a za 5 u nbalolo je napisao/la:to bi trebalo ici ovako,mladi nadolazece sezone dobijaju mnogo prostora u nlb,vec ce biti spremni i dobro uigrani za zavrsnicu naseg prvenstva
sezona poslije,napada se f4,ulazak u uleb kup
a sezonu iza toga,ulazak u euroligu![]()
znaci,za 3 sezone nas je tim u euroligi![]()
zapamtite ovo
KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
You are someone else I am still right here
Tek kad potpisu,cestitat cemo upravi,jer uvijek se moze nesto izjaloviti! ali velika bi stvar bila u jednom danu dovesti dva igraca!
Budi Bosna!
Budi Bosna!
STRASNO
Znam za bruku imena sa kojim su pregovarali ali ovo je od tih najgore.
Da imamo dobru zamjenu na beku ovaj bi bio dobra zamjena samo za jovanovica ali nama je trebao igrac da malo ode i do beka a ne samo na pleja.
Ja ga se dobro sjecam i mogu reci da je ovo igrac klasicni suter,tesko mozemo od njega ocekivati da bude plej.
Dosta igra rezonski jer suta pretezno kad je sam i to u finom procentu pospremi u kos ali u odbrani 1 na 1 jedan vceliki propuh.
Samo za nadati se da ce napredovat u nasoj ligi paralelno neko od nase djece i da imamo solidnu klupu.
Ocekivao sam igraca ove kvalitete ali jedno 6 do 8 godina mladjeg kakvi su bili u kombinaciji.
Oov je ipak jedno fino razocarenje.-ja radije nebih ni dovodio pojacanja ovakvog kalibra u ovim godinama u kojim vise nemozes ocekivat napredak.
Znam za bruku imena sa kojim su pregovarali ali ovo je od tih najgore.
Da imamo dobru zamjenu na beku ovaj bi bio dobra zamjena samo za jovanovica ali nama je trebao igrac da malo ode i do beka a ne samo na pleja.
Ja ga se dobro sjecam i mogu reci da je ovo igrac klasicni suter,tesko mozemo od njega ocekivati da bude plej.
Dosta igra rezonski jer suta pretezno kad je sam i to u finom procentu pospremi u kos ali u odbrani 1 na 1 jedan vceliki propuh.
Samo za nadati se da ce napredovat u nasoj ligi paralelno neko od nase djece i da imamo solidnu klupu.
Ocekivao sam igraca ove kvalitete ali jedno 6 do 8 godina mladjeg kakvi su bili u kombinaciji.
Oov je ipak jedno fino razocarenje.-ja radije nebih ni dovodio pojacanja ovakvog kalibra u ovim godinama u kojim vise nemozes ocekivat napredak.
Ceckovic j odlicna zamjena za Jovanovica,bolji od Tomovica,Pasalica da i ne pricam! i momak moze igrati na 2 po potrebi,iako ce on prevashodno biti zamjena za Jovanovica! nije skup,i zasto ga ne bi doveli!
-Sto se tice Bajica,mene vise on interesuje,jer nam je iskusan centar u tako jakom takmicenju jako potreban,tako ce i Zimic i Mahalbasic napredovati! uostalom Vlada zna sta radi!
Budi Bosna!
-Sto se tice Bajica,mene vise on interesuje,jer nam je iskusan centar u tako jakom takmicenju jako potreban,tako ce i Zimic i Mahalbasic napredovati! uostalom Vlada zna sta radi!
Budi Bosna!
bajic potpisao.
potvrdjujem informacijukobe je napisao/la:bajic potpisao.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
ma znalo se to,sada je samo zvanicno,sinoc sam rekao kevinu da je zvanicno,goran ce nam dobro doci jer igra odlicno ledjima i gradi reket,a malo sam gledao matijine prosjeke u drugoj polovini prve sezone kada je igrao oko 7 poena u prosjeku,a u prvoj polovini druge sezone kada je igrao oko pet poena u prosjeku i jedna assitencija u obje polusezone...plus sada je mnogo jaci, iskusniji, i tacno ce dobiti zadatak sta treba da radi....svaka cast upravi,vecina ih je redovno kritikovala,treba ih pohvaliti ove godine za fantastican posao koji rade....vv sklapa ekipu slicno kao mesina,uvijek trazi igraca koji mu treba,samo na neuporedivo manjem nivou.....i uvijek ce se znati za sta je ko zaduzen....kada se sjetim one sezone pred uleb kada je bailey dosao na dan tekme pred mirzin turnir ili one prije kada su dosli lloreda,gilbert,sokolov, nista se nije znalo, a sada ce svi od prvog dana biti zajedno sa izuzetkom zlaje...ne bi im bio u kozi vlada ce ih raznijeti, bice spremni do maksimuma.....nihade hvala ti jos jednom,sklopili smo roster........
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
ma vidit cemo ovaj ceskovic mi ne uljeva pouzdanje ali ko zna mozda plane ovu sezonu ko zna 
Dobar post!neno#4 je napisao/la:ma znalo se to,sada je samo zvanicno,sinoc sam rekao kevinu da je zvanicno,goran ce nam dobro doci jer igra odlicno ledjima i gradi reket,a malo sam gledao matijine prosjeke u drugoj polovini prve sezone kada je igrao oko 7 poena u prosjeku,a u prvoj polovini druge sezone kada je igrao oko pet poena u prosjeku i jedna assitencija u obje polusezone...plus sada je mnogo jaci, iskusniji, i tacno ce dobiti zadatak sta treba da radi....svaka cast upravi,vecina ih je redovno kritikovala,treba ih pohvaliti ove godine za fantastican posao koji rade....vv sklapa ekipu slicno kao mesina,uvijek trazi igraca koji mu treba,samo na neuporedivo manjem nivou.....i uvijek ce se znati za sta je ko zaduzen....kada se sjetim one sezone pred uleb kada je bailey dosao na dan tekme pred mirzin turnir ili one prije kada su dosli lloreda,gilbert,sokolov, nista se nije znalo, a sada ce svi od prvog dana biti zajedno sa izuzetkom zlaje...ne bi im bio u kozi vlada ce ih raznijeti, bice spremni do maksimuma.....nihade hvala ti jos jednom,sklopili smo roster........
Uprava je zaista zalsuzila sve cestitke,nakon zavrsetka sezone uradili su nekoliko odlicnih stvari,maltene kompletirali ekipu za narednu sezonu,sto je za svaku pohvalu! Jos nam fali zamjena za Ikonica i to je to...
Gazi Bosno gazi!
IMAL KAKVIH NOVOSTI???
to je to,niko se ne dovodi,u ovom sastavu cemo vjerovatno docekati nlb ligu i garantiram borbu za sesto mjesto,jer buducnost ce sve rasprodati,zato su i htjeli zlaju,a olimpija nam ne moze nista jer je edo kod njih,bosnas_ je napisao/la:Dobar post!neno#4 je napisao/la:ma znalo se to,sada je samo zvanicno,sinoc sam rekao kevinu da je zvanicno,goran ce nam dobro doci jer igra odlicno ledjima i gradi reket,a malo sam gledao matijine prosjeke u drugoj polovini prve sezone kada je igrao oko 7 poena u prosjeku,a u prvoj polovini druge sezone kada je igrao oko pet poena u prosjeku i jedna assitencija u obje polusezone...plus sada je mnogo jaci, iskusniji, i tacno ce dobiti zadatak sta treba da radi....svaka cast upravi,vecina ih je redovno kritikovala,treba ih pohvaliti ove godine za fantastican posao koji rade....vv sklapa ekipu slicno kao mesina,uvijek trazi igraca koji mu treba,samo na neuporedivo manjem nivou.....i uvijek ce se znati za sta je ko zaduzen....kada se sjetim one sezone pred uleb kada je bailey dosao na dan tekme pred mirzin turnir ili one prije kada su dosli lloreda,gilbert,sokolov, nista se nije znalo, a sada ce svi od prvog dana biti zajedno sa izuzetkom zlaje...ne bi im bio u kozi vlada ce ih raznijeti, bice spremni do maksimuma.....nihade hvala ti jos jednom,sklopili smo roster........
Uprava je zaista zalsuzila sve cestitke,nakon zavrsetka sezone uradili su nekoliko odlicnih stvari,maltene kompletirali ekipu za narednu sezonu,sto je za svaku pohvalu! Jos nam fali zamjena za Ikonica i to je to...
Gazi Bosno gazi!
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
dovodi neno, dovodi 
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
Mislim da ce doci jos jedan bek-suter(umjesto Ikonica) vjerovatno amerikanac! ili neki mladji igrac koji ce potpisati na 3 godine! Eh onda napadamo sami vrh NLB lige!KK_Bosna je napisao/la:dovodi neno, dovodi
Budi Bosna!
bek suter je doveden, dolazi backup play (ova informacija ce tebe mnogo obradovati)bosnas_ je napisao/la:Mislim da ce doci jos jedan bek-suter(umjesto Ikonica) vjerovatno amerikanac! ili neki mladji igrac koji ce potpisati na 3 godine! Eh onda napadamo sami vrh NLB lige!KK_Bosna je napisao/la:dovodi neno, dovodi
Budi Bosna!
reci nam ko je zasto tajnovitost,a i ovi sa sportsport.ba zasto ne objavljuju.......jao postaju mi neprofesionalni
.......
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
ne budi smjesan. koliko te placaju da pises ovakve gluposti.bosnas_ je napisao/la:Mislim da ce doci jos jedan bek-suter(umjesto Ikonica) vjerovatno amerikanac! ili neki mladji igrac koji ce potpisati na 3 godine! Eh onda napadamo sami vrh NLB lige!KK_Bosna je napisao/la:dovodi neno, dovodi
Budi Bosna!
- el-fighter
- Kontakt:
Bosna se dobro pripremila za sljedeću sezonu što se tiče ogračkog kadra, mislim da će dovesti još jednog košarkaša. Sada trebaju odraditi pripreme pa da se i ove novajlije uigraju.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Mene bi jedino obradovalo da dodje BejliKK_Bosna je napisao/la:bek suter je doveden, dolazi backup play (ova informacija ce tebe mnogo obradovati)bosnas_ je napisao/la:Mislim da ce doci jos jedan bek-suter(umjesto Ikonica) vjerovatno amerikanac! ili neki mladji igrac koji ce potpisati na 3 godine! Eh onda napadamo sami vrh NLB lige!KK_Bosna je napisao/la:dovodi neno, dovodi
Budi Bosna!
Ovi sa sportspot.ba nista ne objavljuju!
U svakom slucaju bicemo mnogo jaci nego prosle godine,i napadamo Eurokup u NLB ligi,uto nema sumnje!
Gazi Bosno gazi!
-
Jack Killian
- Kontakt:
neno ja sam te razumio da zlaja nece biti na pocetku priprema ,zasto
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.