FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Mi smo neozbiljna ekipa kakva mi i evropa
Znam, samo što i ovi što su prva ekipa ništa ne pokazuju.edgarallanpoe04 je napisao/la: ↑05 jul 2025, 19:22Bili smo šampioni pripremnih pa jel nam to ikad išta značilo? Normalno da ćeš dobijat pripremne ako igraš sa prvom postavom, al to nisu pripreme. Ovo su pripreme, kad isprobaš sve moguće.
-
- Kontakt:
Jatta, najbolji igrač Sarajeva unazad godinama, nivo Cimirota moguće i mnogo više.
-
- Kontakt:
Polako bolan, prave pripremne dolaze u slovenijifks74 je napisao/la: ↑05 jul 2025, 19:26Znam, samo što i ovi što su prva ekipa ništa ne pokazuju.edgarallanpoe04 je napisao/la: ↑05 jul 2025, 19:22Bili smo šampioni pripremnih pa jel nam to ikad išta značilo? Normalno da ćeš dobijat pripremne ako igraš sa prvom postavom, al to nisu pripreme. Ovo su pripreme, kad isprobaš sve moguće.
- MokraKifla
- Kontakt:
Bravo unusicu
Ovaj potez nadam se da je dovoljan Zekiću da prekriži Unusića za Sloveniju, od kada je došao osim one jedne asistencije ničim nije dokazao da zaslužuje nositi naš dres.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Za sad samo Jatta. Ostali da bog sacuvaObjektivac1946 je napisao/la: ↑05 jul 2025, 19:26Zekić križa imena kao učiteljica test u školi, spisak igrača koji će u Sloveniju putovati će biti zanimljiv
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- JuricaSpindl
- Kontakt:
Na stranu to sto je pripremna, na stranu sto cu ispasti pljuvac, ali Boga mi ovo je loše... Ja ne znam cime da budemo zadovoljni trenutno
**** te onaj ko te dovede
Bravo Unusicu iz utakmice u utakmicu si sve bolji.
You are someone else I am still right here
- Objektivac1946
- Kontakt:
-
- Kontakt:
S ovakvima kao Unusic nemamo sta trazit protiv Craiove.
-
- Kontakt:
Ne kontam svrhu ove utakmice ,sta uigravamo ??
Ovo samo da se odigra ne zna se ko sta igra bar ja ne znam a izgleda ni igraci .
Ovo samo da se odigra ne zna se ko sta igra bar ja ne znam a izgleda ni igraci .
-
- Kontakt:
- prijeratni mangup
- Kontakt:
Kad smo uzimali prijateljske,u prvenstvu smo bili karanane,kada je obrnuto,nesto i napravimo.Puna podrška Zekiću i igračima,rezultat će doći .
Ma realno dvije revijalne utakmice prije zvanično priprema. Samo trebali smo mnogo ozbiljnije pristupiti. Odbijam prihvatiti da su Vukovar i Novi Pazar bolji. Rezultat manje više nebitan, ali pristup igri nije na nivou. Prilika im je da se pokažu, ali neki ne koriste.bordobijeli je napisao/la: ↑05 jul 2025, 19:34Ne kontam svrhu ove utakmice ,sta uigravamo ??
“Teško je biti ikad sretan na klupi Sarajeva. Kad pobijediš, ne osjetiš preveliko olakšanje nego iščekuješ sljedeće dvoboje.” ZZ
-
- Kontakt:
Sve si rekao u jednoj recenici. Pripremna je, prihvatljivo je da je lose.JuricaSpindl je napisao/la: ↑05 jul 2025, 19:32Na stranu to sto je pripremna, na stranu sto cu ispasti pljuvac, ali Boga mi ovo je loše... Ja ne znam cime da budemo zadovoljni trenutno
Sjecate se Husrefovih pripremnih? Nismo nikad kijedne tekme dobili. Te godine uzeli duplu. Polako, iskulirajte.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Protiv romuna staviti Turkesa i Butica u napad zajedno, mozda se ljudi sazale pa nas puste kada vide akrobacije ova dva fudbalska boema.
-
- Kontakt:
Ma narvno da ce biti podrska ,bit ce 20 000 + protiv rumuna . Al isto tako ovo sto su danas pokazali je ruta .prijeratni mangup je napisao/la: ↑05 jul 2025, 19:36Kad smo uzimali prijateljske,u prvenstvu smo bili karanane,kada je obrnuto,nesto i napravimo.Puna podrška Zekiću i igračima,rezultat će doći .
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 05 jul 2025, 19:40, ukupno mijenjano 1 put.
Nije problem sto gubis prijateljske, ali 0 suteva u okvir gola u 80 min igre, to je vec druga prica, tako isto i to sto je svaki ozbiljniji napad protivnika pola golaprijeratni mangup je napisao/la: ↑05 jul 2025, 19:36Kad smo uzimali prijateljske,u prvenstvu smo bili karanane,kada je obrnuto,nesto i napravimo.Puna podrška Zekiću i igračima,rezultat će doći .
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Trenutno korisnika/ca: hurem, johntravolta123, ronaldo99, UltraNorth i 51 gost.