Brzinska tabela:
#1 - DELFIN 23 (+6)
#2 - FANATICOS 19 (+3)
#3 - GONGASHI 19 (0)
#4 - CRAZY LEGS 18 (0)
#5 - BLUE TRAIN 17 (+1)
#6 - SPAMM 17 (-1)
#7 - KLJUSINARI 17 (-2)
#8 - JEDINSTVO 16 (+1)
#9 - KLOSARI 14 (-2)
#10 - CEKICARI 12 (-6)
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Ovo Bgm isto ko ove nase lige.NoName je napisao/la:Kao što sam i najavio, ove godine jurišamo na duplu krunu![]()
Brzinska tabela:
#1 - DELFIN 23 (+6)
#2 - FANATICOS 19 (+3)
#3 - GONGASHI 19 (0)
#4 - CRAZY LEGS 18 (0)
#5 - BLUE TRAIN 17 (+1)
#6 - SPAMM 17 (-1)
#7 - KLJUSINARI 17 (-2)
#8 - JEDINSTVO 16 (+1)
#9 - KLOSARI 14 (-2)
#10 - CEKICARI 12 (-6)
Idemo dalje,samo udri.reds je napisao/la:Pijetlovi sa 5.uzastopnom pobjedom približili se liderima 2.lige ekipi Joint_fc na svega 3 boda zaostatka.
Biće zanimljivo,na strani nam ide loše ali s obzirom da smo u paklenoj formi ništa nije isključeno.Johnyx95 je napisao/la:Idemo dalje,samo udri.reds je napisao/la:Pijetlovi sa 5.uzastopnom pobjedom približili se liderima 2.lige ekipi Joint_fc na svega 3 boda zaostatka.
edit:Bas u slijedecem kolu gostujemo Jointu.
Da,jedini !Johnyx95 je napisao/la:Idemo tamo igrati,pa sta bude.Ko i uvijek.![]()
Kod nas je ili dobijamo ili gubimo,mislim da smo jedina ekipa u sve tri lige bez ijednog remija.
evo upravo sam zavrsioreds je napisao/la:Jel uređena lista strijelaca ?
CestitamJohnyx95 je napisao/la:5 ?reds je napisao/la:Pijetlovi su upisali 5.pobjedu zaredom.![]()
![]()
Da li se ovo ikada desilo ?![]()
Strasno igramo.
Imam samo statistike od ove sezone, prve sezone i trece sezone trece lige i 5 pobjeda je tu rekord.reds je napisao/la:A koliko je rekord ?
Hehe, hvala. Proučit ću pravila i na posao, mora se imati zarada i mimo kluba.Emir_ZENICA je napisao/la:Imas pravo,a ponuda ide vecerasImas 100 km na racunu
To batali,Joint MORA dobiti,Joint je u krizi,posebno nakon strasnog poraza od 4:0...reds je napisao/la:Znači protiv Jonit-a je historijska utakmica...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.