Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Nolo i Sinner igraju bolje,ali izgledalo je tako i na RG pa ga je Carlos na kraju uzeo.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Bitno je samo da se dobije. Trebao bi biti siguran do finala ovdje a tamo se nadam da ce biti protiv Novaxa. 

12h na terenu u prva četiri kola, 11+ sati na Queensu, 20+ sati na Roland Garrosu i još 3 turnira od aprila gdje je išao do kraja. Iskreno ozbiljno sumnjam da može izdržati do kraja s nogama, iako je vjerovatno najspremniji igrač na touru.
Igra je kurcina kao i prošli WB. Samo je WB23 izgledao od starta do kraja perfektno.
Sinner i Đoković su 5 koraka ispred njega po prikazanom.
Igra je kurcina kao i prošli WB. Samo je WB23 izgledao od starta do kraja perfektno.
Sinner i Đoković su 5 koraka ispred njega po prikazanom.
Ma njemu je i bolje da igra vise i nastima ruku. Sjeti se da je na RG bas najbolje odigrao sami kraj meca. Sinner je robot koji ne grijesi i uvijek ce lakse rjesavati prvu sedmicu.
Ova Anisimova se zdebljala i vec presla u baba mode.
Ova Anisimova se zdebljala i vec presla u baba mode.

Za sada Novak neprepoznatiljiv, Demon dobar. Al ovo sto su usporili travu je stvarno uzasno, nevjerovatno sta se ove godine sve stize, isto da je sljaka u pitanju
Ne znam da sam ikad gledao Novakov mec na travi gdje i u prva dva seta ima 15 brejk lopti na svoj servis. Nevjerovatno kako Demon lako dolazi do brejk prilika
DeMinaur izgleda jako dobro,dobro drzi lopticu u igri sa puno ovih neutralnih udaraca od kojih nit se branis nit su prilika za napasti pa i Noletova igra izgleda dosta cudno.No medjutim kada dodje stani pani znas ko ce na kraju pasti.Slicna prica kao sinoc sa Carlosom i Rublevom.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
De Minaur imao break loptu na 4-1 za njega i.. samo to je imao. 

- Shategabri
- Kontakt:
Koliko brže ide loptica, ono Đokovića i De Minaura ko usporeni snimak u odnosu na ovo.
Koševo Zapad
Hajde Grigore ljepoto. 

- Quartararo
- Kontakt:
Sad će Griša ovog uzet i spriječit spektakl u polufinalu. Najmrži su mi ovakvi teniseri. Bljesnu jedan meč, u idućem skinu gaće. Nema sumnje da će ga razvalit Novak kao zadnjeg amatera.
Okrenuce Jannik ovo, sve ostalo bi bilo katastrofa za ovaj turnir koji svakako od prvog kola vise lici na neki turnir 500 nego na GS turnirQuartararo je napisao/la: ↑07 jul 2025, 21:23Sad će Griša ovog uzet i spriječit spektakl u polufinalu. Najmrži su mi ovakvi teniseri. Bljesnu jedan meč, u idućem skinu gaće. Nema sumnje da će ga razvalit Novak kao zadnjeg amatera.
Griši da čovjek da odmah meč lopte ne bi bio siguran da dobija.
- Shategabri
- Kontakt:
Ma odigrao čovjek fantastično prva dva seta, Sinner se bukvalno ništa nije pitao.
Koševo Zapad
Ubi ga Bugar
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Rame je stradalo...
- akisarajevo92
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.