FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yebo li vam Turda i Pejovic majku i lazna pozitiva
Dajte covjeku da dovodi igrace invalidi
Dajte covjeku da dovodi igrace invalidi
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
E moj Zekiću imaš na terenu ekipu od 5 miliona i trpa te dojučerašnji hrvatski drugoligaš, i to sa drugim sastavom.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
Pričajte šta hoćete ovo je bas sramota bez obzira sto je pripremna pa Vukovar te ubi
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Prava pojačanja nisu skupa,polovnjaci ostaju polovnjaci ma koliko ih proglašavali perspektivim.
- MokraKifla
- Kontakt:
Ne smijem ni pricat vise nista postat cu gnjavatorjurisicduska je napisao/la: ↑05 jul 2025, 19:52Pričajte šta hoćete ovo je bas sramota bez obzira sto je pripremna pa Vukovar te ubi

Brukamo se. Nije problem rezultat nego to kako izgledamo na terenu. Yebo rezultat, jednom nepostojeći penal, jednom onaj maloumnik pravi grešku i primaš dva gola, al to kako mi izgledamo na terenu je za strijeljanja. Dojučerašnji drugoligaš protiv tebe izgleda u najmanju ruku ko Wolfsburg.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
-
- Kontakt:
Sramotno ponašanje pojedinih igrača.Zutti je napisao/la: ↑05 jul 2025, 19:54Brukamo se. Nije problem rezultat nego to kako izgledamo na terenu. Yebo rezultat, jednom nepostojeći penal, jednom onaj maloumnik pravi grešku i primaš dva gola, al to kako mi izgledamo na terenu je za strijeljanja. Dojučerašnji drugoligaš protiv tebe izgleda u najmanju ruku ko Wolfsburg.
A i ovaj stručni stab ne razumijem.
Ako ova ekipa ikad i blizu nastupi ja ću se objesit kod sebilja. Uigravaj ba ekipu koja će ti igrat.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Tužno
Ovo je vec brukanje i igranje sa renomeom kluba, yebeni Vukovar te trpa. Pa dajte vise ulozite, dovedite covjeku kvalitetne igrace a ne yebene Pejovice iz druge amaterske lige. Veznog reda nema, nismo smislene akcije napravili, 2025 godina tebi Kapetanovic igra.
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 05 jul 2025, 19:57, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Upravu je Edo, Unišić yeška prevara. Lik amater. Ovo danas nije dobro ni u jednoj liniji. Anketa mi sad izgleda kao teška zajebamcija.
- Objektivac1946
- Kontakt:
Upravo to, na terenu pogubljeno djelujemo kao da se prvi put igrači sastaju zajedno. Na stranu individualni kvalitet pojedinih, 3 dodavanja uvezat ne možemo bez problema. U Sloveniju očekujem pojačanja da dođu i da se počnemo spremati kako treba.Zutti je napisao/la: ↑05 jul 2025, 19:54Brukamo se. Nije problem rezultat nego to kako izgledamo na terenu. Yebo rezultat, jednom nepostojeći penal, jednom onaj maloumnik pravi grešku i primaš dva gola, al to kako mi izgledamo na terenu je za strijeljanja. Dojučerašnji drugoligaš protiv tebe izgleda u najmanju ruku ko Wolfsburg.
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
Hvala Bogu pa ne igramo prvo pretkolo i imamo jos haman 20 dana da ovo sredimo. Zekic od ova dva sastava mora iskombinovat i uigravat najbolje, ne moze drzati ovaj balans ko danas. Mislim da je ocito ko moze i da se od juniora ne moze puno ocekivati. Za u21 mozes racunati na Krdzalica, Mujkica, Nurkovica i mozda na Musiju jer je eto golmanska pozicija najmanje osjetljiva. Ovi ostali na kaljenje u Hadzice. Unusic takodjer ostavit u domovini, ne smije primirisat ni klupi a ne pocetnom sastavu.
-
- Kontakt:
Lijepo da uigrava nešto što mu nikad neće trebati u sezoni,ali samo lagano 

Od povrede Đorđevića nemaš nekog kreativca, znaš da ti Pavičić i Lulić odlaze nakon sezone i pođeš pripreme bez da dovedeš tog igrača.
Bruka i sramota! Vukovar je do prije mjesec dana bio klub iz 1. NL. Pristup, zalaganje, manjak koncentracije, kretanje bez lopte, loše postavljanje apsolutno je sve loše bilo. Apsolutno nema opravdanja za ovo. Ne tražim da dobijemo sa 0:5 ali da smislene akcije imamo, da prekide znamo izvesti ništa.

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Pola ih Zekiću vrati u Sarajevo,ne gine opet blamaža u evropi,bez Saleta,Gulija i Bubanje ova ekipa je cirkus
Zadnja izmjena: Anex, dana/u 05 jul 2025, 19:58, ukupno mijenjano 1 put.
- napoleon72
- Kontakt:
Druze, te sezone smo na ljetnim pripremama dobili sve utakmice. Tek na zimskim izgubili dvije.pjankesarajevo je napisao/la: ↑05 jul 2025, 19:38Sve si rekao u jednoj recenici. Pripremna je, prihvatljivo je da je lose.JuricaSpindl je napisao/la: ↑05 jul 2025, 19:32Na stranu to sto je pripremna, na stranu sto cu ispasti pljuvac, ali Boga mi ovo je loše... Ja ne znam cime da budemo zadovoljni trenutno
Sjecate se Husrefovih pripremnih? Nismo nikad kijedne tekme dobili. Te godine uzeli duplu. Polako, iskulirajte.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Nazalost covjeka nista ne pitaju ali bas nistaAduka87 je napisao/la: ↑05 jul 2025, 19:56Ovo je vec brukanje i igranje sa renomeom kluba, yebeni Vukovar te trpa. Pa dajte vise ulozite, dovedite covjeku kvalitetne igrace a ne yebene Pejovice iz druge amaterske lige. Veznog reda nema, nismo smislene akcije napravili, 2025 godina tebi Kapetanovic igra.
On im samo kaze pozicije(i to ne ispostuju)oni trpaju koga hoce i kazu eto ti radi
To bi imalo smisla sa prethodnim trenerima ali sa ovim gospodinom to je blamiranje
Odyebi Leterme u pm ide vise
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- Objektivac1946
- Kontakt:
Što neko napisa, kad ti vezni primi loptu i okreće se da je vrati nazad odbrani ili golmanu, imamo problem. Kreativac nam treba pod hitno, ne možemo se uzdati na ovo izbij/nabij pa kome lopta padne pod noge
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
Preventivno im treba j*bat mater i igracima i strucnom stabu
Mirviću,reaguj dok nije prekasno
Trenutno korisnika/ca: Benjolos, mosarajvosa83, riki46, TETRAPAK, Varijantas8 i 61 gost.