FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Za gostovanje u Koper ce vjerovatno biti neke nove majice, cijena ce isto prikladna biti ko planira ici.
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Sve ima svoju cijenu. Kad odes na stranicu Real Sociedad taj dres kosta 92 eura.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Radije bih dao 92 eura za ovakav dres, nego 110 za ovaj..Hansestadt je napisao/la: ↑06 jul 2025, 23:34Sve ima svoju cijenu. Kad odes na stranicu Real Sociedad taj dres kosta 92 eura.
Iskreno nikad me nije bilo briga za dresove kako ce izgledati ni najmanje. Sad oko cijene se da raspravljati, meni licno je okej cijena jer dres uvijek treba da je najskuplji. Sad porediti svjetske klubove i njihova primanja u tim drzavama je smijesno.
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Pa i ja bih radije dao 92 eura za ovaj nivo kvaliteta, nego 55 eura za ono sto trenutno imamo. Ali moras imati u obzir citavu sliku potencijalnih kupaca a ne se sad bazirati na 10%-20% ljudi. Nije realno po mom misljenju. Moras imati nesto sto moze biti koliko toliko dostupno ljudima.avalPacidoroP je napisao/la: ↑06 jul 2025, 23:40Radije bih dao 92 eura za ovakav dres, nego 110 za ovaj..Hansestadt je napisao/la: ↑06 jul 2025, 23:34Sve ima svoju cijenu. Kad odes na stranicu Real Sociedad taj dres kosta 92 eura.
Pa taj dres kosta 92e zbog standarda u Spaniji a isto tako zbog kluba tog kalibra i platezne moci navijaca. Uraditi ovakav dizajn (pa i uz losiju kvalitetu izrade i materijala) ne moze kostati puno vise od sadasnjih 110KM.
Budimo realni, dres sociedada je cak i jednostavniji od naseg a bas bi nam isao u korost kao u zlatna vremena. Sta je tu je, vidim da se raji po fb svidja dres tako da sve je stvar ukusa
Budimo realni, dres sociedada je cak i jednostavniji od naseg a bas bi nam isao u korost kao u zlatna vremena. Sta je tu je, vidim da se raji po fb svidja dres tako da sve je stvar ukusa
-
- Kontakt:
Slazem se da je dizajn opcenito u fan shopu kriminalan, ubodu u godinu dana sa jednom - dvije majice i to je to. Osim toga one kapice su bile dobre prije par godina…
Na stranu kvalitet materijala ali kakve veze ima dizaj sa cijenom? Njihov dres je značajno jednostavniji i sa manje nijansi od našeg.
Opet kažem, dizajn je stvar ukusa i ja sam se nadao nekoj minimalističkoj varijanti ili ako ne minimalističkoj onda dosta smjelijoj. Ovo je bila sigurica ali hajde šta je tu je.
Opet kažem, dizajn je stvar ukusa i ja sam se nadao nekoj minimalističkoj varijanti ili ako ne minimalističkoj onda dosta smjelijoj. Ovo je bila sigurica ali hajde šta je tu je.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Nama je veci problem od dizajna dresova sto mi apsolutno nista drugo od macrona nemamo u nasem fan shopu od njih pogledaj Zrinjski, čelik i ostale macron klubove sta imaju kod nas se vucara jedan sivi duks i sad su nabavili obicne macron majice bez grba i icegaOrvel je napisao/la: ↑07 jul 2025, 00:16Pa taj dres kosta 92e zbog standarda u Spaniji a isto tako zbog kluba tog kalibra i platezne moci navijaca. Uraditi ovakav dizajn (pa i uz losiju kvalitetu izrade i materijala) ne moze kostati puno vise od sadasnjih 110KM.

Gledaj kakvu ponudu ima jedan **** drugoligaski čelik od macrona a nasim debilima stotine hiljada maraka je ispalo iz dzepa jer su nesposobni i kurcobolja na maks
Nije samo problem macrona u vezi fan shopa nego i za prvi tim niko ne shvaca da nas prvi tim koristi jednu te istu opremu vec trecu sezonu

Nasi ne uzimaju ni to sto ima jedna sloga iz doboja odnedavno

znas nas boje nas
-
- Kontakt:
Top dresovi, kupuje se domaći obavezno 

Kad se sjetim kakve smo samo dresove sa Umbrom imali, ona dva iz 2018. i 2019. nije uspio nijedan nadmašiti, još je tad Umbro bio poprilično jaka marka i iza Pume, Adidasa i Nike-a se najviše nosala. Pa čak ni Diadora prije nije bila loša po dizajnu, ali je kvaliteta je bila preupitna.
Sa Macronom otkako smo krenuli s njima u saradnju skoro uvijek jedna te ista opcija i dizajn. Prvi dresovi iz 20/21 su bili na fazon pruga različitih nijansa plave s nekakvim motivima. Ista stvar prošla sezona i ovo sad, kao i stogodišnji, samo umjesto jedne plave došla bijela. Sezona 22/23 ponovo pruge, doduše po meni to je najljepši dres iz Macronovog perioda, jer je dizajn bio jednostavan, ali su ti bili i najnekvalitetniji za nositi. Jedino su nekako odskakali po dizajnu 23/24, ali i to po meni promašen dizajn. Iskreno, treba malo smanjiti te naše motive, a ubaciti jednostavnije stvari.
Macron je definitivno za naše standarde najbolja opcija (Joma nije loša ali će ti uvaliti katalošku opciju, Castore je loš kvalitetom, Puma, Nike isto kataloška opcija), ali se dizajn mora prepustiti nekome drugom, uz poboljšanje saradnje i dobavljanja više Macron stvari u shop. Lično bih volio da imamo Adidas, nekako imamo taj feeling Adidasa, još od starih dresova iz 80-tih.
Sa Macronom otkako smo krenuli s njima u saradnju skoro uvijek jedna te ista opcija i dizajn. Prvi dresovi iz 20/21 su bili na fazon pruga različitih nijansa plave s nekakvim motivima. Ista stvar prošla sezona i ovo sad, kao i stogodišnji, samo umjesto jedne plave došla bijela. Sezona 22/23 ponovo pruge, doduše po meni to je najljepši dres iz Macronovog perioda, jer je dizajn bio jednostavan, ali su ti bili i najnekvalitetniji za nositi. Jedino su nekako odskakali po dizajnu 23/24, ali i to po meni promašen dizajn. Iskreno, treba malo smanjiti te naše motive, a ubaciti jednostavnije stvari.
Macron je definitivno za naše standarde najbolja opcija (Joma nije loša ali će ti uvaliti katalošku opciju, Castore je loš kvalitetom, Puma, Nike isto kataloška opcija), ali se dizajn mora prepustiti nekome drugom, uz poboljšanje saradnje i dobavljanja više Macron stvari u shop. Lično bih volio da imamo Adidas, nekako imamo taj feeling Adidasa, još od starih dresova iz 80-tih.
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Meni nije jasno kome se ovi dresovi svidjaju , al fakat?
Nabrzaka sklepano bilo sta, samo da se ima jer je u cetvrtak tekma, eto tako djeluju dresovi.
Kratko receno- DIZAJN ZA QRAC
Nabrzaka sklepano bilo sta, samo da se ima jer je u cetvrtak tekma, eto tako djeluju dresovi.
Kratko receno- DIZAJN ZA QRAC
- akisarajevo92
- Kontakt:
gledaj samo sad kad kod nas budu crni sorcevi uz plavi dres

Don't believe the hype.
Castore je najvece smece sto mozes dobiti od njega bjeze svi kao djavo od krsta, koliko su njesra da su kupili pravo na ime umbro samo da operu jad i cemer koji su uradiliakisarajevo92 je napisao/la: ↑07 jul 2025, 02:10aj barem ni klub kao Dinamo nije nista bolje prosao sto se tice dizajn, isto smece kao mi
gledaj samo sad kad kod nas budu crni sorcevi uz plavi dres![]()

Gledaj macron robe u čelika i ove male vrijedilo bi transfer odraditi iz zenice u Sarajevo

- Riquelme1921
- Kontakt:
I vi vala imate prevelika očekivanja od jednog Čaje. 

Grupa iznad svakog pojedinca.
Dresovi su stvar ukusa. Ja ću sigurno kupiti plavi.
Manjak Macronovih artikala je jer se klub fokusirao na domace proizvode gdje ima puno vecu marzu
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- gegenpressing
- Kontakt:
Moram im prevesti.Klub je na dobrom putu da od Fan Shopa ostvari preko milionski prihod sa tendencijom na više.Pa bih vas zamolio da ne zagađujete stranicu artiklima drugih klubova.
Hvala
Brohra ribo se...
obadva dresa su super, pogotovo plavi, oni koji zanovjetaju zaprduju.....
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
-
- Kontakt: