Rule_hz je napisao/la: ↑08 jul 2025, 12:56
Ma buraz iskreno da ti kazem, ni nismo nikakav milionerski klub niti bilo sta, 10+ godina mi imamo te bogatase neke i nismo nista napravili u ovoj raspaloj ligi doslovno, niti se ponasamo tako niti ulazamo u igracki kadar niti bilo sta klub nam vodi covjek bez vizije i zelje za uspjehom. Bez obzira na situaciju tu kakva jeste sa jrimosima i tako dalje . Mi smo samo osrednji klub bez ikakvog pokrica i eunujuzma zelje za uspjehom peharima i slicno. Iskorake samo mi navijaci zelimo a ne oko naseg kluba. Generalno mi smo firma kao sve obicne ajmo reci''koliko toliko stabilna''.. mi da imamo jasne ciljeve i zelje pravio bih se zdrav temelj za sve. Ovako igracki kadar jeste najskupljiji i kvalitetan ali ne dovoljno da vladas ovom ligom. Placas drzavi porez i redovno ga trosim uplacujujes a drugi se koriste tim novcem. Nema od ovog nista dok ne dodje neki baja koji ce gospodariti u svim sferama tqko u sportu tako mimo njega.
Grijesis i to potpuno. Mi smo prekucali ovu ligu,po transferima i zaradjenim parama od transfera igraca i stvorila se odlicna baza za dalju prodaju. Guli,Jatta,Vrban,Ristic,itd. A to i jeste cilj vlasnika,koji je u potpunosti ostvaren. Ne slusas pazljivo Gazdu Tana. Lijepo je receno,razvojni klub za mlade igrace i prodaju istih. Gazdama rezultat,sportski uspjesi nisu u drugom,nego u desetom planu. Tako da sto se tice titula,evropa i slicno- Don't dream dreams !
Sto se tice Rumuna,rano je govoriti ,dok ne vidimo kako cemo izgledati u ovim pripremnim tekmama. No,s obzirom da trenerski mag ,nije uspio za cijelu proslu sezonu ,stvoriti prvi tim i prepoznatljivu igru,tesko je to ocekivati u ovih par utakmica. Gledao sam Slovasko protiv Sahtjara,prekjuce. Seoska ekipa,jeftina ali uigrana i borbena. Vodili su veci dio tekme,na kraju je bilo 1-1 . Dobar protivnik za provjeru.
Rumuni su dosta kvalitetniji,pokusajmo ih iznenaditi !! Bice zanimljivo gledati !