Polako, disi dok ga glabas pitarima, udavices se pa belaj
Premijer liga BiH - aktuelno
-
RatoborniMrmot
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
A zamisli tek kome si ti guzice dao,pa raspolazes informacijama za koje ni država ne znaRatoborniMrmot je napisao/la: ↑06 jul 2025, 14:36Polako, disi dok ga glabas pitarima, udavices se pa belaj![]()
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
Direktorcic
- Kontakt:
Inace puna liga igraca sa 30+ utakmica po sezoni u francuskoj prvoj ligi, ali hajde bitni je da se malo serenda po forumuIMResurrected je napisao/la: ↑06 jul 2025, 14:35Decko je branio u Championnat National 3, sto je peti rang u Francuskoj.
Zapravo, ispravka, nije branio.
-
IMResurrected
- Kontakt:
Prijatelju, peta liga. Amaterska. Ne mislim to kao uvredu, nego zaista amaterska. Ta liga ima preko 100 klubova, to su termini, nisu utakmice. Ode Hadzikic, dodje golman iz takve lige. Gdje je to dobro?Direktorcic je napisao/la: ↑06 jul 2025, 14:53Inace puna liga igraca sa 30+ utakmica po sezoni u francuskoj prvoj ligi, ali hajde bitni je da se malo serenda po forumuIMResurrected je napisao/la: ↑06 jul 2025, 14:35Decko je branio u Championnat National 3, sto je peti rang u Francuskoj.
Zapravo, ispravka, nije branio.
-
RatoborniMrmot
- Kontakt:
Ovi sto im glabas dok se ne udavis, prema bilansama, za plate administracije i igraca daju manje novca od Zeljeznicara. Moras biti iznimno ogranicen da ne shvatis sta se desava..rishovski je napisao/la: ↑06 jul 2025, 14:43A zamisli tek kome si ti guzice dao,pa raspolazes informacijama za koje ni država ne znaRatoborniMrmot je napisao/la: ↑06 jul 2025, 14:36Polako, disi dok ga glabas pitarima, udavices se pa belaj![]()
![]()
Dobro, ti jesi ogranicen pa me ne cudi. Sad suti i nastavi da ga glabas konama
e vidi stvarno, 112 klubova. nisam znao za ovo. haj bar ima jos jedan rang ispodThe league serves as the fifth division of the French football league system behind Ligue 1, Ligue 2, Championnat National, and the Championnat National 2. Usually contested by 112 clubs, the Championnat National 3 operates on a system of promotion and relegation with the Championnat National 2 and the regional leagues of the Division d'Honneur, the sixth division of French football.
Ti si izgleda bas u tom svijetu glabanja,sva ti se priča vrti oko glabanja cundare. Nikad nisam razumio da to muskarca privlači ali eto svega ima pod nebeskom kapom. Drago mi je sto sam ograničen,a tebi želim iskreno da te neko ne zarazi ovo ljeto,zato dupe uz zidRatoborniMrmot je napisao/la: ↑06 jul 2025, 15:02Ovi sto im glabas dok se ne udavis, prema bilansama, za plate administracije i igraca daju manje novca od Zeljeznicara. Moras biti iznimno ogranicen da ne shvatis sta se desava..rishovski je napisao/la: ↑06 jul 2025, 14:43A zamisli tek kome si ti guzice dao,pa raspolazes informacijama za koje ni država ne znaRatoborniMrmot je napisao/la: ↑06 jul 2025, 14:36
Polako, disi dok ga glabas pitarima, udavices se pa belaj![]()
![]()
Dobro, ti jesi ogranicen pa me ne cudi. Sad suti i nastavi da ga glabas konama![]()
-
RatoborniMrmot
- Kontakt:
Sta da radim kad ga momacki glabas konama nicim izazvana, ukljucujes se u pricu koja veze nema s tobom i ponasas se ko njihova kurava. S kujama imam iskustva, prepoznajem ih na kilometar. Lazem li ? Ne lazem. Hvalarishovski je napisao/la: ↑06 jul 2025, 15:14Ti si izgleda bas u tom svijetu glabanja,sva ti se priča vrti oko glabanja cundare. Nikad nisam razumio da to muskarca privlači ali eto svega ima pod nebeskom kapom. Drago mi je sto sam ograničen,a tebi želim iskreno da te neko ne zarazi ovo ljeto,zato dupe uz zidRatoborniMrmot je napisao/la: ↑06 jul 2025, 15:02Ovi sto im glabas dok se ne udavis, prema bilansama, za plate administracije i igraca daju manje novca od Zeljeznicara. Moras biti iznimno ogranicen da ne shvatis sta se desava..
Dobro, ti jesi ogranicen pa me ne cudi. Sad suti i nastavi da ga glabas konama![]()
![]()
Kad si se vec prihvatila posla suti i zavrsi ga
Ta tvoja priča bi imala smisla da pišeš nekom žensku..ovako si samo mrmotRatoborniMrmot je napisao/la: ↑06 jul 2025, 15:27
Sta da radim kad ga momacki glabas konama nicim izazvana, ukljucujes se u pricu koja veze nema s tobom i ponasas se ko njihova kurava. S kujama imam iskustva, prepoznajem ih na kilometar. Lazem li ? Ne lazem. Hvala![]()
Kad si se vec prihvatila posla suti i zavrsi gaIl se ne mijesaj, jer te se ne tice.
Napravilo Sarajevo B tim, šta ce biti sada sa Velezom?
- svrakino1921
- Kontakt:
Sad kad ih UEFA kazni zbog ovog formiranja B - tima

- gegenpressing
- Kontakt:
Trener B tima Ćengić(inače sin poznatijeg menadžera),a jedan Obuća pomoćnik.
Baš srljate u ambis.
Brohra ribo se...
- svrakino1921
- Kontakt:
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
E ne znam vala kakva euforija 3 dana ne mozete rasprodati 12-13k ostalo vam jos 23% znaci haman 1/4 stadiona
Bez zayebancije Bgm ali prenapuhani naslovi svake godine
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Evo ih.
Pa da je bila slobodna prodaja rasprodalo bi se za dan.
Poklopite se više po ušima, kako vas nije stid pisati na ovoj temi, ne brukajte se više.
Pa da je bila slobodna prodaja rasprodalo bi se za dan.
Poklopite se više po ušima, kako vas nije stid pisati na ovoj temi, ne brukajte se više.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Brate, halali, ali dosta je veća cifra od tih 200.000 KM.svrakino1921 je napisao/la: ↑06 jul 2025, 18:28
Potpuna euforija na Grbavici: Rasprodana istočna tribina
Bravo Željovci
200 000 konv. maraka zarade od ulaznica
GOLEMO
725 članskih je otišlo za 5 dana. Prosječna cijena karte ti je negdje oko 20 KM. Jug malo manje od 3 milje karata po 10 KM. Istok nešto malo vise od 4000 karata po 25 KM. Sjever 4400 po 20 KM. Zapad slovom i brojem prima 550 gledalaca, koliko je karata prodato a koliko poklonjeno ne znam, ali znam da su 60 KM. Pušteno u prodaju ukupno 12.400 karata.
- svrakino1921
- Kontakt:
U 19 : 21
Kažu dresovi nikad ljepši
Kažu dresovi nikad ljepši
- WeekendOffender
- Kontakt:
Fakat, evo iz kluba kontaju otkazat utakmicu skroz da ne igramo zbog ove porazavajuce statistikeNajvecaRadosti je napisao/la: ↑06 jul 2025, 18:34E ne znam vala kakva euforija 3 dana ne mozete rasprodati 12-13k ostalo vam jos 23% znaci haman 1/4 stadiona
Curva Sud
Bez online prodaje prodati 10 h u tri dana, na jednom prodajnom mjestu (stadion), nije malo realno.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑06 jul 2025, 18:34E ne znam vala kakva euforija 3 dana ne mozete rasprodati 12-13k ostalo vam jos 23% znaci haman 1/4 stadiona
Ali u 21 vijeku ne imati online prodaju ili bar nekoliko mjesta u gradu je sramota za klub kao sto je zeljeznicar .
Zbog specifičnosti načina prodaje nije moglo online. Samo ovako prodavati kad je Evropa u pitanju, da ulaznice dobiju oni koji treba da ih dobiju.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović