bas su nasli ebenu lokaciju .. trebali su negdje vamo u gradu_dreamer_ je napisao/la:Ma kontao sam skoknuti da je gdje blize, al zar su bas morali tamo, cccc...hordas_Bec je napisao/la:jarane to ti je onaj hotel preko puta aerodroma .. bio sam tamo kada su se nasi okupljali pred utakmicu sa slovacima .. da vidite koji merak s momcima pricati i zezati se u hotelu_dreamer_ je napisao/la:Zna li neko kako se zove taj hotel i u koliko sati je sastanak?
kud radim, oso bi i ja na taj sastanak pa da taj proces malo ubrzamo![]()
hehehe
Nista, slikanje sa legendama moram pomjeriti za drugi put.
Sto se tice sastanka:
Neka svako danas kaze po jednu pametnu, bice dosta za svjetliju buducnost BH Fudbala/Nogometa.
Nogometni savez BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
-
hordas_Bec
- Kontakt:
Re: Nogometni savez BiH
- Armageddon2012
- Kontakt:
Moram priznati da pomenuta imena ulivaju povjerenje u bolje dane za naš fudbal. Darko je izuzetno skroman i pošten mladić,pravi sportista,a ostale znate i sami. Čak i taj Kulina,uz sve mane, je veliki zaljubljenik u fudbal,bez ikakve pomoći iz budzeta godinama na svojim plećima drži Slaviju,i siguran sam da je mnogo više uložio u fudbal nego što je od njega uzeo,za razliku od većine dosadašnjih uhljeba u Savezu.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
- Probisvjet
- Kontakt:
[youtube][/youtube]AlemC85 je napisao/la:Sjećate se one pjesme od vere ivković šuška se šuška da ja volim duška ha, ha, ha, ko zna šta FIFA I UEFA planirajuPasodzigera je napisao/la:Evo Bajevica,a inace je trenutno bez posla,tako da nije dzaba u Becu.
[youtube][/youtube]
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ma sta ce nam Bajevic u savezu, odma ga na trenersku klupu stavit. Neka Pape ide u savez. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Probisvjet
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Goalgetter
- Kontakt:
Hvala druže. Ima li nagrada za to, he, he, he?yup je napisao/la:Post tjedna.AlemC85 je napisao/la: Sjećate se one pjesme od vere ivković šuška se šuška da ja volim duška ha, ha, ha, ko zna šta FIFA I UEFA planiraju
Evo slušam maloprije, da bi danas u Beču, trebala se usaglasiti tzv. mapa puta po kojoj će komitet raditi i vršiti pripreme za usvajanje statuta saveza. Dalje, kako se navodi u Beč će doći mnogi naši proslavljeni asovi (sigurno svi znate o kojim je ljudima riječ). Zanima me kada bi se mogli znati rezultati današnjeg sastanka? U koliko sati?
Mislim da je ovaj sastanak vise proforme. Sve sto vec znamo ce se samo potvrditi.
Meni je veci znacaj sama pomisao da ce za jednim stolom sjediti barabarez, osim, bajevic...da ne nabrajam., i da ce raspravljati kao celni ljudi bh saveza. Bolje nije moglo..
Meni je veci znacaj sama pomisao da ce za jednim stolom sjediti barabarez, osim, bajevic...da ne nabrajam., i da ce raspravljati kao celni ljudi bh saveza. Bolje nije moglo..
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- Goalgetter
- Kontakt:
Vidi Barbe al kopa nos
-
Vita_Novalis
- Kontakt:
fino je vidjeti ovakve likove u savezu. 
Boga mi nisam vjerovao sve do sada kada vidjeh ove slike na kojima su Osim, Bajević, Barbarez, Hadžibegić
Svaka čast! Sad mi je optimizam malo porastao!
Svaka čast! Sad mi je optimizam malo porastao!
- Probisvjet
- Kontakt:
Oooo, vidi jes Amar mahmuran.Goalgetter je napisao/la:
Vidi Barbe al kopa nos![]()
Dobra postava, NORMALA!
- Giallorossi
- Kontakt:
dobro je krenuloGoalgetter je napisao/la:
Vidi Barbe al kopa nos![]()
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- Goalgetter
- Kontakt:
Na avazu:
12.25: Nikakvih vijesti nema osim da bi sastanak trebao završiti u 15.30 sati
Jasmin Bakovic je jedini tu, koji je bio prije u savezu. Po meni dobar potez, jer je uvijek bio korektan (barem kod dogovaranja prijateljskih utakmica).
12.25: Nikakvih vijesti nema osim da bi sastanak trebao završiti u 15.30 sati
Jasmin Bakovic je jedini tu, koji je bio prije u savezu. Po meni dobar potez, jer je uvijek bio korektan (barem kod dogovaranja prijateljskih utakmica).
Dobro to izgleda. Sad samo cekamo nesto konkretno. A odjelo u princa je za 10. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Gledaj Barbe sminka prava jbt
sta li Amar nosi u kesi,i to nije mogao naci ljepsu ,vec filter 160. 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Rigorozni_Džo
- Kontakt:
Nosi rahatlokum i kafu Eviharry_90 je napisao/la:Gledaj Barbe sminka prava jbtsta li Amar nosi u kesi,i to nije mogao naci ljepsu ,vec filter 160.
Joint Union
Najvise velezovaca... 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.