FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
U Sloveniji uglavnom bio rezerva, negdje proslo ljeto je zadnji put odigrao 90 minuta.
Pa neće ni ovdje igrati redovno, isto ko i Mustafić, samo što je bolji od njegaBordoSaga2 je napisao/la: ↑07 jul 2025, 17:16Nije mogao u Muri igrati redovno, de ba odvadimnon46 je napisao/la: ↑07 jul 2025, 17:13Zaboravljate li vas dvojica kako se niotkud pojavio isto tako protiv Borca na Koševu i zabio za 1-1?
Daleko od toga da ga branim, imao je loše tekme gdje je sve griješio i imao je tekme gdje je sam držao vezu. Najbolji je kad igra jednostavno i ne komplikuje. Još može trčati 90 min bez prestanka. Apsolutno mu treba pružit šansu jer je bolji od Mehmedovića i Mustafića. U vezi je jedino Bubanja nenadoknadiv, duga je sezona imat će kad svi igrat i neće svi uvijek bit u formi.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Snimak na Instagramu iz Rogle, Guli prvi tu i pozdravlja kameru
Idemo puni gas.
I na kraju svijeta, tebe bodriti.
Kako se prodaju ulaznice.?
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Ma rang Tarika Ramica i Mustafica.Moraju dovesti veznog da boli glava inace nas nigdje nema.BordoSaga2 je napisao/la: ↑07 jul 2025, 17:16Nije mogao u Muri igrati redovno, de ba odvadimnon46 je napisao/la: ↑07 jul 2025, 17:13Zaboravljate li vas dvojica kako se niotkud pojavio isto tako protiv Borca na Koševu i zabio za 1-1?
Daleko od toga da ga branim, imao je loše tekme gdje je sve griješio i imao je tekme gdje je sam držao vezu. Najbolji je kad igra jednostavno i ne komplikuje. Još može trčati 90 min bez prestanka. Apsolutno mu treba pružit šansu jer je bolji od Mehmedovića i Mustafića. U vezi je jedino Bubanja nenadoknadiv, duga je sezona imat će kad svi igrat i neće svi uvijek bit u formi.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Julardzija zvani lopta nazad i prvom do sebe, taraba igrac, jedva ga se rjesili i sad neko nesto ocekuje od njega…
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Raja imal’ istine oko Samira Memiševića? Negdje sam čuo da smo zainteresovani za njega
MNON
- ErosViverosViv
- Kontakt:
To je smece od cojka....
Kakva tišina, je li ikada bio mirniji rok?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- BegovicRamiz
- Kontakt:
doveli igraca za 750 000 eura i bio u idealnom timu Ukrajinske lige
bjeze nam i rumuni dobro
mi sa ovim sastavom uzimajuci u obzir i zdravog Bubanju nismo ni sekunde jaci nego prosle godine
za ove pare koje su stigle bar dvije zvjerke su trebale biti u nasem dresu al jok bice kuknjava kad ispadnemo iz evrope ko fisek bez ispaljenog metka
pa skrhaj za ovaj lopovluk od lige gdje ti nece biti koristi i pisaj nas
bjeze nam i rumuni dobro
mi sa ovim sastavom uzimajuci u obzir i zdravog Bubanju nismo ni sekunde jaci nego prosle godine
za ove pare koje su stigle bar dvije zvjerke su trebale biti u nasem dresu al jok bice kuknjava kad ispadnemo iz evrope ko fisek bez ispaljenog metka
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Zatisje pred kurcinu. Ne dodju li 3 zvijeri poput gojkovica u narednih 5 dana mozemo se vec 31. jula okrenuti domacem prvenstvu i borbi za trece mjesto.
Vidjet cemo do kraja sedmice kako stoje stvari.
- f0rest1946
- Kontakt:
10000000000000000000000%ErosViverosViv je napisao/la: ↑07 jul 2025, 20:26Zatisje pred kurcinu. Ne dodju li 3 zvijeri poput gojkovica u narednih 5 dana mozemo se vec 31. jula okrenuti domacem prvenstvu i borbi za trece mjesto.
Vidjet cemo do kraja sedmice kako stoje stvari.
**** od prijelaznog roka jedan od gorih a bilo ih je bas bas, jos yebeno ljeto ima igraca na izvoz sad dobrih a imas pare imas sve
Pisalo se kad smo izvukli Craiovu da i oni kao i mi imaju rupe u rosteru samo oni haman svoje gletuju a mi selotejpom lijepimoBegovicRamiz je napisao/la: ↑07 jul 2025, 20:16doveli igraca za 750 000 eura i bio u idealnom timu Ukrajinske lige
bjeze nam i rumuni dobro
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.