Ako je Sinner povrijeđen, a nije nemoguće da jest, halalit će on ovo.

Ja sam se usro na prvu, kontao sam Eriksen vol2.
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Ako je Sinner povrijeđen, a nije nemoguće da jest, halalit će on ovo.
Kretanje na travi je njemu najveći problem i tu najviše zaostaje u odnosu na Carlosa i Nolu. Agassi je to fino objasnio. Grišin slajs mu je ozbiljne probleme pravio također.ronaldo99 je napisao/la: ↑07 jul 2025, 23:59Shelton bi mogao ni kriv ni duzan lagano do 1/2
Valjda nije nista sto ce Sinnera odaljiti od turnira, al vec znamo da nije na 100%. Vidjelo se to dns u mecu da se dosta muci sa tom rukom i dosta nerezonskih udaraca je bilo.
Steta za Dimitrova, ali steta i za turnir ako ni Sinner nije na 100%
Nenormalno dobro servira + ova druga sedmica WB su uslovi koji mu generalno vjerovatno najbolje odgovaraju.superFrankie je napisao/la: ↑08 jul 2025, 19:26Carlos zasad jako lagano protiv Norriea igra, poceo je dizati formu za zavrsnicu polako
Ne sjecam se da je ikad bolje seviraoCAGarfia je napisao/la: ↑08 jul 2025, 19:29Nenormalno dobro servira + ova druga sedmica WB su uslovi koji mu generalno vjerovatno najbolje odgovaraju.superFrankie je napisao/la: ↑08 jul 2025, 19:26Carlos zasad jako lagano protiv Norriea igra, poceo je dizati formu za zavrsnicu polako![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.