FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Zašto? Al' zašto vi sarajlije ispisaste 400 stranica ove teme?
Čelik Zenica 1945
Ovo je bila prezentacija na temu kako uzeti bod na teskom gostovanju i primaci se jos jedan korak tituli.
U sustini za oko teska utakmica ali Borac takticki ponovo fenomenalno odigrao,bez ijedne greske,jedina greska ako se tako moze nazvati je onaj let u prazno Stakica nakon kornera kada se nije snasao jedan igrac Zrinjskog,ali to je minorno u odnosu na ostalih 90.minuta.Nije Borac apsolutno imao zelju da krene napred,dovoljno govori cinjenica da nisu osutali ka golu,jedino opasnije je bilo onaj centarsut Stajica kada je lopta sve preletala i otisla u gol aut.
SA druge strane moze se reci da je Zrinjski bio bolji tim danas,hteli su oni postici gol,imali ona dva lepa suta Dure sto je skinuo Avdukic te onaj pokusaj glavom Avdukic opet na mestu bio.Kada bi gledali suteve u gol mogli bi reci da je Zrinjski pobedio bilo bi zasluzeno,ali opet ko to moze reci nakon strucnog predavanja Borca o igri u odbrani.Tako da je najrealnije nereseno ovde.
Kod Borca prijatno me iznenadio Petric,nisam mislio da moze dostojno da zameni Corica u odbrani,a odmah iza njega je Avdukic po ucinku na mecu.
U sustini za oko teska utakmica ali Borac takticki ponovo fenomenalno odigrao,bez ijedne greske,jedina greska ako se tako moze nazvati je onaj let u prazno Stakica nakon kornera kada se nije snasao jedan igrac Zrinjskog,ali to je minorno u odnosu na ostalih 90.minuta.Nije Borac apsolutno imao zelju da krene napred,dovoljno govori cinjenica da nisu osutali ka golu,jedino opasnije je bilo onaj centarsut Stajica kada je lopta sve preletala i otisla u gol aut.
SA druge strane moze se reci da je Zrinjski bio bolji tim danas,hteli su oni postici gol,imali ona dva lepa suta Dure sto je skinuo Avdukic te onaj pokusaj glavom Avdukic opet na mestu bio.Kada bi gledali suteve u gol mogli bi reci da je Zrinjski pobedio bilo bi zasluzeno,ali opet ko to moze reci nakon strucnog predavanja Borca o igri u odbrani.Tako da je najrealnije nereseno ovde.
Kod Borca prijatno me iznenadio Petric,nisam mislio da moze dostojno da zameni Corica u odbrani,a odmah iza njega je Avdukic po ucinku na mecu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Naravno da ima dosta sto ne mrzimo , ali ne mozemo ni da volimo one koji pored svoje domovine stave Grbove neke druge drzave !Armageddon2012 je napisao/la:Tako i treba,svaka cast.Ova titula,ako de nje dodjemo,nije samo uspjeh FK Borac,nego cijele Republike Srpske i svakog njenog gradjanina. Ne mislim pritom samo na titulu,nego prvenstveno na kasniju evropsku promociju,Borca,Banjaluke i cijele Republike Srpske,kojom cemo svima pokazati da Evropa stanuje,OVDJE,ko smo,sta smo i ostaviti prelijepu sliku Banjaluke kao glavnog grada Republike Srpske,sa jednim dobrim nastupom,solidnim timom,stadionom koji ispunjava sve uslove UEFA,gostoljubivoscu i najcistijim i najuredjenijim gradom poslati jednu prelijepu sliku u svijet!ComyZV je napisao/la:Braćo,iako su nas štrumfovi pobijedili danas,mi smo se sjetili vas i ućutali ih,pjesmom :Biće Borac novi šampion.......Cijeli Zvornik je uz Vas
...
Naravno da isto vazi i za sve ostale stanovnike BiH koji nas smatraju svojima,prihvataju nase vrijednosti,ne smeta im nas novi dres sa uzduznom srpskom trobojkom,ovo ce biti i njihov uspjeh.
Onima zadojenim mrznjom ce porasti pritisak,a to ce samo ovaj nas uspjeh uciniti jos vecim.
Ali,idemo korak po korak,jako je bitno danas ostati neporazen u Mostaru.
A jos da te napomenem ako budete predstavljali a hocete abd niko iz Europe vas nece gledati kao Predstavnika "Republike Srpske " vec samo Banja Luke i BiH !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
? je napisao/la:" 10?
" $ се ? ? на 51% "?![]()
? оног / % " ' ", & " 21 у ", ? 19 у "?
? оног % је ¥ & 2009/10... " ", ' %

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
to je cestitka... a kada ce vas(i) klub(ovi) prezimiti u evropi, zavisi iskljucivo samo od vas.komrad je napisao/la:ovo je vic godine!cole-ch je napisao/la:Cestitke na tituli... I da prezimite u Evropi!![]()
Ne toliko prva recenica koliko druga!
Pitanje je da li ce borac imati priliku..da predstavlja Bosnu i Hercegovinu...ostalo je malo do te odluke.
Svi se nadamo da ce statut biti usvojen.
Ako bude, nadam se da ce nasu drzavu dostojno predstaviti..da se pojacate, ostanete na okupu itd.
Svi se nadamo da ce statut biti usvojen.
Ako bude, nadam se da ce nasu drzavu dostojno predstaviti..da se pojacate, ostanete na okupu itd.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- husein veličanstveni
- Kontakt:
Možemo ovdje mi pisati svašta nešta, šta god hoćemo, ali Borcu se mora čestitati. Ipak je on osvojio ako se ne varam 24 boda u gostima a bilo je ekipa koje za čitavo prvenstvo nisu osvojile toliko bodova. Neko će reći kupovao bodove. Pa ne mogu se kupiti 24 boda u gostima. I pored danas ne tako dobre igre borac je zaslužio bod na današnjoj utakmici jer i domaćini nisu nešto pokazali. Mislim da je sa današnjim bodom borac osigurao titulu i na tome mu treba čestitati. Ovu sezonu je prošao superiorno i nadam se ako izađemo u Evropu da će dostojno predstavljati i sebe i BiH u evropskim takmičenjima. Barem da se ponovi željin uspjeh i to ono treće pretkolo.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
- Бањалучанин
- Kontakt:
" % " готово...
" % гостовања " " % ? ?...
$ & - $ пехар, ? не " се " па $ се ? &... $ & по &....
" % гостовања " " % ? ?...
$ & - $ пехар, ? не " се " па $ се ? &... $ & по &....
Let's go, Fighter!
"!
"!
-
- Kontakt:
Armageddon2012 je napisao/la:Slazem se.A zasto sam na prvo mjesto stavio Republiku Srpsku a na drugo BiH?Možemo ovdje mi pisati svašta nešta, šta god hoćemo, ali Borcu se mora čestitati. Ipak je on osvojio ako se ne varam 24 boda u gostima a bilo je ekipa koje za čitavo prvenstvo nisu osvojile toliko bodova. Neko će reći kupovao bodove. Pa ne mogu se kupiti 24 boda u gostima. I pored danas ne tako dobre igre borac je zaslužio bod na današnjoj utakmici jer i domaćini nisu nešto pokazali. Mislim da je sa današnjim bodom borac osigurao titulu i na tome mu treba čestitati. Ovu sezonu je prošao superiorno i nadam se ako izađemo u Evropu da će dostojno predstavljati i sebe i BiH u evropskim takmičenjima. Barem da se ponovi željin uspjeh i to ono treće pretkolo.
Razlog je vise nego jednostavan.Eventualnim Borcevim evropskim uspjesima bi se radovali (skoro) svi u Republici Srpskoj (cak i Prijedorcani),dok bi se iz ostatka BiH radovali oni posteni i dobronamjerni ljudi koji misle svojom glavom,a bojim se da su takvi u manjini i ne zamjeram im jer ih mediji ubijaju u zdrav mozak vec 20 godina.A cak i sa strane sportskog rivaliteta,mislim da ih ima poprilican broj koji bi voljeli da primimo 8 golova na utakmici da ne bi oni vise bili rekorderi

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
- senco_panza
- Kontakt:
Nemojte se samo predstaviti kao prosle godine, pa izgubiti od nekog drugoligasaArmageddon2012 je napisao/la:Tako i treba,svaka cast.Ova titula,ako de nje dodjemo,nije samo uspjeh FK Borac,nego cijele Republike Srpske i svakog njenog gradjanina. Ne mislim pritom samo na titulu,nego prvenstveno na kasniju evropsku promociju,Borca,Banjaluke i cijele Republike Srpske,kojom cemo svima pokazati da Evropa stanuje,OVDJE,ko smo,sta smo i ostaviti prelijepu sliku Banjaluke kao glavnog grada Republike Srpske,sa jednim dobrim nastupom,solidnim timom,stadionom koji ispunjava sve uslove UEFA,gostoljubivoscu i najcistijim i najuredjenijim gradom poslati jednu prelijepu sliku u svijet!ComyZV je napisao/la:Braćo,iako su nas štrumfovi pobijedili danas,mi smo se sjetili vas i ućutali ih,pjesmom :Biće Borac novi šampion.......Cijeli Zvornik je uz Vas
...
Naravno da isto vazi i za sve ostale stanovnike BiH koji nas smatraju svojima,prihvataju nase vrijednosti,ne smeta im nas novi dres sa uzduznom srpskom trobojkom,ovo ce biti i njihov uspjeh.
Onima zadojenim mrznjom ce porasti pritisak,a to ce samo ovaj nas uspjeh uciniti jos vecim.
Ali,idemo korak po korak,jako je bitno danas ostati neporazen u Mostaru.

Sretno vam u Evropi, dabogda do grupne faze dogurali, a u grupi neka budu Barca,Partizan i ManCity

<<<Željezničar za život cijeli>>>
<<<<FC Leeds United>>>>
<<<<FC Leeds United>>>>
Bod je vise nego dovoljan 

Za 90 min. neopucati na gol nikada losijem Zrinjskom je za svaku nogometnu sramotu!SrdjanBL je napisao/la:Bod je vise nego dovoljan

Prvak jedne drzave ne smije to sebi dopustiti!
Cestitke na tituli al onakvom igrom bi se i mourinho postidio!
Lani kad je zeljo grabio prema tituli imao je prepoznatljiv stil sa bucanom i beslijom na krilnim pozicijama ,efikasna igra prema naprijed a vi ste ko muhe bez glave,nikakva organizacija igre !
Prvi predsjednik Veleža bio je Anđelko Vlaho a rivali su bile mahalske ekipe. Nakon sticanja iskustva, ukrstila su se koplja i sa mjesnim rivalima Jugoslovenski spo. klub; HŠK Zrinjski i SK Vardar), i većinom su te utakmice završavale visokim porazima.
pametno smisljena taktika da se uzme bod na jako teskom gostovanju
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
-
- Kontakt:
jeste bio prepoznatljiv prosle godine zeljeznicar, pogotovo u mostaru sa igrom a i ove godine mu bas nedostaje organizator igre N.B.komrad je napisao/la:Za 90 min. neopucati na gol nikada losijem Zrinjskom je za svaku nogometnu sramotu!SrdjanBL je napisao/la:Bod je vise nego dovoljan![]()
Lani kad je zeljo grabio prema tituli imao je prepoznatljiv stil sa bucanom i beslijom na krilnim pozicijama ,efikasna igra prema naprijed a vi ste ko muhe bez glave,nikakva organizacija igre !

"JOŠ OD 1926"
-
- Kontakt:
prvo da vam cestitam na osvojenom bodu al
sreca vasa pa je prijenos bio da nije prenosa bilo zrinjski bi imao 100 udaraca na gol
koji penal i tako to al et vidili smo danas pravog zrinjskog...
jos jednom cestitam na bodu samo jako do titule zasluzili ste je !!
RA'81
sreca vasa pa je prijenos bio da nije prenosa bilo zrinjski bi imao 100 udaraca na gol
koji penal i tako to al et vidili smo danas pravog zrinjskog...
jos jednom cestitam na bodu samo jako do titule zasluzili ste je !!
RA'81
- Capt_Billy
- Kontakt:
Momci, cestitke na bodu. Neko moje misljenje igre Borca u drugom dijelu prvenstva. Mislim da igrate previse kukavicki, i da nestvarate puno prilika, sto u evropskom nogometu nepije vode vise. Nemojte misliti da govorim nesto provit Borca, jer ni Zeljo ove sezone nista nije bolji niti jaci. Liga je sve slabija iz godinu u godinu. Ali vjerujte, ako budete vako krenuli igrati u CL bice opet blamaza BH klubova. Jbg, ne bih volio da se to desi, ali momci gdje nestate ona igra kao protiv Zvezde. Ono je za mene pravi Borac, sampionski. Ovo sto igrate ovdje, je sramotno za oci, ali za vas dovoljno!! Naravno, bez puno polemike, cist bod kao suza!!!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
-
- Kontakt:
/ је &,$ ' се ?,$ " 3 ? 4 ? " опет празна &!Capt_Billy je napisao/la:Momci, cestitke na bodu. Neko moje misljenje igre Borca u drugom dijelu prvenstva. Mislim da igrate previse kukavicki, i da nestvarate puno prilika, sto u evropskom nogometu nepije vode vise. Nemojte misliti da govorim nesto provit Borca, jer ni Zeljo ove sezone nista nije bolji niti jaci. Liga je sve slabija iz godinu u godinu. Ali vjerujte, ako budete vako krenuli igrati u CL bice opet blamaza BH klubova. Jbg, ne bih volio da se to desi, ali momci gdje nestate ona igra kao protiv Zvezde. Ono je za mene pravi Borac, sampionski. Ovo sto igrate ovdje, je sramotno za oci, ali za vas dovoljno!! Naravno, bez puno polemike, cist bod kao suza!!!!
& $ " него $ на % гостовању!
? &,& ",& & ?!
-
Ima tu dijelom istine. Brkovića nema u Želji, barem onoliko koliko ga je bilo prošle godine, ali zato ima Brane Janković u Borcu i to je prevaga ove godine. Nijaz je mala maca za Janković Braneta. Taj što je dobar sa sudijama i Salemom Prolićem, malo je reći.veteran 1987 je napisao/la:jeste bio prepoznatljiv prosle godine zeljeznicar, pogotovo u mostaru sa igrom a i ove godine mu bas nedostaje organizator igre N.B.komrad je napisao/la:Za 90 min. neopucati na gol nikada losijem Zrinjskom je za svaku nogometnu sramotu!SrdjanBL je napisao/la:Bod je vise nego dovoljan![]()
Ali dohakat će on Borcu, jer iza njega ostaje samo pustoš, kao nakon odlaska 2005 godine kada se u B. Luci gledala 2 liga. Živo me interesuje kako će naplatiti potraživanja od 200.000 KM iz 2004...da'l od Vuletovog transfera ili nečega drugog, vidjet ćemo uskoro kada počne rastaljivanje.
ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI
Nekima je jedini cilj vidjeti Borac kako grca u problemima. Ajd da govore navijači malih klubova pa da ih i razumijem ali šta imate vi od toga ako je Borac slab, pusti te priče, Borac će biti sve jači i jači a ako želite titulu narednih godina uredite odnose u klubu dovedite pojačanja pa ćemo se ponosati opet to je pravi put a ne željeti titulu na način da se Borac raspadne a vi da budete manje loši pa ...
Nemaš pojma o tome o čemu pričaš i bolje nemoj ni pričati dugovi su rješeni a klub će uskoro dobiti evropsku licencu i za stadion i za igranje
Nemaš pojma o tome o čemu pričaš i bolje nemoj ni pričati dugovi su rješeni a klub će uskoro dobiti evropsku licencu i za stadion i za igranje
- Бањалучанин
- Kontakt:
' &` се $...
$ " $ РС су ? " &... " је " спор(онај ? са '), & $ су ово ? " ? у осносу на ово % ' ?...
$ се & $ овај " ? " у ? савезу, па $ & $ сјевера " југа...
$ " $ РС су ? " &... " је " спор(онај ? са '), & $ су ово ? " ? у осносу на ово % ' ?...
$ се & $ овај " ? " у ? савезу, па $ & $ сјевера " југа...
Let's go, Fighter!
"!
"!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.