NBA Offseason 2025-2026

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako

Amirutah1988
Kontakt:

Re: NBA Offseason 2025-2026

Post Postao/la Amirutah1988 » 08 jul 2025, 06:42

NEZALAGANJE je napisao/la:
07 jul 2025, 20:10
Amirutah1988 je napisao/la:
07 jul 2025, 17:42
I ono malo sto je godinama bilo dobro u Juti,prokleti Ainge uništava polako ali sigurno.Proklet bio dan kad si došao u Salt Lake
Druze, klasicni rebuild manjih fransiza poput UTA zna trajati godinama.Nebitno ko je GM.

UTA se odlucila da razbije ekipu koja je bila siguran PO ucesnik, ali i ekipu koja je dosegla svoj limit. Sad to sve treba ponovo izgraditi, a to nije nimalo lak zadatak.Pored znanja, treba imati i mnogoooo srece, a onda i strpljenja.Ima tu finog potencijala u trenutnom rosteru. Ali treba jedan superstar level talenat.On je kljuc svega.
Ma kakav rebuild u SLC,mozda je to moguce sa atraktivnijim timovima poput OKC,Juta je odlaskom Mitchella/Goberta,i nedavno Sexton/Collins izgubila mnogo ,to jednostavno vise nije tim koji treba igrati NBA ligu,navijam 30 godina za njih,ali nažalost tako je.
Potencijala u ovom timu nema,žao mi je samo Filipowskog,Kesslera su vec unistili ali i Laurija.
Samo je pitanje trenutka kad ce i Lauri otici,pogubljen je u ovom timu.

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 08 jul 2025, 08:52

Jesu vala malo dobili za Collinsa, po meni je on sasvim solidan igrač, ok Kyle Anderson i druga runda ali tanko je to, mislim da su prošle godine mogli dobiti lagano prvu rundu za Collinsa..Osim toga Ainge radi solidan posao, nema nekih draft fulanja, cap space je pod controlom, pikovi su tu, sačekat ce sigurno jos 2 sezone da ih dopadne neki top 3 pik pa da mogu napasti PO..

Valančiunas moze jos dati ruke, malo skokova, malo guranja pod košem za poene, više im i ne treba..veteran sa ozbiljnim NBA iskustvom u poslozenu ekipu, ne znam što mu treba ova saga sa Panathinaikosom
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Amirutah1988
Kontakt:

Post Postao/la Amirutah1988 » 08 jul 2025, 09:30

Slatinash_7 je napisao/la:
08 jul 2025, 08:52
Jesu vala malo dobili za Collinsa, po meni je on sasvim solidan igrač, ok Kyle Anderson i druga runda ali tanko je to, mislim da su prošle godine mogli dobiti lagano prvu rundu za Collinsa..Osim toga Ainge radi solidan posao, nema nekih draft fulanja, cap space je pod controlom, pikovi su tu, sačekat ce sigurno jos 2 sezone da ih dopadne neki top 3 pik pa da mogu napasti PO..

Valančiunas moze jos dati ruke, malo skokova, malo guranja pod košem za poene, više im i ne treba..veteran sa ozbiljnim NBA iskustvom u poslozenu ekipu, ne znam što mu treba ova saga sa Panathinaikosom
Ma šta je Juta dobila,dali Sextona za Nurkica koji nije potreban,Collinsa za Andersona koji je preslab i Love koji nece sigurno biti u rosteru za novu sezonu .
Izgubili i ono malo sto je bilo dobro,a dobili nista.
Kakav Ainge i njegov solidan posao,unistava u potpunosti ekipu od koje kad se sve sabere i oduzme nece ostati ništa

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 08 jul 2025, 09:46

Sexton je indijanac koji s obzirom na roster Utaha nije potreban jer koči razvoj omladinaca koji su draftovani..Mislim to je sve normalan jedan ciklus,posebno fransize koja je malo trziste i ne moze privuci FA, teško im je i produziti ugovor sa svima koji nisu RFA, nije gore lako biti GM..Za Collinsa se jeste malo dobilo, to se slazem
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Amirutah1988
Kontakt:

Post Postao/la Amirutah1988 » 08 jul 2025, 11:15

Slatinash_7 je napisao/la:
08 jul 2025, 09:46
Sexton je indijanac koji s obzirom na roster Utaha nije potreban jer koči razvoj omladinaca koji su draftovani..Mislim to je sve normalan jedan ciklus,posebno fransize koja je malo trziste i ne moze privuci FA, teško im je i produziti ugovor sa svima koji nisu RFA, nije gore lako biti GM..Za Collinsa se jeste malo dobilo, to se slazem
Mozda ce biti čudno i smiješno,ali Sexton i Collins su bili bolji od Laurija,vise bih volio da su se riješili finca a da su njih dvojica ostala.
S ovim što se dobilo ,nece biti dovoljno ni za 10 pobjeda u sezoni

Masqareda
Kontakt:

Post Postao/la Masqareda » 08 jul 2025, 15:45

I ono malo sto je godinama bilo dobro u Juti,prokleti Ainge uništava polako ali sigurno.Proklet bio dan kad si došao u Salt Lake
Ainge za ovo sto je uradio zasluzuje da ga Mormoni strpaju u zatvor. Ekipu koja bi bila sigurna u top4 zapada godinama on je pretvorio u smece i sprdanciju lige. :yawn:

Amirutah1988
Kontakt:

Post Postao/la Amirutah1988 » 08 jul 2025, 16:10

Masqareda je napisao/la:
08 jul 2025, 15:45
Ainge za ovo sto je uradio zasluzuje da ga Mormoni strpaju u zatvor. Ekipu koja bi bila sigurna u top4 zapada godinama on je pretvorio u smece i sprdanciju lige. :yawn:
A što je najgore,najtužnije i prosto da ne povjeruješ,vjeruje me +/-80%navijača Jazzera u ovaj neki "rebuilding",u koji ja od prvog dana ne vjerujem,jednostavno znam da ce uništiti ekipu koja mozda u buducnosti nece ni postojati

Masqareda
Kontakt:

Post Postao/la Masqareda » 08 jul 2025, 16:49

08 jul 2025, 16:10
Masqareda je napisao/la:
A što je najgore,najtužnije i prosto da ne povjeruješ,vjeruje me +/-80%navijača Jazzera u ovaj neki "rebuilding",u koji ja od prvog dana ne vjerujem,jednostavno znam da ce uništiti ekipu koja mozda u buducnosti nece ni postojati
To ti se zove prodavanje nade glupim ljudima. Draft pickovi su ti kao ove igre na srecu. Dosta navijaca se nalozi da ce njihova ekipa tu pokupiti superstara. A cinjenica je da preko 90% slucajeva se to nece desiti. Ovaj glupko Bailey nema ni najmanje sanse da bude dobar igrac kao Mitchell. Ovo ostalo sto su draftali ne vrijedi ni komentarisati. :yawn:

Amirutah1988
Kontakt:

Post Postao/la Amirutah1988 » 08 jul 2025, 17:11

Masqareda je napisao/la:
08 jul 2025, 16:49
Masqareda je napisao/la:

To ti se zove prodavanje nade glupim ljudima. Draft pickovi su ti kao ove igre na srecu. Dosta navijaca se nalozi da ce njihova ekipa tu pokupiti superstara. A cinjenica je da preko 90% slucajeva se to nece desiti. Ovaj glupko Bailey nema ni najmanje sanse da bude dobar igrac kao Mitchell. Ovo ostalo sto su draftali ne vrijedi ni komentarisati. :yawn:
Ma sve sami promašaji od Keyonta do sad ovoga Baileya :lol: koji i sam nije htio da ide u SLC,kao Bože on neki potencijal,talenat :salut: .
Još čekam kome ce pokloniti Laurija,Kesslera i Filipowskog i onda fanovi Jazzera mogu da mastaju kad ce ponovo zaigrati PO

Masqareda
Kontakt:

Post Postao/la Masqareda » 08 jul 2025, 18:23

08 jul 2025, 17:11
Masqareda je napisao/la:

Ma sve sami promašaji od Keyonta do sad ovoga Baileya :lol: koji i sam nije htio da ide u SLC,kao Bože on neki potencijal,talenat :salut: .
Još čekam kome ce pokloniti Laurija,Kesslera i Filipowskog i onda fanovi Jazzera mogu da mastaju kad ce ponovo zaigrati PO
Lauri ih treba tuziti i traziti trejd za ono sto su mu radili prosle sezone. Covjek bio all star sezonu ranije da bi mu ove godine izmisljali razloge da ne igra. Cak na nekim mecevima pustali da igra samo poluvrijeme samo kako bi gubili. Ne znam sta su mislili. Da ce im liga namjestiti Flagga jer je bijelac ili sta. A na kraju prvi pick dobi ekipa kojoj je malo falilo da udje u playoff. :urnebes:

Jos mu je srozana vrijednost i na kraju ce i njega pustiti za gotovo nista kao sto su i Collinsa i Sextona. :yawn:

TripleThreat
Kontakt:

Post Postao/la TripleThreat » 08 jul 2025, 18:35

Rebuilding ne znači nužno da se tim pickovima dobijenim zauzvrat draftuje neko ko bi mogao biti superstar, nego da imaš kapital u trejdovima da možeš i eventualno u trejdu dovesti već ustaljenog superstara.

Jazz bi možda bili konkurentni kroz regularnu sezonu da se nije ništa diralo, ali konstantno ispadanje u drugoj rundi očito nije zadovoljavalo rukovodstvo Jazza, što i razumijem u jednu ruku, jer su u 90-im bili po finalima i wcf, čak i kroz 2000-te su bili konkurentniji.

Amirutah1988
Kontakt:

Post Postao/la Amirutah1988 » 08 jul 2025, 18:56

Masqareda je napisao/la:
08 jul 2025, 18:23
08 jul 2025, 17:11
Masqareda je napisao/la:

Lauri ih treba tuziti i traziti trejd za ono sto su mu radili prosle sezone. Covjek bio all star sezonu ranije da bi mu ove godine izmisljali razloge da ne igra. Cak na nekim mecevima pustali da igra samo poluvrijeme samo kako bi gubili. Ne znam sta su mislili. Da ce im liga namjestiti Flagga jer je bijelac ili sta. A na kraju prvi pick dobi ekipa kojoj je malo falilo da udje u playoff. :urnebes:

Jos mu je srozana vrijednost i na kraju ce i njega pustiti za gotovo nista kao sto su i Collinsa i Sextona. :yawn:
Ja ne mogu da vjerujem da u ove zadnje dvije sezone želi uopste da je u SLC-u,da je zadovoljan ,sigurno nije,da je sretan-nije.
Imao je on sitne povrede,ali i sam je bio svjestan da i on na parketu nista ne znači ovo trulom timu kojeg preko noci inisti jedan idiot zvani Ainge.
Nema šta,Lauri ce otici za sicu,Kessler isto,i to je to.

Masqareda
Kontakt:

Post Postao/la Masqareda » 08 jul 2025, 18:56

TripleThreat je napisao/la:
08 jul 2025, 18:35
Rebuilding ne znači nužno da se tim pickovima dobijenim zauzvrat draftuje neko ko bi mogao biti superstar, nego da imaš kapital u trejdovima da možeš i eventualno u trejdu dovesti već ustaljenog superstara.

Jazz bi možda bili konkurentni kroz regularnu sezonu da se nije ništa diralo, ali konstantno ispadanje u drugoj rundi očito nije zadovoljavalo rukovodstvo Jazza, što i razumijem u jednu ruku, jer su u 90-im bili po finalima i wcf, čak i kroz 2000-te su bili konkurentniji.
Nemoj biti libtard. Jedan jedini put je ekipa koja je trejdala za pickove dobro prosla. Boston kad je uspio uvaliti Piercea i Garnetta onom glupom Rusu kad su bili starci i pred raspadom. A i normalno je da ce ekipa koja uzme superstara bolje proci nego ona sto dobije 2 picka oko 25. mjesta i hrpu smeca. :yawn:

Amirutah1988
Kontakt:

Post Postao/la Amirutah1988 » 08 jul 2025, 18:59

E sad je najbolje,prikovani za dno Zapada ali i citave lige.
Neka sad navijači ljubomorno posmatraju Mitchella,znam da ga žale ali naravno nece priznati,a Gobert,to se vise nikad u Juti,takva igračina nece ponoviti.
Pogledaj samo ovaj jad i čemer,gore od ovoga ne može

slika

TripleThreat
Kontakt:

Post Postao/la TripleThreat » 08 jul 2025, 19:04

Masqareda je napisao/la:
08 jul 2025, 18:56

Nemoj biti libtard. Jedan jedini put je ekipa koja je trejdala za pickove dobro prosla. Boston kad je uspio uvaliti Piercea i Garnetta onom glupom Rusu kad su bili starci i pred raspadom. A i normalno je da ce ekipa koja uzme superstara bolje proci nego ona sto dobije 2 picka oko 25. mjesta i hrpu smeca. :yawn:
Odakle ono OKC-u Shai i ostatak bruke pickova, de me podsjeti?

TripleThreat
Kontakt:

Post Postao/la TripleThreat » 08 jul 2025, 19:05

08 jul 2025, 18:59

Neka sad navijači ljubomorno posmatraju Mitchella,znam da ga žale ali naravno nece priznati,a Gobert,to se vise nikad u Juti,takva igračina nece ponoviti.

slika
Donovan je do sada dogurao koliko je i s Jazzom.

Za Goberta ste dobili nešto što je rijetko ko dobio za takvog jednodimenzionalnog igrača.

Amirutah1988
Kontakt:

Post Postao/la Amirutah1988 » 08 jul 2025, 19:16

08 jul 2025, 19:05
08 jul 2025, 18:59

slika

Za Goberta ste dobili nešto što je rijetko ko dobio za takvog jednodimenzionalnog igrača.

Rudy Gobert Trade, tri godine kasnije: Jesu li Timberwolvesi ili Jazz dobili posao?

Evo kako se do sada odvijala nekoć šokantna razmjena Goberta, uspješnica.

Tom Dierberger| 2. srpnja 2025.

U ovoj priči:

Minnesota Timberwolves Utah Jazz

Dana 1. srpnja 2022., Adrian Wojnarowski s ESPN-a izvijestio je da je trostruki obrambeni igrač godine Rudy Gobert na putu za Minnesotu. A zauzvrat, Timberwolvesi su davali gomilu imovine - gotovo neviđen paket za elitnog obrambenog igrača koji nije bio neki strijelac. Bio je to prvi veliki potez novog predsjednika košarkaških operacija Tima Connellyja, koji je uložio sve u jačanje obrane Timberwolvesa i povećanje vremena oko zvijezde u usponu Anthonyja Edwardsa.

Reakcija na razmjenu bila je konsenzualno WTF . Navijači, medijski stručnjaci, pa čak i bivši i sadašnji igrači kritizirali su smjeli potez Timberwolvesa. Neki su to proglasili najgorom razmjenom svih vremena. Evo svih detalja:

Timberwolvesi primaju: Rudy Gobert Jazz prima:Malik Beasley Patrick Beverley Leandro Bolmaro Walker Kessler (22. izbor na draftu 2022.)Jarred Vanderbilt Izbor u prvom krugu 2023.Izbor u prvom krugu 2025.Zamjena izbora 2026.Izbor u prvom krugu 2027.Izbor u prvom krugu 2029.

Tri godine kasnije, sada kada je Jazz iskoristio nekoliko izbora prve runde, pogledajmo pobliže kako točno ova trgovina stari:

U vrijeme razmjene, Gobert je bio tri puta proglašen obrambenim igračem godine i tri puta All-Star igračem. Timberwolvesi su ispadali u prvom krugu doigravanja, što je bio prvi nastup Anthonyja Edwardsa u doigravanju.

Gobert je daleko od savršenog košarkaša. Ponekad ga je teško gledati u napadu i možda ima najgore ruke u NBA ligi. Ali transformirao je Wolvese u obrani i pomogao im da dosegnu neviđene visine u 36 godina postojanja franšize. Gobert, koji je prije dvije godine četvrti put osvojio nagradu za obrambenog igrača godine, i dalje je vječni zaštitnik obruča u NBA ligi. Timberwolvesi su završili među 10 najboljih obrambenih igrača u sve tri njegove sezone u Minnesoti, a mogli su se pohvaliti i najboljom obranom u NBA ligi u sezoni 2023.-24.

Prije Gobertovog dolaska, Timberwolvesi su samo jednom u povijesti franšize prošli prvi krug doigravanja, a to je bio plasman u finale Zapadne konferencije 2004. godine. S jezgrom koju čine Gobert, Edwards i sada Julius Randle, Minnesota je dvije godine zaredom stigla do finala konferencije.

Ocjena: A-. Da, Gobertova zamjena je u to vrijeme izgledala kao ogromna preplata. Ali dovela je do najuspješnije ere u povijesti Timberwolvesa.

Jazz primaju: Malik Beasley, Jarred Vanderbilt

Beasley i Vanderbilt su zajedno odigrali 107 utakmica u dresu Jazza u sezoni 2022.-23. prije nego što su poslani u Los Angeles Lakerse kao dio tročlane zamjene D'Angela Russella s Wolvesima u veljači 2023.

U tom Russellovom ugovoru, Jazz je dobio beka Russella Westbrooka, napadača Juana Toscano-Andersona, centra Damiana Jonesa i zaštićeni izbor prvog kruga 2027. Utah se odmah odrekao Westbrooka, dopustivši mu da potpiše za Los Angeles Clipperse. Toscano-Anderson i Jones su obojica napustili Utah sljedeće sezone.

Ocjena : D. Ukratko, sve što je preostalo od Beasleyjevih i Vanderbiltovih igrača u Gobertovoj razmjeni je zaštićeni izbor prve runde 2027. Izbori su dobri, ali tek osvajanje onoga što je vjerojatno kasni izbor prve runde u zamjenu za dva najbolja košarkaška igrača poslana u Utah u razmjeni je razočaranje.

Primatelj Jazz: Patrick Beverley

Beverleyjev boravak u Minnesoti uvijek će se pamtiti po njegovoj emocionalnoj reakciji na prolazak dalje od, hm, play-in turnira. Njegov boravak u Utahu bio je manje nezaboravan. Beverley nikada nije stigao u Salt Lake City, već je umjesto toga razmijenjen u Lakerse u zamjenu za Talena Horton-Tuckera i Stanleyja Johnsona kasnije tog ljeta. Johnson je otpušten i izvan NBA lige za godinu dana. "THT", za kojeg su navijači Lakersa nekoć pokušavali uvjeriti ostatak košarkaškog svijeta da je njihov najbolji adut u razmjeni, igrao je dvije sezone u Utahu i u prosjeku postizao 10,5 poena i 3,6 asistencija po utakmici.

Ocjena: D. Horton-Tucker je bio dobar igrač dvije godine, ali teško da je bio dio koji bi pomogao momčadi u obnovi.

Primatelj jazza: Leandro Bolmaro

Bolmaro, bivši izbor prve runde drafta New York Knicksa, nastupio je u 14 utakmica za Utah u sezoni 2022./23., ali je sljedeće godine izvan NBA lige.

Ocjena: F. Zanimljivo ubacivanje u zamjenu koje nije uspjelo.

Jazz prima: Walkera Kesslera (22. izbor na draftu 2022.)

Nekoliko mjeseci izgledalo je kao da je Jazz izvukao bolju stranu posla mijenjajući Kesslera za Goberta. Gobert se mučio uklopiti i uspostaviti kemiju s Wolvesima, posebno kada je D'Angelo Russell bio njegov razigravač prije zamjene za Mikea Conleyja. U međuvremenu, Jazz je iznenađujuće dobro započeo sezonu 2022./23. s rezultatom 10-3, a Kessler je te sezone završio treći u glasanju za novaka godine, iza Paola Banchera i Jalena Williamsa, dvojice igrača koji su kasnije postali All-Stars.

Nažalost za Utah, Kessler nije nastavio zvjezdanom putanjom poput Banchera i Williamsa. Ali u ovom trenutku, on je najdokazaniji adut kojeg je Jazz dobio za Goberta.

Ocjena: B+. Kessler možda nije All-Star, ali će dugo biti NBA igrač.

Jazz prima: Keyonte George (16. izbor na draftu 2023.)

George je imao obećavajuću debitantsku sezonu, s prosjekom od 13,0 poena i 4,4 asistencije, probijajući se do početne petorke Jazza. Međutim, kao i Kessler, nije napredovao kako se očekivalo u svojoj drugoj sezoni. 21-godišnjak je započeo godinu kao početni razigravač Utaha, ali je na kraju prešao na ulogu s klupe. Njegova ukupna statistika je porasla - 16,8 poena i 5,6 asistencija po utakmici - ali je cijelu godinu bio i vruć i hladan te nije baš dobro skrivao frustraciju kada stvari nisu išle po njegovom.

Ocjena: B. George je i u 2. razredu pokazao određeno obećanje.

Jazz prima: Walter Clayton Jr. (18. izbor na draftu 2025.)

Jazz je iskoristio Timberwolvesov izbor iz 2025. - broj 21 - kako bi se popeli na broj 18 i odabrali bivšeg beka Floride Waltera Claytona Jr. 22-godišnjak nije poznat po svojoj obrani, ali je fantastičan šuter i u prosjeku je postizao 18,3 poena po utakmici uz 38,6% šuta iz centra kao senior. S obzirom na to da su Collin Sexton i Jordan Clarkson sada izvan grada, Clayton bi trebao imati mnogo prilika da ostavi trag u bekovskoj liniji Utaha kao novak.

Ocjena: B+. Trebali bismo znati kakav igrač Clayton može biti do kraja svoje debitantske godine.

Jazz prima: Budući izbori u prvom krugu

U ovoj razmjeni još uvijek postoje tri izbora o kojima treba odlučiti: zamjena izbora za 2026. (koju Utah neće iskoristiti osim ako stvari za Minnesotu ne krenu drastično nizbrdo u sezoni 2025.-26.) i izbori prvog kruga 2027. i 2029. Na temelju putanje Timberwolvesa s Edwardsom koji ulazi u svoje najbolje godine kao jedan od najboljih igrača u košarci, trebali bi biti izbori u kasnim krugovima. Ali nikad se ne zna. Jazz bi također mogao iskoristiti tu imovinu kako bi stekao dokazaniji talent koji će okružiti njihovu novu jezgru Laurija Markkanena i 5. izbora Acea Baileyja.

Ocjena: A.

Dakle, tko pobjeđuje u Gobertovoj razmjeni?Prosjek ocjena Timberwolvesa: 3,7Prosjek ocjena iz jazza: 2,2

Trenutno, razmjena Goberta ide u korist Minnesote. Dvije stvari mogu biti istinite: Bila je to preplata za elitnog, ali nesavršenog igrača, a nevjerojatno je dobro funkcionirala na terenu i gurnula Wolvese na nove visine. Što se tiče Jazza? Mogu preokrenuti razmjenu u svoju korist razvojem Georgea i Claytona, kao i osvajanjem njihovih preostalih draftova.

Kad podvučes crtu,Jazz je debelom minusu

Masqareda
Kontakt:

Post Postao/la Masqareda » 08 jul 2025, 19:19

08 jul 2025, 19:04
Masqareda je napisao/la:
08 jul 2025, 18:56

Odakle ono OKC-u Shai i ostatak bruke pickova, de me podsjeti?
To je specifican slucaj jer je Thunder pokupio i Shaia. Obicno idu samo pickovi i filler. I realno niko nije mogao ocekivati da ce ovaj postati top3 igrac lige. A Clippersi su isto uradili jer su znali da uz Georgea dolazi i Kawhi tako da je imalo smisla. I imali su oni top ekipu ali znamo pricu sa povredama. :yawn:

superFrankie
Kontakt:

Post Postao/la superFrankie » 08 jul 2025, 19:23

Pickovi i draft kapital su izuzetno vazni u NBA-u, sad sa novim CBA-om bih rekao bitniji nego ikad. Ako imas dobro okruzenje za mladog igraca, i ako znas dobro izabrati na draftu, uradio si veliki dio posla za buducnost ekipe. A pritom ako imas imalo normalnog i dobrog gm-a koji zna trejdati, na konju si

Masqareda
Kontakt:

Post Postao/la Masqareda » 08 jul 2025, 19:37

08 jul 2025, 19:05

Po tebi znaci ekipa koja ne moze do finala konferencije treba unistit ekipu i ici u tank? Pa tako bi imali samo cetiri ozbiljne ekipe u ligi. I Mitchell je igrac koji podize nivo u playoffu. Nije do njega sto ga saigraci kostaju prolaza. Covjek je pokazao da je se moze staviti u superstare lige.

Gobert je nesto manji kiks. Ali i tu je Minnesota jasno bolje prosla jer je imala najbolje sezone od kako postoje kao fransiza. :yawn:

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.