Pantelija je napisao/la: ↑07 jul 2025, 22:34
Ja kao neko ko jisam ljubitelj Husrefa, ne mogu nikako reci da je ZZ bolji trener Sarajeva od njega.
O cemu pricate ljudi? Dupla kruna, titule, kupovi, evropske pobjede (i neki sramni porazi).
Treba cijeniti to koliko god on po meni imao losih poteza ali reci da je ZZ najbolji trener nakon rata ... Na osnovu cega?
Najbolji fudbal sto sam ja sarajevo gledao nakon rata je u vakat atromitosa i dzene uscuplica kada smo se 3 dana kasnije prošetali Banjalukom...
Na zalost falio je kontinuitet.
Također i sezona pod vinkom sa rahmanom i 9-11 ... Strasan fudbal...
Cuj nije imao konkurenxiju husref... Joj joj.... Ni vinko ni husref, sklanjali se svi
Husref jeste legenda kluba i igracka i trenerska, nikad necu nista ruzno reci na Husrefa.
Ali Zekic je bolji trener od njega po svim parametrima.. HUSREF MUSEMIC nigdje nista nije osvio kao trener osim u SARAJEVU.. sa SLOBODOM je jedino igrao dobar fudbal jednu sezonu al nista nije uzeo. ZEKIC je ovde dosao kao prvu sezonu jednu utakmicu je jedino bio rastavljen na proste faktore koju jeste izgubio sa NEREGULARNIM GOLOM, takodje mozda u onoj utakmici kad je borac nas tuko 0-2 na kosevu moze se reci da su bili za nijansu bolji iako kod 0-1 grahovac je igrao rukom nije svirno penal prem da je u prvoj minuti njima svirnu jedanesterac, povreda gulije i gojkovica u prvih 22 minute. Sloboda sb radnik za nas nisu bile primarne jer fokus je bio kup, prvenstvo je bilo tad vec izgubito.. NARAVNO DA BI JA KAO NAVIJAC VOLIO DA SMO SVE TE TEKME UZELI, ali ZZ je smatrao da je jedino bitno uzet derbi uzet kup i dat igracima sto vise odmora pred evro tekme.
Husref sve dok ne preuzme neki klub vani i ne osvoji bar kup nemoze bit bolji od ZZ
COVJEK je vodio seriff uzeo prvenstvo, sanama uzeo kup vodio jos osjek, i one siptare. I to sve za 16 godina kao trener