Zabi ga Posusje za 2:2
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Pa evo pogledaj ko o tome piše na svakoj stranici, ove dvije-tri standardne dijabole, neki bvsic i neki radosni, na svakoj stranici. Ono kad nešto moraju da napišu, nemaju materijala pa ide nazor.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne mogu da vjerujem da je liku bitno sto ima jos 800 ulaznica.
Dokle to ide ccc
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupsoni, sta ces. Peodano 12.000 i sad zapeli sto se nije prodalo 800 2 dana pred tekmigodrina je napisao/la: ↑08 jul 2025, 20:06Ne mogu da vjerujem da je liku bitno sto ima jos 800 ulaznica.
Dokle to ide ccc

Vukovarski

Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
- KONTRASVIH
- Kontakt:
I sta tacno u mom postu nije istina da dodjes do ovog zakljuckaNoke995 je napisao/la: ↑08 jul 2025, 19:07E čuj pojela maca jezik, sad kad bi ti sabirao dodalo vam se izmedju 15 i 20 hiljada ljudi na ukupnu posjetu.KONTRASVIH je napisao/la: ↑08 jul 2025, 18:19Maca pojela jezik? Pocni patetisati sad i obavezno se zakuniKONTRASVIH je napisao/la: ↑08 jul 2025, 14:21
To je i malo, pogledaj ovaj bezobrazluk![]()
Prestani cmizdriti![]()
![]()
Ti ovdje ne možeš nikog poklopit, možeš lagat i izmišljat i ložit par ljudi, jedino u čemu si pravo dobar je kad ga pušiš kolegi.

Naravno da si poklopljen, samo se sad vadis na one iste malogradjanske fore kao i ostatak vase brigade kad im se napise istina. Dodalo se i nama koliko i vama, vama mozda i vise, al to na kraju nista ne mijenja. Razlika je sto ja pisem realno potkrijepljeno cinjenicama, dok vi i dalje cmizdrite i kukate oko tih posjeta, a kad vam se odgovori istinom odmah krenete patetisati."Vi isto Srbi Allaha mi.
Samo izmišljaju i lažu ne kontam vas nikako."
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Bas nazor, a ti rece decko da su pustili u slobodnu prodaju prvi dan bi se sve rasprodalo, sta bi

Evo ih poceli i dijeliti i ovih 12.000

Zadnja izmjena: guadalupe, dana/u 08 jul 2025, 20:16, ukupno mijenjano 1 put.
Ja napisao samo Grbavica raprodata, bez namjere da ulazim u neke rasprave i to je tebe toliko uznemirilo da si napisao citav referat sa nekakvim ciframaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑08 jul 2025, 18:49Vjerovao ili ne ni 5 dana vam nije dovoljno da rasprodate 12k
2 dana slobodne prodaje ne znam sta je sad problem.Opet vam ostalo 860 karata
Price da bi rasprodali Kosevo padaju u vodu.26.756 protiv neke Trnave ni u ludilu ne bi mogli nabiti.Ovo je vas max protiv ovi ekipa
Imate tu bazu od 6-7k ljudi koji su redovno tu kao i mi,kad je derbi i evropa nagura se vise i to je to.Clanova imati koliko imate cisto jer imate mal stadion i narod hoce da osigura kartu sebi.Predstavljate kao da imate 20k clanova vise i 15k u prosjeku vecu posjetu a ne nekoliko stotina do hiljadu bez laziranja brojki.
Da se razumijemo za grad od 250-300k ljudi koji realno nije metropola i ovo je dobro i za nas i za vas samo realnosti.Imate bolju generaciju sada kao sto smo mi imali od prije rata do negdje 2015-16 i to je to.
A za medijske natpise "nevidjena euforija" i slicno sta da kazem.Da im je barem to jedina blamaza u godini ali nazalost nije

Ili si me pomjesao sa nekim.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ovaj nesretnik toliko prica o Zelji da su mu pocele iskakati i Zeljine reklame

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Tako je placaju reklame da meni iskacuKONTRASVIH je napisao/la: ↑08 jul 2025, 20:21Ovaj nesretnik toliko prica o Zelji da su mu pocele iskakati i Zeljine reklame![]()

Nego posto sve znas da nisi i ovo svojima racunao, prodato 94%, a ostalo 870 karti, ispade pusteno 14500

Zadnja izmjena: guadalupe, dana/u 08 jul 2025, 20:30, ukupno mijenjano 1 put.
Navijačka groznica uoči evropskog ispita FK Željezničar ne jenjava, a interesovanje za meč protiv slovenskog Kopera ruši sve rekorde.guadalupe je napisao/la: ↑08 jul 2025, 20:15Bas nazor, a ti rece decko da su pustili u slobodnu prodaju prvi dan bi se sve rasprodalo, sta bijos ismijavao prodatih 20.000 protiv Trnave za 3 dana
![]()
Evo ih poceli i dijeliti i ovih 12.000
![]()
Poptuna euforija

Nema tu ništa vaše i naše, svi bh. klubovi su jednako moji i jednako nisu moji. Uklanjanje neaktivnih dijelova foruma nije patriotski nego tehnički čin.AVNOJ je napisao/la: ↑08 jul 2025, 17:46Vidi, moj komentar na ovu podjelu je bio onako patriotski što ne mora značiti da je zaista to tako baš ispravno.admin je napisao/la: ↑07 jul 2025, 20:02Podforume ćemo praviti za klubove za koje na našem forumu ima interesa, a gasiti one za koje nema interesa. U zadnje vrijeme je kod nas dosta opao interes i za Velež ali nadam se da će se to vratiti kad malo krenu utakmice.
Ukoliko za nekim klubom vremenom na našem forumu bude vise interesa i ljudi koji pišu, svakako ćemo praviti nove podforume.
Imati cijeli podforum, a zadnji post u njemu od prije dva mjeseca… to je besmisleno.
Vaši razlozi i objašnjenja koja ste kasnije pisali u postovima možda i imaju smisla za Vas kao urednike ovog foruma ali u istom momentu ponašamo se kao i oni i vodimo se politikom odbacivanje svega što smatramo da nije naše.
Koliko god pojednici i navijači tih klubova smatrali da ne pripadaju ovoj ligi a i samoj državi, neko moje mišljenje je da bi svi oni na ovom možda jednom javnom većinom sportskom forumu trebali imati svoj podforum na temi Premijer liga iliti WWin Liga BiH. Sad ko će šta i koliko pisat to će možda više govoriti o njima nego o nama. Sa vaše strane se očekuje više poštovanja na ovom forumu prema samoj ligi kao takvoj bez obzira na klubove koji u njoj učestvuju i odnos njihovih navijača prema istoj.
Premijer liga BiH ima deset klubova a ne samo tri i smatram da bi trebalo da svaki klub na toj temi ima svoj podforum sad da li će neko pisati ili ne to je njihova slobodna volja ali time mi stavljamo do znanja da cijenimo i poštujemo ono što je naše.
Ti možeš smatrati da svakom treba podforum i ohrabrujem te da ga napraviš, a ja smatram da nijedan klub ne treba imati podforum već da teme za koje postoji interes treba da imaju podforume kako bi diskusije bile lakše i bolje.
Ovo ostalo samo zauzima prostor, otežava moderiranje i sprečava ljude koji bi možda diskutovali o tom klubu da to rade.
Milion puta sam već pisao da forum nije Hall of Fame. Nismo nikom ukazali čast time sto ima temu ili podforum, iskreno sumnjam da iko to tako i doživljava. A koga zanima koji klubovi postoje u BiH dovoljno je da to pogleda na Google ili na Wikipediji, mi se time ne bavimo.
Radujem se da u budućnosti proširimo listu podforuma sa još mojih bh. klubova iz bilo kojeg dijela naše zemlje a biće mi bas zao ako budemo još neki gasili. U svakom slučaju, nije to do mene.
Zato debile poput moodyhanka ostavljateadmin je napisao/la: ↑08 jul 2025, 20:42Nema tu ništa vaše i naše, svi bh. klubovi su jednako moji i jednako nisu moji. Uklanjanje neaktivnih dijelova foruma nije patriotski nego tehnički čin.AVNOJ je napisao/la: ↑08 jul 2025, 17:46Vidi, moj komentar na ovu podjelu je bio onako patriotski što ne mora značiti da je zaista to tako baš ispravno.admin je napisao/la: ↑07 jul 2025, 20:02
Podforume ćemo praviti za klubove za koje na našem forumu ima interesa, a gasiti one za koje nema interesa. U zadnje vrijeme je kod nas dosta opao interes i za Velež ali nadam se da će se to vratiti kad malo krenu utakmice.
Ukoliko za nekim klubom vremenom na našem forumu bude vise interesa i ljudi koji pišu, svakako ćemo praviti nove podforume.
Imati cijeli podforum, a zadnji post u njemu od prije dva mjeseca… to je besmisleno.
Vaši razlozi i objašnjenja koja ste kasnije pisali u postovima možda i imaju smisla za Vas kao urednike ovog foruma ali u istom momentu ponašamo se kao i oni i vodimo se politikom odbacivanje svega što smatramo da nije naše.
Koliko god pojednici i navijači tih klubova smatrali da ne pripadaju ovoj ligi a i samoj državi, neko moje mišljenje je da bi svi oni na ovom možda jednom javnom većinom sportskom forumu trebali imati svoj podforum na temi Premijer liga iliti WWin Liga BiH. Sad ko će šta i koliko pisat to će možda više govoriti o njima nego o nama. Sa vaše strane se očekuje više poštovanja na ovom forumu prema samoj ligi kao takvoj bez obzira na klubove koji u njoj učestvuju i odnos njihovih navijača prema istoj.
Premijer liga BiH ima deset klubova a ne samo tri i smatram da bi trebalo da svaki klub na toj temi ima svoj podforum sad da li će neko pisati ili ne to je njihova slobodna volja ali time mi stavljamo do znanja da cijenimo i poštujemo ono što je naše.
Ti možeš smatrati da svakom treba podforum i ohrabrujem te da ga napraviš, a ja smatram da nijedan klub ne treba imati podforum već da teme za koje postoji interes treba da imaju podforume.
Ovo ostalo samo zauzima prostor, otežava moderiranje i sprečava ljude koji bi možda diskutovali o tom klubu da to rade.
Milion puta sam već pisao da forum nije Hall of Fame. Nismo nikom ukazali čast time sto ima temu ili podforum, iskreno sumnjam da iko to tako i doživljava. A koga zanima koji klubovi postoje u BiH dovoljno je da to pogleda na Google ili na Wikipediji, mi se time ne bavimo.
Radujem se da u budućnosti proširimo listu podforuma sa još mojih bh. klubova iz bilo kojeg dijela naše zemlje a biće mi bas zao ako budemo još neki gasili. U svakom slučaju, nije to do mene.
Vi ste krivi sto je forum pao, jer ne znate da ga vodite
Dajte babi admina da vas naucim kako se ukroti glupost na vrijeme
Pogresan pristup imate od pocetka i sad morate placati kamatu
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Babo, šanse su ti ravne nuli.
Mozda ostavljamo debile, ali bar ne dijelimo moderatore svakom.
Mozda ostavljamo debile, ali bar ne dijelimo moderatore svakom.
-
E, moj Zeljo, sta im radis . Danima su vec raspameceni dinamikom prodaje ulaznica Kluba koji je , kako kazu, za njih potputo irelevantan u svakom pogledu. Trzaju se u snu, treniraju i izracunavaju postotke, stopaju vrijeme...Opusteno, drage komsije, do pocetka utakmice nece ostati niti jedna neprodana ulaznica, a onda cemo vidjeti koliko ce ih ostati vama kada budete igrali protiv onih kojima smo mi laganini uvalili cetiri komada, a, usput, vidjecemo i kako cete vi protiv njih proci.
Zato ste i propali, jos malo i ja cu vam otici
Imam ponude da radim za klubove

Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 08 jul 2025, 20:54, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Propadamo već 18 godina. Mnogo sreće u novoj karijeri

Ps. Da ne bude da nisam napisao, dijeljenje piratskih streamova donosi trajni ban.
Ne spinuj
Bili ste najjaci forum u regionu, a sad vise niste i nebitni ste postali u Mostaru, Tuzli, Zenici, Banja Luci
Da nema raje sto navija za Zeljeznicar i Sarajevo ne bi bilo 100 ljudi na forumu
Pustate ovu pascad poput moodya da psuju mrtve kome stignu
Pustali ste vece svajde izmedju forumasa, jer ste mislili da je dobro sto vise raje pise
Sad vam se to obilo o glavu i sve ce biti slabije
Hvala, sretno i vama da vas neko iskusniji preuzme i da vas nauci
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 08 jul 2025, 21:01, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Ko ulazi u raspravu?Ovako funkcionise forumlet3 je napisao/la: ↑08 jul 2025, 20:15Ja napisao samo Grbavica raprodata, bez namjere da ulazim u neke rasprave i to je tebe toliko uznemirilo da si napisao citav referat sa nekakvim ciframaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑08 jul 2025, 18:49Vjerovao ili ne ni 5 dana vam nije dovoljno da rasprodate 12k
2 dana slobodne prodaje ne znam sta je sad problem.Opet vam ostalo 860 karata
Price da bi rasprodali Kosevo padaju u vodu.26.756 protiv neke Trnave ni u ludilu ne bi mogli nabiti.Ovo je vas max protiv ovi ekipa
Imate tu bazu od 6-7k ljudi koji su redovno tu kao i mi,kad je derbi i evropa nagura se vise i to je to.Clanova imati koliko imate cisto jer imate mal stadion i narod hoce da osigura kartu sebi.Predstavljate kao da imate 20k clanova vise i 15k u prosjeku vecu posjetu a ne nekoliko stotina do hiljadu bez laziranja brojki.
Da se razumijemo za grad od 250-300k ljudi koji realno nije metropola i ovo je dobro i za nas i za vas samo realnosti.Imate bolju generaciju sada kao sto smo mi imali od prije rata do negdje 2015-16 i to je to.
A za medijske natpise "nevidjena euforija" i slicno sta da kazem.Da im je barem to jedina blamaza u godini ali nazalost nije![]()
Ili si me pomjesao sa nekim.
E cuj uznemirilo

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Sto si me onda molio neki dan da ti dam moda na temi Kanton Sarajevo, da ti brišeš raju iz Tuzle i Zenice?NoDi80 je napisao/la: ↑08 jul 2025, 20:59Ne spinuj
Bili ste najjaci forum u regionu, a sad vise niste i nebitni ste postali u Mostaru, Tuzli, Zenici, Banja Luci
Da nema raje sto navija za Zeljeznicar i Sarajevo ne bi bilo 100 ljudi na forumu
Pustali ste svadje izmedju forumskih grupa, jer ste mislili da je dobro sto puno raje pise
Sad vam se to obilo o glavu i sve ce biti slabije
Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83 i 9 gostiju.