gegenpressing je napisao/la: ↑07 jul 2025, 11:05
TefalTava je napisao/la: ↑07 jul 2025, 11:00
gegenpressing je napisao/la: ↑07 jul 2025, 10:42
Pa jel ima ili nema Macron proizvoda?
Pa nema sad trenutno u nasem fan shopu na stadionu imas sivu duksericu sa sivim grbom jedan komad s veličinu, jednu plavu isto s velicina, jaknu zimsku xxl i tjt od macrona i da cetiri obicne sive majice sa natpisom macron na ledjima i bez ikakvih obilježja kluba
Sve je to preneseno iz starog fan shopa, dok privatnik uzima kajmak jer na macron stvari lijepi nas grb i prodaje ih uzima pofin kajmak jer raja zeli tu robu umjesto da to radi klub
I sva ova zarada fan shopa je zbog toga sto smo bolesnici za ovim klubom kojima bi i zeljin brendirani kamen za kupus mogao prodati, a ne pedeset varijanti majice medvjedica. Godinama je ista situacija u fan shopu da se prodaju stvari jer smo bolesnici i ljudi koji bukvalno mole da im se uzme para iz dzepa, dok nasi istovremeno propuštaju šansu za jos većom zaradom
A tek sto prvi tim nema jednu ovogodišnju trening garnituru nego se koriste tri različite tri godina stare je druga priča
E čuj privrednik zarađuje,onaj što ljepi?
Sorry al meni nije normalno da symbol concept store pravi svoj vizual majica totalno različiti od naseg fan shopa i kluba i da na osnovu toga kupi ogroman kajmak dok klub istovremeno dobije nista, isto tako i za ove Macron stvari u pozadini nijedan ovaj artikal nikada nije bio u nasem fan shopu od macron koledzice, trening duksa itd.itd.
bosnian kingdoma je smece od materijala
Dok istovremeno u nasem fan shopu se prodaju trecerazredni kvalitet stvari, ovi turski prsluci su smece neopjevano, svaki ovaj prsluk u nasem shopu ima neku falinku na njemu i za to se trazi sedamdeset keka . Neka se ponudi izbor daj od zvanicnog tehnickog sponzora opremu a i ovaj turski skart neka ljudi izaberu sta im je volja, al ne **** predstavljati da je torta i reci dosta vam je i to
Ova macronova dukserica što sam je nafatao jednu jedinu u starom shopu je bolji kvalitet, bolja izrada grba sam materijal se ne unisti nakon prvog pranja, 70% dukserica iz naseg shopa od bosnian kingdoma je smece od materijala a nije da su jeftine i one