Premijer liga BiH - aktuelno

19vendetta87
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la 19vendetta87 » 06 jul 2025, 00:23

Anex je napisao/la:
06 jul 2025, 00:16
19vendetta87 je napisao/la:
06 jul 2025, 00:15
@Virtu nisi odavno dresirao Anexića, ponovo se otrgnuo s lanca
Što vrijeđaš debilu pa kad ti se uzvrati belaj,babo ti je na lancu
Dobar si, ocekivao sam jacu uvredu od tebe...terapija izgleda da djeluje :yawn:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 06 jul 2025, 00:33

RatoborniMrmot je napisao/la:
05 jul 2025, 23:24
jurisicduska je napisao/la:
05 jul 2025, 22:31
Eno opet će se boriti za sve.
Hahahahahahahahahahahahahahahahhaahhahahahahahahahaha

U kupu do prvog premijerligaša
U ligi do 7 kola
Ko se za sta bori, ehm.......

"Odmah nam je naznačeno da je cilj dupla kruna, ma koliko Zrinjski i Borac bili jaki rivali, a klub ima odlične uslove za rad, tu je i kamp s dva terena s prirodnom travom, idemo na pripreme na Roglu."

https://sportsport.ba/fudbal/ivan-banic ... evo/502182

Mogu ti reci da se fino spremate da se pobijete za tu duplu krunu. Stoperi i sredina terena su vam beton, dominiraju, moram priznati :mrgreen:
Naravno cilj našeg kluba je uvijek dupla kruna i mi ne bježimo od tog.
Vaši ciljevi su da se ne ugasite do slijedeće godine i da vam porezna ne oduzme imovinu.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Pact1921
Kontakt:

Post Postao/la Pact1921 » 06 jul 2025, 00:38

06 jul 2025, 00:33

U ligi do 7 kola

"Odmah nam je naznačeno da je cilj dupla kruna, ma koliko Zrinjski i Borac bili jaki rivali, a klub ima odlične uslove za rad, tu je i kamp s dva terena s prirodnom travom, idemo na pripreme na Roglu."

Mogu ti reci da se fino spremate da se pobijete za tu duplu krunu. Stoperi i sredina terena su vam beton, dominiraju, moram priznati :mrgreen:
Vaši ciljevi su da se ne ugasite do slijedeće godine i da vam porezna ne oduzme imovinu.
Pa dobro lijepo je imati visoke ciljeve u zivotu . Samo kako se kaze ko visoko leti nisko pada. Bit ce ganjamo mi duplu krunu pa kad opet bude bjezao zrinjski i borac vam 25 bodova na kraju sezone a mi koji po vasoj prici treba da se ugasimo vec 5 godina budemo na isto bodova ko vi . Najzalosnije je sto u zadnje 3 sezone vi ste samo jednom imali vise bodova od nas , a ovdje pisete kako trebamo ispasti u prvu ligu federacije .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 06 jul 2025, 00:49

Pact1921 je napisao/la:
06 jul 2025, 00:38

Pa dobro lijepo je imati visoke ciljeve u zivotu . Samo kako se kaze ko visoko leti nisko pada. Bit ce ganjamo mi duplu krunu pa kad opet bude bjezao zrinjski i borac vam 25 bodova na kraju sezone a mi koji po vasoj prici treba da se ugasimo vec 5 godina budemo na isto bodova ko vi . Najzalosnije je sto u zadnje 3 sezone vi ste samo jednom imali vise bodova od nas , a ovdje pisete kako trebamo ispasti u prvu ligu federacije .
Necu vise ni da pricam na te teme.
Ko je gledao nasu ligu zna zasto imamo isto bodova i zasto su nam oni pobjegli koliko su pobjegli. Ali hajd eto zivite u zaludi da ste tu negdje. Na derbijima smo imali posteno suđenje vidjeli smo kako je to izgledalo. Svi. Da ne ispadne da kukakmo nesto eto nema veze hajd tu smo negdje.

Sve osim duple krune za mene kao navijaca Sarajeva je neuspjeh. I ako ove godine ne osvojimo bar jedan trofej mada vise naginjem na 2 (superkup i titulu/kup) za mene ce ta sezona biti katstrofalna.

Necu se nikad pomiriti dok sam ziv da se borim za trece mjesto. Ok mogu biti treci ali to ce mi biti katatastorfa uvijek. Nece mi bod u derbiju nikad bit za slavlja i tako dalje.

Ma ne misli niko da cete ispast to je vise sega sala posalica , ali vas isto tako niko vise ne dozivljava ozbiljno. Ni kao kandidata za nesto. Imas kvotu 15 na vas za titulu ulozi stan ako vjerujes u to.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 06 jul 2025, 01:09

Dok jedan velikan placa porez drzavi uredno (i to kakve cifre od milionskih transfera), drugi moli da im se oprosti taj isti porez i predstavi to kao prihod :clap: :rol:

nastrojeni21
Kontakt:

Post Postao/la nastrojeni21 » 06 jul 2025, 02:16

Ima jedan grad...

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 06 jul 2025, 02:53

U ligi do 7 kola

Da, da, zato ste nam ukupno pobjegli cak 12 bodova u cetri sezone od kako je Mirvic tu od cega je 10 bodova razlike u jednoj od losijih sezona Zeljeznicara sto se tice ove lige. Cak i u Europi niste otisli dalje od drugog pretkola kao sto je uradio i Zeljeznicar pri cemu ste nekoliko puta ispadali od levata.

Znaci mi se doslovno raspadali, skupljali pare da prezivimo, imali drama lose nizove, igrace i trenere upitnog kvaliteta da se zapitas kako uopste zive od fudbala i opet smo tu negdje sa vama, fol ekipi koja se bori za trofeje :urnebes: Ista je prica sto se tice medjusobnih utakmica. Doduse imate kup gdje vam se Borac sklonio. Mangupski, nema dalje :mrgreen:

I ti pises o nama ko zadnji sizofrenicar umjesto da se zapitas sta se desava sa klubom za koji navijas, zasto varijantisete sa Vicom i zasto kradete doprinose za razliku od Zrinjskog recimo. Ako izuzmemo pricu navijaca ljudi su vece patriote od vas, bukvalno.

Al jok, daj jos vise sizofrenije, daj da histerisemo oko Zeljeznicara.da spinujemo pricu i skrecemo sa prave teme :mrgreen:

Neko lud ovdje il da malo smanjite ribu, a ? :mrgreen:

A tu pricu o sudjenju okaci macku o rep, gazili su nas vise od.vas, da ne procam o Europi i ispadanju od Milasija i Kutaisija, nije ni Trnava puno bolja, a vi dozivite debakl. Opet sudije, a :urnebes:

Nick ti je sasvim prikladan jer je i Duska, pomalo, sizofrenicar :mrgreen:

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 06 jul 2025, 03:20

bvsic je napisao/la:
06 jul 2025, 01:09
Dok jedan velikan placa porez drzavi uredno (i to kakve cifre od milionskih transfera), drugi moli da im se oprosti taj isti porez i predstavi to kao prihod :clap: :rol:
Hoces reci i za plate da je sve uredno? Onako iskreno da odgovoris?
Fk Željezničar.

ultrazonfa
Kontakt:

Post Postao/la ultrazonfa » 06 jul 2025, 07:49

06 jul 2025, 00:49
Pact1921 je napisao/la:
06 jul 2025, 00:38

Necu vise ni da pricam na te teme.
Ko je gledao nasu ligu zna zasto imamo isto bodova i zasto su nam oni pobjegli koliko su pobjegli. Ali hajd eto zivite u zaludi da ste tu negdje. Na derbijima smo imali posteno suđenje vidjeli smo kako je to izgledalo. Svi. Da ne ispadne da kukakmo nesto eto nema veze hajd tu smo negdje.

Sve osim duple krune za mene kao navijaca Sarajeva je neuspjeh. I ako ove godine ne osvojimo bar jedan trofej mada vise naginjem na 2 (superkup i titulu/kup) za mene ce ta sezona biti katstrofalna.

Necu se nikad pomiriti dok sam ziv da se borim za trece mjesto. Ok mogu biti treci ali to ce mi biti katatastorfa uvijek. Nece mi bod u derbiju nikad bit za slavlja i tako dalje.

Ma ne misli niko da cete ispast to je vise sega sala posalica , ali vas isto tako niko vise ne dozivljava ozbiljno. Ni kao kandidata za nesto. Imas kvotu 15 na vas za titulu ulozi stan ako vjerujes u to.
Iskreno, ni Sarajevo niko vise ne dozivljava ozbiljno! :kafa:

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 06 jul 2025, 08:04

Budžet Veleža za narednu sezonu će iznositi oko osam miliona KM, istakao je Admir Rahimić, predsjednik Upravnog odbora Rođenih.

Mostarci su juče održali pres konferenciju, a Admir Rahimić je između ostalog govorio o finansijama za narednu sezonu.

“Prethodna sezona je bila dosta teška, ali smo mi kao Uprava skupili snage da nam se ona ne ponovi i ove godine. Siguran sam da ćemo ove sezone imati boljih trenutaka, radimo intenzivno na reformi kluba na svim pozicijama. Zadnjih godina je finansijska situacija bila zahtjevna, neke igrače smo morali otpustiti i isplatiti im odštete za raskide ugovora, što je dodatno otežalo situaciju. Budžet je vrlo ambiciozan, a s infrastrukturom koju trenutno radimo iznosi oko osam miliona KM, i nije ga lako osigurati. Čekamo još neka dodatna sredstva, ali sada se može reći da je stanje prilično stabilno i da će se u naredna dva mjeseca situacija ‘popeglati'” – rekao je Rahimić.

Kako ovi skuckaju 8 miliona nije mi jasno nikako
Ne igraju Europu,slabo članova imaju,slabu posjetu imaju i nikoga nisu prodali od igrača - samo sporazumne raskide i odštete uz dogovor sa igračem

Kako bolan 8 miliona konv.maraka - kojim trikovima - pa hajd onda budi Premijer Vlade da nam svima bude bolje

jointunija
Kontakt:

Post Postao/la jointunija » 06 jul 2025, 08:52

bvsic je napisao/la:
Toliko plaćate da vas
slika
ISTRAŽUJE
:rol: :rol:
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!

gh0stHZ
Kontakt:

Post Postao/la gh0stHZ » 06 jul 2025, 09:20

jointunija je napisao/la:
06 jul 2025, 08:52
bvsic je napisao/la:
Toliko plaćate da vas
slika
ISTRAŽUJE
Koliko smaraš i uzimaš ih u usta, pomislit će ljudi šta i tebi navratit na vrata. Oprao si u 13 voda drug.
“Teško je biti ikad sretan na klupi Sarajeva. Kad pobijediš, ne osjetiš preveliko olakšanje nego iščekuješ sljedeće dvoboje.” ZZ

Orden43
Kontakt:

Post Postao/la Orden43 » 06 jul 2025, 09:20

Kone nesto nisu zadovoljne ? Moze li onaj papak duska da nam da jednu predikciju tabele na kraju sezone pls
Crni Cerak 🐦‍⬛

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 06 jul 2025, 10:06

06 jul 2025, 00:23
Anex je napisao/la:
06 jul 2025, 00:16
06 jul 2025, 00:15
@Virtu nisi odavno dresirao Anexića, ponovo se otrgnuo s lanca
Što vrijeđaš debilu pa kad ti se uzvrati belaj,babo ti je na lancu
Dobar si, ocekivao sam jacu uvredu od tebe...terapija izgleda da djeluje :yawn:
Za takve i ne postoji terapija budala ostaje budala

Direktorcic
Kontakt:

Post Postao/la Direktorcic » 06 jul 2025, 10:25

Široki brig ce bit pravo neugodan ove sezone,gospon Klaf to u tisini slaze tamo

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 06 jul 2025, 10:34

Ostace upisano u historiji da je jedan klub koji vrši utaju poreza ponudio jednom Asmiru Begoviću ugovor sa mjesecnom platom od 1200 KM.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 06 jul 2025, 11:03

gh0stHZ je napisao/la:
06 jul 2025, 09:20
jointunija je napisao/la:
06 jul 2025, 08:52
bvsic je napisao/la:
Toliko plaćate da vas
slika
ISTRAŽUJE
Koliko smaraš i uzimaš ih u usta, pomislit će ljudi šta i tebi navratit na vrata. Oprao si u 13 voda drug.
Zvat će ga da donese dokaze.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 06 jul 2025, 11:05

Semper je napisao/la:
06 jul 2025, 10:34
Ostace upisano u historiji da je jedan klub koji vrši utaju poreza ponudio jednom Asmiru Begoviću ugovor sa mjesecnom platom od 1200 KM.
Oteli humanitarni broj od bolesne djece. :zviz:

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 06 jul 2025, 11:47

Novi dresovi veceras 19:21 budite svi online da proslavimo zajedno haha
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 06 jul 2025, 11:52

Zeljezničar apsolutni favorit ove sezone. Borac mozda pomrsi racune zato sto slavi 100 g . Zrinjski ,Siroki borba za trecu poziciju , Velez i Sarajevo za poziciju pet. Sto se tice Sarajeva smanjen budzet i sve iznad pozicije 5 podnosljivo .

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.