Svako ko je registrovan na bhff-u je dobio link od event.ba, odnosno tadasnji zahtjev da se preregistruje na event.ba. Taj bhff je bio fina namjera, ali savez kao savez nije bio sposoban da odrzi takav sistem bar godinu dana. No na taj nacin rade sada svi, mislim to preusmjeravanje na neki drugi ticket portal.GoldenLilies je napisao/la: ↑01 jul 2025, 11:39I ja sam bio registrovan na ovaj bhff, ali sam kupio dvije karte (Zapad) preko event.ba.
San Marino - BiH 06.09.2025. | BiH - Austrija 09.09.2025.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: San Marino - BiH 06.09.2025. | BiH - Austrija 09.09.2025.
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
-
- Kontakt:
Razumijem, ali je poenta u tome da nisam dobio nikakav link ili e-mail od bhff-a. Ja sam slucajno usao na event.ba da vidim da li se moze kupiti karta. Moze biti zato sto sam se registraovao kasno 27. juna da nije stigao e-mail.Mow je napisao/la: ↑01 jul 2025, 14:01Svako ko je registrovan na bhff-u je dobio link od event.ba, odnosno tadasnji zahtjev da se preregistruje na event.ba. Taj bhff je bio fina namjera, ali savez kao savez nije bio sposoban da odrzi takav sistem bar godinu dana. No na taj nacin rade sada svi, mislim to preusmjeravanje na neki drugi ticket portal.GoldenLilies je napisao/la: ↑01 jul 2025, 11:39I ja sam bio registrovan na ovaj bhff, ali sam kupio dvije karte (Zapad) preko event.ba.
bhff je samo registracija navijača, neka vrsta fan-kluba light, ništa više
karte su se od početka kupovale preko event.ba a u pretprodaji ih je mogao kupiti svako ko je registrovan na bhff i uloguje se na event.ba sa tim istim emailom. dakle nije u pitanju nikakva preregistracija na event.ba nego se jednostavno mora i tamo napraviti profil sa istim emailom.
glavna ideja i razlog registracije na bhff nije bila kupovina ulaznica za kvalifikacije i baraž u pretprodaji mada je i to bitno, nego prioritet za kupovinu ulaznica za turnir ako se ikada opet plasiramo na neki.
karte su se od početka kupovale preko event.ba a u pretprodaji ih je mogao kupiti svako ko je registrovan na bhff i uloguje se na event.ba sa tim istim emailom. dakle nije u pitanju nikakva preregistracija na event.ba nego se jednostavno mora i tamo napraviti profil sa istim emailom.
glavna ideja i razlog registracije na bhff nije bila kupovina ulaznica za kvalifikacije i baraž u pretprodaji mada je i to bitno, nego prioritet za kupovinu ulaznica za turnir ako se ikada opet plasiramo na neki.
Ocekivao sam da ce se za dan rasprodati Bp za ovu tekmu, ali nista jos
skoro svi sa kojima sam pričao očekuju potop. kući barem možeš prešaltati na drugi kanal, u zenici još moraš bijesan vozit kući
ali prodaće se to, ima još dosta vremena

ali prodaće se to, ima još dosta vremena
Onu vožnju kući nakon što smo zijanili od Kipra neću nikad zaboraviti. To se neka muzika spremila za povratak, rekviziti, vožnja kroz grad itd..
Što se tiče Austrije, imam osjećaj da nećemo zijaniti. Kvalitetniji su od nas, ali ovdje možemo izvući remi.
ja imam osjećaj da će nas zgazit. mi jako teško igramo sa timovima koje mogu nametnuti tempo a austrija ima tim koji može trčati do iznemoglosti. turska-austrija na EP po najgoroj mogućoj kiši i blatu oni slože 90 minuta pressinga
kupili smo karte ali mislim da neću ići .. zadnje što mi treba je još jedno sjebavanje na stadionu
kupili smo karte ali mislim da neću ići .. zadnje što mi treba je još jedno sjebavanje na stadionu
-
- Kontakt:
Dobra objava, šta vi mislite ko bi pobijedio?
-
- Kontakt:
2014.
Ta generacija je nasa najaca svih vremena.
Zapad rasprodat
Nego, je li ikad iko od vas imao istok, koliki je kapacitet pa uspiju sve podijeliti nekome?
Nego, je li ikad iko od vas imao istok, koliki je kapacitet pa uspiju sve podijeliti nekome?
Podjele oni, ali i pola ne dodje jer ih ne zanima. Sjecam se da su to nekad bila mjesta za Selmu Bajrami, Mustafu Nadarevica, Brajlovica itd., dok su nam legende uredno kupovale karte. Veci mi je blam sto savez tek danas objavljuje obavijestenje za slobodnu prodaju karata, a ista je vec u punom jeku od prvog Jula ccc
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Znam da je rano ali da li je neko gledao da kupi karte za utakmicu u Beču? Koliko vidim prodaja počinje danas i prodaju isključivo u paketu ulaznice. Spojili nas i San Marino. Ukoliko nešto nisam dobro vidio neka mi pomogne.
- Goalgetter
- Kontakt:
Tacno je, pustili su samo u paketu zasad prodaju za te dvije utakmice da bi sprijecili nase navijace da opet uzmu 25-30.000 ulaznica.
Pojedinacna prodaja vjerovatno ide onda nekoliko sedmica kasnije (za ono sta ostane od karata).
- Goalgetter
- Kontakt:
https://www.oeticket.com/noapp/event/fi ... iliate=A01
Za one koji vec zele uzeti karte, prodaja je pocela.
Kao gore navedeno, samo moguce u paketu za dvije tekme (San Marino i BiH)
Za nase navijace je rezervisan 3. sprat sektora F (prodaja preko naseg saveza) ako neko bude uzimao ovdje i zeli biti "sa nasima", najbolje 1. i 2. sprat u sektoru F.
Za one koji vec zele uzeti karte, prodaja je pocela.
Kao gore navedeno, samo moguce u paketu za dvije tekme (San Marino i BiH)
Za nase navijace je rezervisan 3. sprat sektora F (prodaja preko naseg saveza) ako neko bude uzimao ovdje i zeli biti "sa nasima", najbolje 1. i 2. sprat u sektoru F.
Nakon ovoliko odricanja gostujucih karata, bas sad je nasao nas savez da ih ipak prodaje ccc Znaci valja nam se strpiti do septembra ili cak oktobra, sudeci po aljkavosti naseg saveza. Bit ce opet lutrija "ko pusi, a ko pase" i strijepnja da li ce ikad odgovoriti na apliciranje...
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Da li vrijedi odmah uzeti karte za utakmicu u Beču ili sačekati da izbace pojedinačne? Kako uopšte ide prodaja preko našeg saveza?
Ja sam pet tekmi gledao sa istoka
I svih pet ulaznica sam uzeo u Gradačcu u agenciji Suki turs
Agencija koja za svaku tekmu dobije oko 100 ulaznica I onda prodaje karte sa njihovim prevozom do Zenice
A majku im njihovu cekam prodaju da uzmem i oni stave paket ovako, kakva stoka..jedni ne daju kao u dresovima, drugi rade ovakve stvari
Sad cekat da mozda odvoje karte ili bacit pare na ovu njihovu tekmu

Sad cekat da mozda odvoje karte ili bacit pare na ovu njihovu tekmu

BašČelik!