U kazino najbolje

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Uloži u etf, to što si planirao plus dca tj svaki mjesec određenu sumu i dugoročno ne možeš biti u minusu, 20ak godina, imaš etf return kalkulator pa provjeriSheyi je napisao/la: ↑13 jan 2025, 12:19Ima li ko kakvih ideja ili savjeta kako i usta uloziti, ulozio bih par hiljada eura u nesto, pokusavao sam prije cim ulozim krene padati, gledam sad da sam ostavio gdje sam ulagao bio bi na solidnom putu, imao metu i neki healwell ai, negdje procitao da je ok za uloziti i kad sam u maju prosle godine kupio poce padati ja prodam kad se vratilo na isto, posliie u junu se uduplalo i od muke povucem sve pare sa app, ali htio bih opet pokusati pa ako mogu neki savjeti
![]()
To generational wealth
Kakva kupovina, to samo ostaviš u portfolio i da raste, naredna generacija tek onda ima da profitira
Istina. Ali ko ziv ko mrtav.
Cijena na taj dan 158.27. Cijena danas at close 263.77 USD. Najgore od svega sto nisam uspio ući u veću poziciju u aprilu kad je palo čak i ispod 150 USD.
Nisam likvidirao na 20 danas. Bio sam ipak preskroman. Uskoro ide earnings. Poslije toga je sve moguće. I dalje letim na krilima Air Canada. I to sam planirao likvidirati na 22. Ako je sama kompanija kupila nazad dionice po cijeni od 21 CAD, ko sam ja da ih prodajem na 21.5Bosniacum Lilium je napisao/la: ↑25 jun 2025, 01:10Cijena na taj dan 158.27. Cijena danas at close 263.77 USD. Najgore od svega sto nisam uspio ući u veću poziciju u aprilu kad je palo čak i ispod 150 USD.
Sljedeca meta je #SOFI. Tu ulazem od ove godine. Već je probila sve značajne nivoe. EMA, RCI, MACD… sve dobro izgleda. Moj plan je da likvidiram poziciju na 20 USD
Takodjer cilj mi je da likvidiram većinu pozicija do sredine augusta i onda priprema za jesen i dip. Osim ako se nešto znacajno ne promijeni. A moguće je i da će tržište skroz potonuti kao u aprilu uz mnogo duži oporavak.
@scorpy za kripto nisam siguran. A za dionice imaš domaće brokerske kuće. Ja svakako ne volim trgovati i investirati kroz takvu vrstu posrednik. Samo online platforme. A za to moraš posegnuti vani…
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.