Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Castaneda, Atić, Kondić
Musa, Gegić
Lazić, Vrabac
Alibegović, Halilović (jer ga Bekir tu često koristi)
Nurkić, Garza, Kamenjaš
Kad bi ovo bio spisak za EB uhhh
Musa, Gegić
Lazić, Vrabac
Alibegović, Halilović (jer ga Bekir tu često koristi)
Nurkić, Garza, Kamenjaš
Kad bi ovo bio spisak za EB uhhh
Nece sigurno kapitena mijenjati zbog Sulje...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Sansa da se Sulejmanovic pojavi na okupljanju je jednaka kao i da Biberovic zaigra za nas.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Ja bih rekao ipak za par promila veća, jer za Sulejmanovića postoji teoretska šansa, za Biberovića ne postoji više ni teoretska (nema ni od jednog ništa u svakom slučaju, logično
)

Ako bi Neno dosao za trenera, dobra stvar. Kakav je Atic inace u glavi, ovaj transfer dođe mu kao zaj...cija za solidne pare ...
Nakon Gatarica i Mulica kojima su povrede unistile karijere, te Huseinovica koji se ocigledno odlucio okrenuti biznisu, izgleda da je i Delalic zavrsio s kosarkom. Za sve njih sam bio gotovo ubijedjen da ce postati seniorski reprezentativci... 

Kenan Kamenjaš: Ako uzmemo u obzir da sam ja od 2018. kad sam prvi put ušao u reprezentaciju još uvijek najmlađi član reprezentacije trebamo da se zapitamo. Sada imam 25 godina, 7 godina je prošlo, još uvijek niko nije ušao u reprezentaciju da je standardan član te reprezentacije, da je među 12. Mislim da se moramo ozbiljno zapitati šta i kako dalje.
Ovdje se slazem, vec par godina nijednog mladjeg igraca nismo ubacili.Vojin Ilic je tu bio ali vecniom kao mahac peskira.Drape je napisao/la: ↑02 jul 2025, 10:20Kenan Kamenjaš: Ako uzmemo u obzir da sam ja od 2018. kad sam prvi put ušao u reprezentaciju još uvijek najmlađi član reprezentacije trebamo da se zapitamo. Sada imam 25 godina, 7 godina je prošlo, još uvijek niko nije ušao u reprezentaciju da je standardan član te reprezentacije, da je među 12. Mislim da se moramo ozbiljno zapitati šta i kako dalje.
Osim Zrne ni ne vidim ko bi mogao biti iduci.Mozda Jan Bulajic ali slabo je to sve.
Niko ne razmislja o ovim stvarima, ali sve ovo danas sto imamo je plod dobrog rada s mladima davno
Šta je s Trnkom, slabo viđam vijesti?MElloo je napisao/la: ↑02 jul 2025, 10:23Ovdje se slazem, vec par godina nijednog mladjeg igraca nismo ubacili.Vojin Ilic je tu bio ali vecniom kao mahac peskira.Drape je napisao/la: ↑02 jul 2025, 10:20Kenan Kamenjaš: Ako uzmemo u obzir da sam ja od 2018. kad sam prvi put ušao u reprezentaciju još uvijek najmlađi član reprezentacije trebamo da se zapitamo. Sada imam 25 godina, 7 godina je prošlo, još uvijek niko nije ušao u reprezentaciju da je standardan član te reprezentacije, da je među 12. Mislim da se moramo ozbiljno zapitati šta i kako dalje.
Osim Zrne ni ne vidim ko bi mogao biti iduci.Mozda Jan Bulajic ali slabo je to sve.
Niko ne razmislja o ovim stvarima, ali sve ovo danas sto imamo je plod dobrog rada s mladima davno
Žao mi je Amsala i ligamenata
!!!MElloo je napisao/la: ↑02 jul 2025, 10:23Ovdje se slazem, vec par godina nijednog mladjeg igraca nismo ubacili.Vojin Ilic je tu bio ali vecniom kao mahac peskira.Drape je napisao/la: ↑02 jul 2025, 10:20Kenan Kamenjaš: Ako uzmemo u obzir da sam ja od 2018. kad sam prvi put ušao u reprezentaciju još uvijek najmlađi član reprezentacije trebamo da se zapitamo. Sada imam 25 godina, 7 godina je prošlo, još uvijek niko nije ušao u reprezentaciju da je standardan član te reprezentacije, da je među 12. Mislim da se moramo ozbiljno zapitati šta i kako dalje.
-
- Kontakt:
realno, situacija je sada da se nelazemo dobra, ali za nekolio godina primjetice se pad ako se nesto nebude mjenajlo, ovi mladi momci sada tanko
- marlostanf1eld
- Kontakt:
On je na UT Martinu, isto D1, prilično solidnu prvu sezonu tamo imao.kovacic je napisao/la: ↑02 jul 2025, 11:45Šta je s Trnkom, slabo viđam vijesti?MElloo je napisao/la: ↑02 jul 2025, 10:23Ovdje se slazem, vec par godina nijednog mladjeg igraca nismo ubacili.Vojin Ilic je tu bio ali vecniom kao mahac peskira.Drape je napisao/la: ↑02 jul 2025, 10:20Kenan Kamenjaš: Ako uzmemo u obzir da sam ja od 2018. kad sam prvi put ušao u reprezentaciju još uvijek najmlađi član reprezentacije trebamo da se zapitamo. Sada imam 25 godina, 7 godina je prošlo, još uvijek niko nije ušao u reprezentaciju da je standardan član te reprezentacije, da je među 12. Mislim da se moramo ozbiljno zapitati šta i kako dalje.
Žao mi je Amsala i ligamenata
Mozda nam ovo sad kako svi idu u ncaa pomogne malo da nam oni razviju bar 1-2 igraca kad mi ne znamo
Ovako se to nekad zamisljalo:
2001. Biberovic, Mehic, Kondic
2002. Gatatic, Huseinovic
2003. Delalic
2004. Mulic, Zrno
2005. Dzafic
2006. Acimovic, Duvnjak
2007. Jasarevic
Daj Boze da jedan od ovih dogura do rotacije u seniorskoj reprezentaciji (ne racunam ove koji bi dogurali, ali nisu zeljeli da igraju za nas). Recimo, Kikanovic i Stipanovic su se s 30 i 31 oprostili od reprezentacije i svi smo bili u fazonu: "Pa dobro, i bilo je vrijeme", a danas Halilovic ima 34, Nurkic i Vrabac 31, Alibegovic 30 itd. Miralemu je ovo zadnje prvenstvo, ovoj trojici u najboljem slucaju predzadnje, a ni na vidiku nemamo novih igraca koji ce ih zamijeniti. Tako da, uzivajte dok traje, jer nece jos dugo.
2001. Biberovic, Mehic, Kondic
2002. Gatatic, Huseinovic
2003. Delalic
2004. Mulic, Zrno
2005. Dzafic
2006. Acimovic, Duvnjak
2007. Jasarevic
Daj Boze da jedan od ovih dogura do rotacije u seniorskoj reprezentaciji (ne racunam ove koji bi dogurali, ali nisu zeljeli da igraju za nas). Recimo, Kikanovic i Stipanovic su se s 30 i 31 oprostili od reprezentacije i svi smo bili u fazonu: "Pa dobro, i bilo je vrijeme", a danas Halilovic ima 34, Nurkic i Vrabac 31, Alibegovic 30 itd. Miralemu je ovo zadnje prvenstvo, ovoj trojici u najboljem slucaju predzadnje, a ni na vidiku nemamo novih igraca koji ce ih zamijeniti. Tako da, uzivajte dok traje, jer nece jos dugo.

u čemu da uživamo lol
Nije nerealno ocekivati za nekih 10 godina, ako se nastavi ovakav rad sa mladim, da budemo ovo sto smo u mladjim selekcijama. Dno B divizije.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
u18 slovenije pobijedila u18 srbije i najbolji igraci slovenije bili mark morano mahmutovic i samed grosic...
Ima tu potencijalnih reprezentativaca, koji bi uz odgoarajući rad i pravilan razvoj mogli dati ruke seniorskoj reprezentaciji u godinama koje slijede:
Jan Bulajić, Faruk Duvnjak, Mirzin mali...
Nije baš sve tako crno, ali je problem što je ona seoska lola Aid na čelu saveza i što nemamo sistematskog rada, tako da ova djeca teško mogu isplivati na površinu...
Jan Bulajić, Faruk Duvnjak, Mirzin mali...
Nije baš sve tako crno, ali je problem što je ona seoska lola Aid na čelu saveza i što nemamo sistematskog rada, tako da ova djeca teško mogu isplivati na površinu...