Zar nije tek potpisao za onaj mađarski klubMElloo je napisao/la: ↑06 jul 2025, 17:20Ne treba zaboraviti ni ManjgaficaGhuraba je napisao/la: ↑06 jul 2025, 16:19Klasicno bacanje bombi od strane medija. Vidjeli da su ti clanci citani, pa svaka 2-3 dana stave naslov 'Jos jedan bh reprezentetivac blizu Bosne'. Ispucali su sve sto su mogli dosad, prvo Gegic, pa Halilovic, pa Campara i sad evo Lazic. Jedini koga nisu spomenuli bio je Atic, a upravo je on dosao u klub. Sad je Campara odjednom upitan, i to navodno zbog minutaze. Kao da ta minutaza i prije dva dana nije bilo upitna.![]()
KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
Ma jeste al to i govorim.Ss.ba je povezivao svakog reprenzetativca ili potencijalnog sa kk bosnom.Vjerovtno i nemaju izvore u klubukovacic je napisao/la: ↑06 jul 2025, 17:21Zar nije tek potpisao za onaj mađarski klubMElloo je napisao/la: ↑06 jul 2025, 17:20Ne treba zaboraviti ni ManjgaficaGhuraba je napisao/la: ↑06 jul 2025, 16:19Klasicno bacanje bombi od strane medija. Vidjeli da su ti clanci citani, pa svaka 2-3 dana stave naslov 'Jos jedan bh reprezentetivac blizu Bosne'. Ispucali su sve sto su mogli dosad, prvo Gegic, pa Halilovic, pa Campara i sad evo Lazic. Jedini koga nisu spomenuli bio je Atic, a upravo je on dosao u klub. Sad je Campara odjednom upitan, i to navodno zbog minutaze. Kao da ta minutaza i prije dva dana nije bilo upitna.![]()
Ma htio je reci da su i njega spominjali i 'dovodili' u Bosnu.
Fazon s Lazicem je i njegov ugovor u 3x3. Ako je potpisao na godinu dana, onda je on vezan za Kineze skoro do Nove godine. Mislim da zadnji masters bude nekad krajem novembra, a kosarkaski klubovi ga hoce na pripremama odmah nakon EB. Postoji mogucnost da je potpisao nesto do kraja ljeta, ali to bas i nema nekog smisla, jer 3x3 sezona niti pocinje niti zavrsava s kosarkaskom.
Fazon s Lazicem je i njegov ugovor u 3x3. Ako je potpisao na godinu dana, onda je on vezan za Kineze skoro do Nove godine. Mislim da zadnji masters bude nekad krajem novembra, a kosarkaski klubovi ga hoce na pripremama odmah nakon EB. Postoji mogucnost da je potpisao nesto do kraja ljeta, ali to bas i nema nekog smisla, jer 3x3 sezona niti pocinje niti zavrsava s kosarkaskom.
Ma kakav ss i izvori. Nikad im nijedan reprezentativac (bilo koji nas uspjesan sportista) nije dao intervju, to sve govori o njihovoj reputaciji. Objave da je Atic potpisao a stavili sliku Lazica (pa ispravili) . Njihovo je da pokusaju nesto pogodit u mraku ...Sta ces kad izbacuju clanke od komentara anonimusa na tviteru koji hraknu nekog naseg igraca...i onda se cude sto su svima na ignore.
Maloprije i na N1 citam da je Lazic navodno blizu. Mozda su samo prepisali vijest sa ss.ba, a mozda su i stupili u kontakt s njim i iz prve ruke dobili tu informaciju. Sjecam se da su odradili par intervju s njim, tako da je sve moguce. Nadam se da ce se to na kraju ispostaviti tacnim. U tom slucaju bi Bosna imala odlicne startere na sve tri vanjske pozicije. Ja bih u takvim okolnostima trazio jos jednu cetvorku sa sutem (profil igraca Borise Simanica) i jednog snaznog centra da kupi skokove i igra pod kosem (i Halilovic moze proci, mada on i nije toliko snazan
). Opet bih spomenuo jos jednog Igokeinog igraca - proslogodisnjeg centra Cartera, tj. da traze nekog na taj fazon.

Dovest Cole Swidera iz g league

Ko ode na svaku utakmicu bilo gdje u svijetu, pita sve sto je aktuelno i zanimljivo odmah na pressu ili mix zoni nakon utakmice, nema potrebe za nekim intervjima. Ko sjedi u Sarajevu i ceka ko ce mu se pojaviti u studiju, on mora da pravi intervjue.Velizar je napisao/la: ↑06 jul 2025, 22:52Ma kakav ss i izvori. Nikad im nijedan reprezentativac (bilo koji nas uspjesan sportista) nije dao intervju, to sve govori o njihovoj reputaciji. Objave da je Atic potpisao a stavili sliku Lazica (pa ispravili) . Njihovo je da pokusaju nesto pogodit u mraku ...Sta ces kad izbacuju clanke od komentara anonimusa na tviteru koji hraknu nekog naseg igraca...i onda se cude sto su svima na ignore.
dje ste nafatali ove reprezentativce, koje povezujete s bosnom, u kojim mix zonama?admin je napisao/la: ↑07 jul 2025, 09:10Ko ode na svaku utakmicu bilo gdje u svijetu, pita sve sto je aktuelno i zanimljivo odmah na pressu ili mix zoni nakon utakmice, nema potrebe za nekim intervjima. Ko sjedi u Sarajevu i ceka ko ce mu se pojaviti u studiju, on mora da pravi intervjue.Velizar je napisao/la: ↑06 jul 2025, 22:52Ma kakav ss i izvori. Nikad im nijedan reprezentativac (bilo koji nas uspjesan sportista) nije dao intervju, to sve govori o njihovoj reputaciji. Objave da je Atic potpisao a stavili sliku Lazica (pa ispravili) . Njihovo je da pokusaju nesto pogodit u mraku ...Sta ces kad izbacuju clanke od komentara anonimusa na tviteru koji hraknu nekog naseg igraca...i onda se cude sto su svima na ignore.

Osim BiH, Njemačka, Španija, Slovenija, Hrvatska, Francuska, Grčka… sad ćemo i na Kipru, a nadam se i u Latviji.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Meni se cini da su pregovarali sa milion igraca al da im svi kvalitetni traze previse para 

Ma ss.ba svaki drugi dan lansira svoja saznanja. Nema sanse da ce bas sve profulati. 

mozda cekaju da prodje ljetna liga, da vide ko nece na two way ugovor pa da dovedu strasna pojacanja 

Halilovic kaze da je dosad vec imao nekih ponuda i kontakata, ali nista sto je zadovoljilo obje strane... 

Pa čudi me da makar onda ne produže sa Šalićem
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Atic je dobio extra ugovor

mozda se neko javi

btw ,jesi li vidio Video kako Podbicanin trenira talente BIH Kosarke

Zadnja izmjena: lumani, dana/u 08 jul 2025, 21:18, ukupno mijenjano 1 put.
Đedović?

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
uhhh Nihad vs Dubravko

dje ima da se vide ti treninGilumani je napisao/la: ↑08 jul 2025, 21:14Atic je dobio extra ugovorOn je valjda prvo ime ekipe . btw,Jedan Lazic je u Spartaku imao 12 K i otisao u Kinu za vise.
mozda se neko javipa dode iz ljubavi u klub .
btw ,jesi li vidio Video kako Podbicanin trenira talente BIH Kosarke![]()
![]()
i mi se onda cudimo zasto nema pomaka .

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.