English Premier League
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Te komplikacije su glupost, na njima moze izgledati kao Messi, a Messi moze izgledati ko Fabio Borini.
Gledati igraca kroz prizmu komplikacija i donijeti zaključak moze samo idiot.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Divljao po cesti i platio cijenu, hvala Bogu nije neko nedužan nastradao osim brata.coelho41 je napisao/la: ↑08 jul 2025, 15:22https://news.sky.com/story/diogo-jota-w ... e-13394066
Novi izvještaji vele
Što bi rekli navijači it wasn't even a reckless driving mateSpanish police say "all the evidence so far" shows Diogo Jota was driving the vehicle which crashed last week, killing the Liverpool footballer and his brother.
Authorities said they also believe evidence is pointing towards the vehicle "significantly exceeding the speed limit for the highway".
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Jel ovom sto nije bio u stanju pravilno napisati nick Benjo kakav rod pa je ovoliko popizdio? 

Gvardiola dugo cilja Rodriga. Vidjet ćemo da li će nešto biti od toga.
Daj usporedi Seska i Dosta u Njemackoj po statistici kad si vec u analizama
ARSENAL4ever
Timo Werner je u sezoni poslije koje je napravio transfer u Chelsea u 34 utakmice zabio 28 golova, za Chelsea je u dvije sezone odigrao 56 utakmica i zabio deset golova.
- JayCatwright
- Kontakt:
I tad su plavci smarali kako je Werner generacijski igrač
Imam informacije da se Joao Pedro sjajno uklopio u ekipu.JayCatwright je napisao/la: ↑08 jul 2025, 19:14I tad su plavci smarali kako je Werner generacijski igrač
- JayCatwright
- Kontakt:
Bit ce odlican u Strasbourgu za dvije sezonechily-rz je napisao/la: ↑08 jul 2025, 19:15Imam informacije da se Joao Pedro sjajno uklopio u ekipu.JayCatwright je napisao/la: ↑08 jul 2025, 19:14I tad su plavci smarali kako je Werner generacijski igrač
Portugalska i njemacka liga su slicnog kvaliteta. Imaju dosta poluamaterskih ekipa koje ne bi dominirale ni u nasoj domacoj ligi.

Nije nužno do lige, mnogi igrači dostignu neki visoki nivo ali se ne održe na istom, vjerovatno je jednako teško i postati i opstati klasa. Werner više nikad nije bio na tom nivou, ni kad se vratio u Bundesligu.
- Pensioner26
- Kontakt:
Treba se samo uzdat u Artetu. Trener za trofeje.
- wadethegreat
- Kontakt:
Joao Pedro 

Joj golčine Joaoa,
nije mi ga uspio pokvariti ni komentator sa RTVCG2
nije mi ga uspio pokvariti ni komentator sa RTVCG2
- superFrankie
- Kontakt:
Evo kaže favoriti za titulu su City, Liverpul i Čelzi. Zna znanjesuperFrankie je napisao/la: ↑08 jul 2025, 21:23Nevjerovatno los i iritantan komentator. Draze mi glupe amere slusati nego njega

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.