FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Mozemo proci ako igraci skupe glave i malo inat da proradi . Bio je i Genk ,Levski skuplji pa prodjemo ih a ispadnes od Golubovaca . Nase je da nas dodje 20 000 a na igracima da pokazu damu .
Čuj revijalne, a da smo dobili bilo bi opa idemo do grupne faze itd. Da ti raspali Vukovar koji vrijedi jedva 5 milijuna uvali 3 komada, zabrinjavajuće, i čist pokazatelj očajnog transfer rokaVarijantas8 je napisao/la: ↑08 jul 2025, 10:04
Konstruktivan i realan zakljucak nakon odaigrane dvije revijalne utakmice![]()
- luckystrike
- Kontakt:
Dobra stvar je što se i oni nas boje

Turda sasvim korektan u ove dvije utakmice ali neko bacio pricu da mu je agent Nedo sto je laz i odmah Turda ne valja.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 jul 2025, 10:12Yebo ga više Turda, šta je toliko loše uradio u ova dva meča da se toliko kritikuje?
Meni je jasno da ne morate biti zadovoljni, ali ne znam zašto pretjerujete.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
To su njihovi negativci i pljuvaĆi kao kod nas što su...
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Turdina tri problema su to što nije Renato Gojković, što mu je ekipa ispala iz lige i što nas je Vukovar natrpao k'o da smo se podijelili između sebe na tjelesnom u drugom gimnazije. Turda individualno bio sasvim solidan u onom čemeru od igre. Čak i onaj Đurić koji navodno nije bardo u vugla nije griješio. Mujkić, Unušić i Pejović katastrofa.
Malo pristup da prilagode i inat da aktiviraju nismo bez šansi. Nažalost kako koji dan prolazi šanse da će nam se roster pojačati za Europu su sve manje i manje. I ovaj povratak Julardžije djeluje kao potez očajnika.
Malo pristup da prilagode i inat da aktiviraju nismo bez šansi. Nažalost kako koji dan prolazi šanse da će nam se roster pojačati za Europu su sve manje i manje. I ovaj povratak Julardžije djeluje kao potez očajnika.
-
- Kontakt:
Nemoj tako nasi su samo realni…..MaroonBjelave je napisao/la: ↑08 jul 2025, 10:44To su njihovi negativci i pljuvaĆi kao kod nas što su...
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Ti komentari su stari 2 sedmice, ima li kakvih novijih komentara? 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nonsens, grupnu fazu najavljivati nakon 2 pobjeđene pripremne može samo neko ko nema ni elementarna poznavanja fudbala.Seipronto je napisao/la: ↑08 jul 2025, 10:34Čuj revijalne, a da smo dobili bilo bi opa idemo do grupne faze itd. Da ti raspali Vukovar koji vrijedi jedva 5 milijuna uvali 3 komada, zabrinjavajuće, i čist pokazatelj očajnog transfer rokaVarijantas8 je napisao/la: ↑08 jul 2025, 10:04
A takvih je puno koji prate naš klub.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Turda je najgori igrac sa loptom u nogama u citavoj ekipi,a napadi pocinju od njega
Kad ne možeš nakon 2 pripremne najavljivati osvajanje duple krune i ulazak u grupnu/ligašku fazu, isto tako ne možeš ni najavljivati potop. Ti si zapravo baš taj tip osobe, koji bi najavljivao velike stvari da smo dobili obje, samo sad malo vjetar drugačije puše pa je i tvoje mišljenje drugačije. Klasični pitarluk.Seipronto je napisao/la: ↑08 jul 2025, 10:34Čuj revijalne, a da smo dobili bilo bi opa idemo do grupne faze itd. Da ti raspali Vukovar koji vrijedi jedva 5 milijuna uvali 3 komada, zabrinjavajuće, i čist pokazatelj očajnog transfer rokaVarijantas8 je napisao/la: ↑08 jul 2025, 10:04
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
To su ti komentari, puni argumentacije, analize i jako dobrih opazanja.Lecler je napisao/la: ↑08 jul 2025, 09:42Ko li tebe plaća da uvijek širiš lažnu pozitivunokee je napisao/la: ↑08 jul 2025, 09:37Ta trzisna vrijednost ne igra na terenu, valjda to svi znamo.
Po tome smo mi prvaci svake godine sto se tice BiH. Osim toga i to 24mil je nista specijalno.
Ps ne kazem da nisu bolja ekipa da se razumijemo, ali sa nekim pristupom koji sam siguran da ce biti, možemo proci.
Ma ja u pravu si, skini gace sad

-
- Kontakt:
Nismo se usrali Craiove nego nas samih,prošle godine odigrali 3 utakmice vrijedne spomena,a na šta nam sastav trenutno liči ne sluti na bolje ni ove godine.
-
- Kontakt:
Bukvalno imas bolji i uigraniji sastav nego prosle godine. Jesi li normalan??SamoDaKazeem je napisao/la: ↑08 jul 2025, 11:04Nismo se usrali Craiove nego nas samih,prošle godine odigrali 3 utakmice vrijedne spomena,a na šta nam sastav trenutno liči ne sluti na bolje ni ove godine.
-
- Kontakt:
Možda ipak jer je sa tri kluba,tri puta ispao u drugu ligu.Nekako mi nema smisla takve igrače dovoditi,imaš već Paskaleva nije vala ni on Kanavaro,a kud i kamo je igrao u ozbiljnijim klubovima.bvsic je napisao/la: ↑08 jul 2025, 10:27Doslo je do zakljucka jer se ne zove Bicakcic mozda ili sto nam se spic ne zove Boakye itdMaroonBjelave je napisao/la: ↑08 jul 2025, 10:17I mene zanima kako se došlo do zaključka da je Turda panj![]()
Najbolji stoper i dalje ti povrijedjen, najbolji vezni igrac se kao oporavio ali hoce li igrati? Ofanzivnog veznog i nemas.rimljanin90 je napisao/la: ↑08 jul 2025, 11:06Bukvalno imas bolji i uigraniji sastav nego prosle godine. Jesi li normalan??SamoDaKazeem je napisao/la: ↑08 jul 2025, 11:04Nismo se usrali Craiove nego nas samih,prošle godine odigrali 3 utakmice vrijedne spomena,a na šta nam sastav trenutno liči ne sluti na bolje ni ove godine.
Ko misli da se tako igra Europa nije normalan sekunde.

Pravi komentar vise plasimo nas koji se jos sklapamo,nego njih,a ovdje mnogi lete u visine,uzecemo titule grupne faze i bla bla,za to nema argumenta.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑08 jul 2025, 11:04Nismo se usrali Craiove nego nas samih,prošle godine odigrali 3 utakmice vrijedne spomena,a na šta nam sastav trenutno liči ne sluti na bolje ni ove godine.
-
- Kontakt:
Po čemu bolji po čemu uigraniji?rimljanin90 je napisao/la: ↑08 jul 2025, 11:06Bukvalno imas bolji i uigraniji sastav nego prosle godine. Jesi li normalan??SamoDaKazeem je napisao/la: ↑08 jul 2025, 11:04Nismo se usrali Craiove nego nas samih,prošle godine odigrali 3 utakmice vrijedne spomena,a na šta nam sastav trenutno liči ne sluti na bolje ni ove godine.
Pa trener ti još nije upoznao sve igrače čim još uvijek svima daje priliku i rotira 20 igrača.
Ne znam na osnovu čega procjenjuješ uigranost.
Kieremeh nekad bek,nekad krilo,nekad napadač.Nekad igramo sa napadačem,nekad bez.Formacija nekad ova nekad ona.
Sačekajmo još ove najave o skraćenoj roraciji pa da vidimo jesmo li i koliko uigrani.
Zadnja izmjena: SamoDaKazeem, dana/u 08 jul 2025, 11:12, ukupno mijenjano 1 put.
- napoleon72
- Kontakt:
Pa nije ispao on sam. Ispao je i Liam Delap iz lige pa ga je Chelsea kupio.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑08 jul 2025, 11:07Možda ipak jer je sa tri kluba,tri puta ispao u drugu ligu.Nekako mi nema smisla takve igrače dovoditi,imaš već Paskaleva nije vala ni on Kanavaro,a kud i kamo je igrao u ozbiljnijim klubovima.bvsic je napisao/la: ↑08 jul 2025, 10:27Doslo je do zakljucka jer se ne zove Bicakcic mozda ili sto nam se spic ne zove Boakye itdMaroonBjelave je napisao/la: ↑08 jul 2025, 10:17I mene zanima kako se došlo do zaključka da je Turda panj![]()
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Beli98, bhfanatic14, bvsic, epidemija, Fouzi1, Hajdeee, HordasFks, JavierBosnia, jurisicduska, kanarinac, Konzerva, laki23, Lavcina, mnon46, MokraKifla, mosarajvosa83, NeSamSafetee, plisek, Rajvosa4ever, riki46, Rule_hz, senad82, soe i 120 gostiju.