TheMix je napisao/la: ↑05 jul 2025, 18:42
wadethegreat je napisao/la: ↑05 jul 2025, 18:21
TheMix je napisao/la: ↑05 jul 2025, 18:17
Pa kad vam je svaki prijelazni rok ko da je za kompom neki los football manager igrac, pa bude uvijek gro transfera i onda se kao nadas da sa novim igracima bude bolje
Pa bolje i to nego drzati iste igrace ako ne ide.
Ne moze pratim Celzi i Jackson i Madueke ne ide brate to su sanse za sansom jednostavno nema mozga nema.
Ljudi pametni prodaj dok ima vrijednost uzmi profit ulozi nazad cao.
Kazem svi ovi igraci profili Maresce prvi rok da su bas dovodili kako treba.
Svega je tu bas bilo buckurisa ali ovaj rok sve sto nam treba bukvalno sto mi placemo na temi Celzija godinama.
Imamo rupa nismo jos mi neka ekipa ali napredak je ocit a najmladja smo ekipa...
A nemas vise vremena da cekas konkurencija je fuj pogledaj Liverpool i City.
Nemas ti da jos cekas Maduekea i Jacksona 2 3 godina da vidis mozda eksplodiraju.
Liverpool se popunio na svakoj poziciji fuj znaci.
Pa tko kupuje te igrace sa upitnim IQom?
Plus jos bolje pitanje, tko u Arsenalu vidi nes u njima pa dovodi vas otpad?
Ne znam oko kojih igraca ste tako sretni sto ste ih doveli i vidite nes u njima, al sjecam se da ste Jacksona hvalili i sad je lik novi Balotelli, a onaj Joao Pedro vam ima slicne sklonosti, ak ste pratili tekme ne znam dal ste primijetili da nije bas dobar sa glavom takodje.
Nismo ga hvalili jedino stvari koje radi za ekipu ali tom liku se vise majka spomenula na Chelsea pdfu nego i jednom igracu...
Joao Pedro je drugaciji igrac on ce igrati sve u napadu zato je doveden.
Gledao sam ga u Brightonu pomalo jutros me impresionirao iskreno.
Pogledajte tekmu nije losa bila ko nije.
Nije bas u glavu ima neke psihopatske poglede to sam jedino primjetio iskreno

.
A to ko dovodi vidi buraz i Jackson i Madueke u modernom fudbalu imaju svoje kupce ja ne razumijem kako vi to ne razumijete.
Ako si brz fizikalan dobar 1 na 1 u modernom fudbalu za tebe ima mjesta makar u rotaciji.
Posebno jer su pare manje opet za njih dvojicu nego neki talenat iz Lyona.
Koliko god mi ovdje gledali to i vidjeli da ova dvojica nemaju mozak neko ce za njih dati 50 55 milki.
@jay
Colwill i Cucurella su odlicni.
James je povreda hodajuca tako da imamo Gusta sto je toplo hladno.
Odbrana i golman su nam problem niko ne bjezi od toga.
NIje to problem nego je politika kluba nema astronomskih plata.
Dodjes za neku solidnu cifru ugovor 7 godina pokazes se dobijes vise.
Estevao je u svojoj kategoriji od svih pojacanja ovo sam i za Enza govorio kad su ga svi pljuvali nemam sumnje u malca.