NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

Iceplayer
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la Iceplayer » 05 jul 2025, 23:01

Meni se veoma dopada što se ne dovode igrači na ho ruk, već ciljano na pozicije mladi momci koji se žele dokazati i pred kojima je karijera.

ammimr
Kontakt:

Post Postao/la ammimr » 05 jul 2025, 23:04

Sa Zgonjaninom i Pericom meni ovo liči da neće biti golova u našj mreži ma ko bio protivnik.Šalu na stranu samo pustiti ljude da rade svoj posao pa da se neki i za Žeru ujedu za jezik.Jedino što zamjeram to je članstvo.Pa ljudi u kant.i drugim ligama imaju na stotine članova a i to između ostalog donosi novce klubu.Tu stavku neka poprave i što se mene tiče neka ostanu do kraja života u upravi.
@Harden ipak je Ogi potpisao za Željezničar a trebalo je da i Salkan isto uradi.Sreća po nas da je ta mala povredica odigrala veliku ulogu i uz njegove prijatelje-saigrače odbio je puno bolje ponude.Samo ću reći da ga je i Stupčanica tražila.Pozdrav ljudi i opustite se ima neko ko vodi računa o klubu i to rekao bih jako dobro.

gattuso1919
Kontakt:

Post Postao/la gattuso1919 » 05 jul 2025, 23:08

Ko god bude htio napadati Premijer ligu ove sezone, bila to Sloboda, Stupčanica, Gošk ili neko drugi, nimalo lako neće biti gostovati ovakvoj ekipi Pod Borićima (ako budu na nivou, a na to utiče trener, financije itd). Ne nadam se da mi napadamo nešto ili slično, ali bi se prvak mogao u Bihaću odlučivati

lobiranje
Kontakt:

Post Postao/la lobiranje » 05 jul 2025, 23:08

Iceplayer je napisao/la:
05 jul 2025, 23:01
Meni se veoma dopada što se ne dovode igrači na ho ruk, već ciljano na pozicije mladi momci koji se žele dokazati i pred kojima je karijera.
I koji ce se potencijalno moci preprodati i profitirati...Cudno je pratiti u stvarnom vremenu kako klub pokazuje da ima plan...Kad se utegne stadion nadam se jos ispunjenijim tribinama

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 05 jul 2025, 23:10

Rasprava je otišla potpuno u krivom smjeru, DIGNI GLAVU NISI SAM je slogan upućen klubu/Jedinstvu, ali iz svega toga ispade da neko mjerenje ljubavi prema klubu.

Istina da svako ima pravo na mišljenje, pogotovo kako je ovih društvenih mreža svi imaju mogućnost iskazati svoje mišljenje da ga vise široke narodne mase.

Ali mišljenje je kao šupak, svi ga imaju.

Treba priču okrenuti u totalno drugom smjeru, ostanak Fontemachia, Zarića, Salkanovića i na kraju Zgonjanina koji je po mom mišljenu naš najbolji igrač.
Zadnja izmjena: NeRi_K, dana/u 05 jul 2025, 23:42, ukupno mijenjano 1 put.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

lobiranje
Kontakt:

Post Postao/la lobiranje » 05 jul 2025, 23:11

gattuso1919 je napisao/la:
05 jul 2025, 23:08
Ko god bude htio napadati Premijer ligu ove sezone, bila to Sloboda, Stupčanica, Gošk ili neko drugi, nimalo lako neće biti gostovati ovakvoj ekipi Pod Borićima (ako budu na nivou, a na to utiče trener, financije itd). Ne nadam se da mi napadamo nešto ili slično, ali bi se prvak mogao u Bihaću odlučivati
Nastavimo li ovako mogli bi napasti 27/28 premijer ligu.. Do tad bi trebali vecinu infrastrukture srediti.... Od pomocnog do atl.staze i renoviranja tribina i glavnog terena

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 06 jul 2025, 00:01

Iz prosle sezone za sada ostali:

Zgonjanin, Zaric, Salkanovic, Fontemachi, Ogboke, Bilic, Hadrovic, Carlos, Stipic.

Dosli:

Brankovic, Campana, Halilagic, Mahmud, Setkic, Guskic, Jasarevic.

Ceka se odgovor Mateo Bozica, Matea Bozica, Mariagge i Mizica.

Sve u svemu ne izgleda ovo ni malo lose, a sigurno ce biti jos barem 2-3 igraca nova.

Dugo je godina proslo od kako smo zadrzali glavni kostur ekipe.
Zadnja izmjena: LloriS, dana/u 06 jul 2025, 00:39, ukupno mijenjano 1 put.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 06 jul 2025, 00:05

LloriS je napisao/la:
06 jul 2025, 00:01
Dosli:

Brankovic, Campana, Halilagic, Mahmud, Setkic, Guskic.
+ Faris Jasarevic

Zgona :tokralju: Uprava :tokralju:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 06 jul 2025, 00:39

harden je napisao/la:
06 jul 2025, 00:05
LloriS je napisao/la:
Dosli:

Brankovic, Campana, Halilagic, Mahmud, Setkic, Guskic.
+ Faris Jasarevic

Zgona :tokralju: Uprava :tokralju:
Tako je, ovaj momak iz Gradine, njega sam fulao.

:kafa:
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

superFrankie
Kontakt:

Post Postao/la superFrankie » 06 jul 2025, 01:40

LloriS je napisao/la:
Iz prosle sezone za sada ostali:

Zgonjanin, Zaric, Salkanovic, Fontemachi, Ogboke, Bilic, Hadrovic, Carlos, Stipic.

Dosli:

Brankovic, Campana, Halilagic, Mahmud, Setkic, Guskic, Jasarevic.

Ceka se odgovor Mateo Bozica, Matea Bozica, Mariagge i Mizica.

Sve u svemu ne izgleda ovo ni malo lose, a sigurno ce biti jos barem 2-3 igraca nova.

Dugo je godina proslo od kako smo zadrzali glavni kostur ekipe.
Koliko ja znam Mizic i Ogboke su otpisani, a Mateja Bozic ima slomljenu nogu, sumnjam da ce on za ikog prije zime potpisati/zaigrati

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 06 jul 2025, 01:53

Trenutna ekipa po pozicijama, napisat cu i broj godina, glavne pozicije ali neki od njih mogu vise pozicija odigrati:

Golmani:
Imran Bilic - 22
Neki junior jos vjerovatno?

Lijevi bek:
Samir Halilagic - 19
Joao Carlos - 24

Stoperi:
Mladen Zgonjanin - 30
Amir Hadrovic - 26
Perica Guskic - 25
Alden Šetkić - 19

Desni bek:
Faris Jasarevic - 20

Veznjaci:
Juan Jose Fontemachi - 28
Dejan Zaric - 29

Lijevo krilo:
Andres Campana - 24
Uros Brankovic - 22

Napadac:
Kenan Salkanovic - 22

Desno krilo:
Petar Stipic - 19
Ali Mahmoud - 20
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 06 jul 2025, 02:42

harden je napisao/la:
06 jul 2025, 01:53
Trenutna ekipa po pozicijama, napisat cu i broj godina, glavne pozicije ali neki od njih mogu vise pozicija odigrati:

Golmani:
Imran Bilic - 22

Lijevi bek:
Samir Halilagic - 19
Joao Carlos - 24

Stoperi:
Mladen Zgonjanin - 30
Amir Hadrovic - 26
Perica Guskic - 25
Alden Šetkić - 19

Desni bek:
Faris Jasarevic - 20

Veznjaci:
Dejan Zaric - 29

Lijevo krilo:
Andres Campana - 24
Uros Brankovic - 22

Napadac:
Kenan Salkanovic - 22

Desno krilo:
Petar Stipic - 19
Ali Mahmoud - 20
To je 15 potpisa, znači da ćemo vidjeti jos par imena. Vjerovatno i kojeg juniora.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 06 jul 2025, 08:08

Po meni fale jos barem 3-4 jaka igraca, ostalo moze doci neko samo da ulazi sa klupe. Duga je sezona, jake utakmice, bice tu povreda, vise kartona, treba imati jakog igraca i sa klupe da udje.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 06 jul 2025, 08:22

slika

Na sta lici ovaj teren..

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 06 jul 2025, 11:14

harden je napisao/la:

Golmani:
Imran Bilic - 22

Lijevi bek:
Samir Halilagic - 19
Joao Carlos - 24

Stoperi:
Mladen Zgonjanin - 30
Amir Hadrovic - 26
Perica Guskic - 25
Alden Šetkić - 19

Desni bek:
Faris Jasarevic - 20

Veznjaci:
Dejan Zaric - 29

Lijevo krilo:
Andres Campana - 24
Uros Brankovic - 22

Napadac:
Kenan Salkanovic - 22

Desno krilo:
Petar Stipic - 19
Ali Mahmoud - 20
S tim da je mali Samke napadac, a ovaj Uros prednji vezni na svakoj poziciji imamo dva dobra igraca osim u veznom redu i na golmanu.

Podrzavam ako je planirano da Bilic ostane na golu na duze staze, ali ne znam koliko je pametno da cijelu sezonu nema ozbiljne konkurencije. Cinjenica je da nismo nikad imali ovako sirok roster i uz to da su sve mladi decki. Ne znam sta su ambicije, iz Zericevog intervju se nista ne moze procitati, ali ova ekipa bi sa Adzemom bila top 3.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 06 jul 2025, 12:32

nebeskasila je napisao/la:
06 jul 2025, 08:08
Po meni fale jos barem 3-4 jaka igraca, ostalo moze doci neko samo da ulazi sa klupe. Duga je sezona, jake utakmice, bice tu povreda, vise kartona, treba imati jakog igraca i sa klupe da udje.
E jbg, pa ne treba sad biti nerealan i bahat.

Jos golman i veznjak, mozda i Mateo.

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 06 jul 2025, 12:34

harden je napisao/la:
06 jul 2025, 12:32

Pa to su tri igraca :rol:
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

gattuso1919
Kontakt:

Post Postao/la gattuso1919 » 06 jul 2025, 12:47

Činjenica je da trebamo proširiti vezni red. Imamo Zarića, Fontemachija i možda Brankovića na poziciji 10ke.

Na krilima smo sasvim korektno spremni sa Mahmudom, Campanom, Stipićem i ovim Brankovićem ako zatreba.

Ovako kad pogledaš, na papiru nam je odbrana najjači adut. Hadra, Zgonjanin, Šetkić, Jašarević, Carlos, Guskić. Ogboke je možda mogao ostati za klupe, ali vjerujemo Žeri da zna šta radi i šta želi :)

Konkretno još golman nam treba radi sigurnosti, a u sredini pokušati ostaviti Božića. Momak ima odlične ponude na stolu, ali nadam se da će ga uspijeti dogovoriti kao Zgonjanina.

Čuo sam da se iz juniorskog pogona računa još na 2 momka. Onaj mali Šušnjar što je u Sarajevo išao na probu, da popuni mjesto rezervnog desnog beka. I Mujagić, ako se tako preziv. Ušao je protiv Čapljine prvu utakmicu zadnjih 5-10 minuta. Vezni igrač ovaj drugi

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 06 jul 2025, 13:09

InatSilniBosanski je napisao/la:
06 jul 2025, 11:14
harden je napisao/la:

Golmani:
Imran Bilic - 22

Lijevi bek:
Samir Halilagic - 19
Joao Carlos - 24

Stoperi:
Mladen Zgonjanin - 30
Amir Hadrovic - 26
Perica Guskic - 25
Alden Šetkić - 19

Desni bek:
Faris Jasarevic - 20

Veznjaci:
Dejan Zaric - 29

Lijevo krilo:
Andres Campana - 24
Uros Brankovic - 22

Napadac:
Kenan Salkanovic - 22

Desno krilo:
Petar Stipic - 19
Ali Mahmoud - 20
S tim da je mali Samke napadac, a ovaj Uros prednji vezni na svakoj poziciji imamo dva dobra igraca osim u veznom redu i na golmanu.

Podrzavam ako je planirano da Bilic ostane na golu na duze staze, ali ne znam koliko je pametno da cijelu sezonu nema ozbiljne konkurencije. Cinjenica je da nismo nikad imali ovako sirok roster i uz to da su sve mladi decki. Ne znam sta su ambicije, iz Zericevog intervju se nista ne moze procitati, ali ova ekipa bi sa Adzemom bila top 3.
Treba igrati čitavu sezonu ne smijemo ostati na 1 golmanu, to je trenutačno najkritičnija pozicija. Uvijek ima povreda, kartona...

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 06 jul 2025, 13:19

InatSilniBosanski je napisao/la:
06 jul 2025, 12:34
harden je napisao/la:
06 jul 2025, 12:32

Pa to su tri igraca :rol:
Ma nisu. Rezervni golman i Mateo ili neki drugi veznjak, ili eventualno i Mateo i jos jedan. On je napisao 3-4 JAKA igraca, **** sada, to je previse, ne mozemo 2 ekipe imati. Ima tu i juniora da popune broj, razvijaju se, ekipa je dobro popunjena.

Oko pozicija mozda sam engdje fulao jer sam uzimao sa transfermarkta, npr Halilagic je U19 bio kod njih to cesto nije tacno, a i dosta tih igraca je polivalentno. Mahmoud moze igrati sve u napadu npr.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: InatSilniBosanski i 1 gost.