zabrana takmičenja najmanje 10 godina.
Vrijeme je da se stane u kraj udbaškoj nakaradi.
Ja mislim, ti navijaš.ErosViverosViv je napisao/la: ↑05 jul 2025, 14:28Slazem se. Mislimo li na isti klub?AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑05 jul 2025, 14:16Izbacivanje u najniži rang i zabrana takmičenja najmanje 10 godina.
Vrijeme je da se stane u kraj udbaškoj nakaradi.
Ne moze fbi oni su samo za unutrasnje poslove jedino CIA može .
Ti bi hapsio i pričao o kriminalu, a ni gramatiku još nisi savladao.jointunija je napisao/la: ↑05 jul 2025, 13:58Da ima pravne države,davno bi se ovom lopovluku u kraj stalo,da je nema primjer jučerašnji cirkus oko Dodulea.NoProfit je napisao/la: ↑05 jul 2025, 13:03Otkako je Tan ušao u klub slušamo te priče kako će sve niz lijehe otići preko noći. A mi od tad 6-7 trofeja uzeli. A vi?jointunija je napisao/la: ↑05 jul 2025, 12:39Još jedan bivši uposlenik kad progovori,ode sve niz lijehe![]()
Krenulo je uglavnom![]()
Pređi sa cafetina na nešto za živce.caffetin je napisao/la: ↑05 jul 2025, 00:31fks74 je napisao/la: ↑04 jul 2025, 22:35Kažu sa konjima se ne trkaj i glupim ljudima ne raspravljaj.jurisicduska je napisao/la: ↑04 jul 2025, 22:16Otkako su popušili kitu Vici za pozajmicu i pravili mu ustupke 3 sezone jedini im je cilj bio da okrenu tu priču na nas. Pokušavaju svim silama ali …. Tanko….
vazdva ste odlican primjer koji potvrdzuje ovu poslovicu
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 4 gosta.