KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
Edo Muric u Iliriji, Javon Bess u Igokei.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Obicno drvo. Ako ce igrat za 2 milje mjesecno onda okej.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Uf kakva pojačanja

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Ne vide oni potencijal u Saniu kad im momčiluk saspe po 4 trojke kajat će se

Nakon Campare idu Njegos Sikiras i Emir Cerkezovic
I mi bi zvijezde a budzet nije ni 60 % koliki je Dubravko htio.
Ne tražim(o) zvijezde, ali šta imaš od igrača čije limite znaš, doslovno ne pravi razliku u domaćem prvenstvu. Na klixovom forumu ljudi čak žele i Markusa Lončara

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Budget je opet poprilican i nije za igrace poput Campare kojima je vrh Bih Liga.Zadrzali su Asima Gutica koji ne moze igrat ni aba 2 kako treba kamo li aba 1 ligu.Ne moze ni Campara
zapravo Campara tesko da bi igrao i u proslogodisnjoj Bosni
Čampara je neki treći igrač u rotaciji, maksimalno. Ako je tako planiran, onda uredu, par minuta po utakmici, možda kad dodje domaći kup ili prvenstvo, pa malo jače. Uz to, nadam se da je trošak u kontekstu plate smiješan.
Nama trebaju još barem dvojica baš ozbiljnih igrača i dvojica koji će biti solidan backup. Ostalo se može popuniti i slabijim, a vjerujem da je to Čamparino dovođenje.
Nama trebaju još barem dvojica baš ozbiljnih igrača i dvojica koji će biti solidan backup. Ostalo se može popuniti i slabijim, a vjerujem da je to Čamparino dovođenje.
- svrakino1921
- Kontakt:
- PeppermintSA
- Kontakt:
Smećesmeće piše da se pregovara s Lazićem 

-
- Kontakt:
Navodno ce razvojni tim u iducu sezonu uci sa 2007 godistima + Parcan i Delic, sto je po meni odlicno bolje nego ove prosle sezone kada je tu bilo i dosta starijih momaka, jos da promijene trenera i bice to odlicna ekipa i akoBogda da izadje koji prvotimac.
Klasicno bacanje bombi od strane medija. Vidjeli da su ti clanci citani, pa svaka 2-3 dana stave naslov 'Jos jedan bh reprezentetivac blizu Bosne'. Ispucali su sve sto su mogli dosad, prvo Gegic, pa Halilovic, pa Campara i sad evo Lazic. Jedini koga nisu spomenuli bio je Atic, a upravo je on dosao u klub. Sad je Campara odjednom upitan, i to navodno zbog minutaze. Kao da ta minutaza i prije dva dana nije bilo upitna. 

Odlična stvar taman da napokon imamo kakav takav tim gdje momci sa 17-18-19 godina mogu već krenuti igrati kako na seniorskom tako i na juniorskom nivou, možda se izbaci neki talenat pa da ne strahujemo za budućnost reprezentacije, ovo sa Bosnom se mora iskoristiti i stvoriti klub iz kojeg će reprezentacija uzimat igrače za omladinske selekcije i onda ih polako prebacivati u A selekciju.bihfanaticos66788 je napisao/la: ↑06 jul 2025, 16:12Navodno ce razvojni tim u iducu sezonu uci sa 2007 godistima + Parcan i Delic, sto je po meni odlicno bolje nego ove prosle sezone kada je tu bilo i dosta starijih momaka, jos da promijene trenera i bice to odlicna ekipa i akoBogda da izadje koji prvotimac.
Nekako ne mogu im povjerovati za Lazu samo zbog toga što je sigurno u prošlim periodima ponude nekih drugih klubova koji bi ga više platili nego Bosna a da ih je odbio i da će doći igrat za Bosnu a da ostavi 3x3 nekako mi je teško povjerovati za ovu vijset.Ghuraba je napisao/la: ↑06 jul 2025, 16:19Klasicno bacanje bombi od strane medija. Vidjeli da su ti clanci citani, pa svaka 2-3 dana stave naslov 'Jos jedan bh reprezentetivac blizu Bosne'. Ispucali su sve sto su mogli dosad, prvo Gegic, pa Halilovic, pa Campara i sad evo Lazic. Jedini koga nisu spomenuli bio je Atic, a upravo je on dosao u klub. Sad je Campara odjednom upitan, i to navodno zbog minutaze. Kao da ta minutaza i prije dva dana nije bilo upitna.![]()
Pa malo mi je ružno koliko su djece ukrali iz drugih klubova i doveli ih pod lošije trenere, volio bih da uspije, ali i da treneri koji su radili s ovim momcima u Živinicama, Kenguru, Budućnosti, Sparsima dobiju priliku.CAZIN je napisao/la: ↑06 jul 2025, 16:21Odlična stvar taman da napokon imamo kakav takav tim gdje momci sa 17-18-19 godina mogu već krenuti igrati kako na seniorskom tako i na juniorskom nivou, možda se izbaci neki talenat pa da ne strahujemo za budućnost reprezentacije, ovo sa Bosnom se mora iskoristiti i stvoriti klub iz kojeg će reprezentacija uzimat igrače za omladinske selekcije i onda ih polako prebacivati u A selekciju.bihfanaticos66788 je napisao/la: ↑06 jul 2025, 16:12Navodno ce razvojni tim u iducu sezonu uci sa 2007 godistima + Parcan i Delic, sto je po meni odlicno bolje nego ove prosle sezone kada je tu bilo i dosta starijih momaka, jos da promijene trenera i bice to odlicna ekipa i akoBogda da izadje koji prvotimac.
-
- Kontakt:
Pratio sam sve utakmice prosle sezone i uzasno je vodjena sve i jedna, prvi put sam cuo za ovog trenera kada sam se malo raspitao i istrazio, ovo mu je tek drugi muski angazman mimo reprezentacije dakle citavu karijeru vodi cure kao glavni trener, dok je u muskima drugi put glavni trener i to je prvi put vodio razvojni tim zrinjskog.kovacic je napisao/la: ↑06 jul 2025, 16:25Pa malo mi je ružno koliko su djece ukrali iz drugih klubova i doveli ih pod lošije trenere, volio bih da uspije, ali i da treneri koji su radili s ovim momcima u Živinicama, Kenguru, Budućnosti, Sparsima dobiju priliku.CAZIN je napisao/la: ↑06 jul 2025, 16:21Odlična stvar taman da napokon imamo kakav takav tim gdje momci sa 17-18-19 godina mogu već krenuti igrati kako na seniorskom tako i na juniorskom nivou, možda se izbaci neki talenat pa da ne strahujemo za budućnost reprezentacije, ovo sa Bosnom se mora iskoristiti i stvoriti klub iz kojeg će reprezentacija uzimat igrače za omladinske selekcije i onda ih polako prebacivati u A selekciju.bihfanaticos66788 je napisao/la: ↑06 jul 2025, 16:12Navodno ce razvojni tim u iducu sezonu uci sa 2007 godistima + Parcan i Delic, sto je po meni odlicno bolje nego ove prosle sezone kada je tu bilo i dosta starijih momaka, jos da promijene trenera i bice to odlicna ekipa i akoBogda da izadje koji prvotimac.
Po mom mišljenju ako nemaš dovoljno stručan domaći kadar za trenere da razvijaju omladince ne vidim problem u tome da zaposle nekog mladog trenera iz vana samo je problem što bi rijetko ko prihvatio, nek vide sa nekim najboljim trenerom za omladince u državi jer sigurno da postoji kod ovih momaka potencijal samo ga treba pravilno istrenirat da izraste u pristojnog igrača (za nas bi bilo odlično ako može prosječan ABA-ligaš).bihfanaticos66788 je napisao/la: ↑06 jul 2025, 16:33Pratio sam sve utakmice prosle sezone i uzasno je vodjena sve i jedna, prvi put sam cuo za ovog trenera kada sam se malo raspitao i istrazio, ovo mu je tek drugi muski angazman mimo reprezentacije dakle citavu karijeru vodi cure kao glavni trener, dok je u muskima drugi put glavni trener i to je prvi put vodio razvojni tim zrinjskog.kovacic je napisao/la: ↑06 jul 2025, 16:25Pa malo mi je ružno koliko su djece ukrali iz drugih klubova i doveli ih pod lošije trenere, volio bih da uspije, ali i da treneri koji su radili s ovim momcima u Živinicama, Kenguru, Budućnosti, Sparsima dobiju priliku.CAZIN je napisao/la: ↑06 jul 2025, 16:21
Odlična stvar taman da napokon imamo kakav takav tim gdje momci sa 17-18-19 godina mogu već krenuti igrati kako na seniorskom tako i na juniorskom nivou, možda se izbaci neki talenat pa da ne strahujemo za budućnost reprezentacije, ovo sa Bosnom se mora iskoristiti i stvoriti klub iz kojeg će reprezentacija uzimat igrače za omladinske selekcije i onda ih polako prebacivati u A selekciju.
Nego da li neko zna jel planiraju napraviti i kadetsku selekciju ili će ostati i ove sezone na samo juniorskoj i seniorskoj?
Kako bi bilo dobro da je istina pa da potpisemo Lazica. Nazalost neprovjeren izvor totalno ali treba se nadati.
You are someone else I am still right here
Ne treba zaboraviti ni ManjgaficaGhuraba je napisao/la: ↑06 jul 2025, 16:19Klasicno bacanje bombi od strane medija. Vidjeli da su ti clanci citani, pa svaka 2-3 dana stave naslov 'Jos jedan bh reprezentetivac blizu Bosne'. Ispucali su sve sto su mogli dosad, prvo Gegic, pa Halilovic, pa Campara i sad evo Lazic. Jedini koga nisu spomenuli bio je Atic, a upravo je on dosao u klub. Sad je Campara odjednom upitan, i to navodno zbog minutaze. Kao da ta minutaza i prije dva dana nije bilo upitna.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.