Premijer liga BiH - aktuelno

DamirT
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la DamirT » 08 jul 2025, 21:05

:urnebes:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 08 jul 2025, 21:06

admin je napisao/la:
08 jul 2025, 21:02
NoDi80 je napisao/la:
08 jul 2025, 20:59
admin je napisao/la:
08 jul 2025, 20:55

Propadamo već 18 godina.
Ne spinuj
Bili ste najjaci forum u regionu, a sad vise niste i nebitni ste postali u Mostaru, Tuzli, Zenici, Banja Luci
Da nema raje sto navija za Zeljeznicar i Sarajevo ne bi bilo 100 ljudi na forumu
Pustali ste svadje izmedju forumskih grupa, jer ste mislili da je dobro sto puno raje pise
Sad vam se to obilo o glavu i sve ce biti slabije
Sto si me onda molio neki dan da ti dam moda na temi Kanton Sarajevo, da ti brišeš raju iz Tuzle i Zenice?
Zato sto sam ja otvorio temu i hocu da je kontrolisem
Trazio sam i moderatora za Zeljeznicar, jer pustate hulahopku i neke pitare da uvijek pljuju sve pozitivno u Zelji
Svaka tema je izgubila svoju sustinu
Udjem na temu Demirovica prica se o njegovoj mami, zeni
Udjem na temu potencijalni reprezentativci seto moody pusuje mrtve
Udjem na temu premijer liga ratovi, pranje para
Udjem u temu “chat bez politike “ i glavna tema je politika
Trazio sam zato sto ne znate da vodite forum
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 08 jul 2025, 21:08, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 08 jul 2025, 21:08

Šta će ti tema na propalom forumu. Otvoriš sebi forum i temu i sve sam kontrolises. Posto znaš bolje a mi pojma nemamo, za čas će ti procvjetati posao.

Haj da ne smaramo temu, složicemo se da je grožđe kiselo i idemo dalje.

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 08 jul 2025, 21:09

Sprema se drzavni udar

GrbavicaHram1921
Kontakt:

Post Postao/la GrbavicaHram1921 » 08 jul 2025, 21:09

Joj Zeljo nemoj im to raditi, rasprodat stadion a njima smijesno kolko nam je dana trebalo (48h slobodne prodaje) Jug je prodat bio za par sati da se razumijemo. Treba znati cestitati, a u istu ravan NAS i vas staviti je u najmanju ruku smijesno ALLAHA MI ( GODINAMA SMO BROJ 1 )

Situacija na tribini nikad bolja od 1987 bukv nije bila , rastemo iz godine u godinu, to vama najvise smeta i to vas jede , ali ko vas yebe

Kolko smo ti odani da vise nismo normalni :bih:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 08 jul 2025, 21:14

NajvecaRadosti je napisao/la:
08 jul 2025, 21:00
let3 je napisao/la:
08 jul 2025, 20:15
08 jul 2025, 18:49

Vjerovao ili ne ni 5 dana vam nije dovoljno da rasprodate 12k :mrgreen:
2 dana slobodne prodaje ne znam sta je sad problem.Opet vam ostalo 860 karata
Price da bi rasprodali Kosevo padaju u vodu.26.756 protiv neke Trnave ni u ludilu ne bi mogli nabiti.Ovo je vas max protiv ovi ekipa

Imate tu bazu od 6-7k ljudi koji su redovno tu kao i mi,kad je derbi i evropa nagura se vise i to je to.Clanova imati koliko imate cisto jer imate mal stadion i narod hoce da osigura kartu sebi.Predstavljate kao da imate 20k clanova vise i 15k u prosjeku vecu posjetu a ne nekoliko stotina do hiljadu bez laziranja brojki.

Da se razumijemo za grad od 250-300k ljudi koji realno nije metropola i ovo je dobro i za nas i za vas samo realnosti.Imate bolju generaciju sada kao sto smo mi imali od prije rata do negdje 2015-16 i to je to.

A za medijske natpise "nevidjena euforija" i slicno sta da kazem.Da im je barem to jedina blamaza u godini ali nazalost nije
Ja napisao samo Grbavica raprodata, bez namjere da ulazim u neke rasprave i to je tebe toliko uznemirilo da si napisao citav referat sa nekakvim ciframa :bow:
Ili si me pomjesao sa nekim.
Ko ulazi u raspravu?Ovako funkcionise forum
E cuj uznemirilo :mrgreen: Jest uznemirilo me sto cemo za 2 sedmice imati 2 pune Grbavice na svojoj utakmici bez medijski naslova,laznog uzdizanja i velicanja ovdje a vi se idalje lazite postovima "70-30" i slicne mitomanije
Ko bolan laze ? koju laz sam napisao ? i zasto imate patolosku potrebu da se u svemu mjerite sa Zeljom, ja vas nisam ni pomenuo u prethodnom postu, vidis i sam to.

Ti si napisao "Da se razumijemo za grad od 250-300k ljudi koji realno nije metropola i ovo je dobro i za nas i za vas" sto pozdravljam :salut: i tu si trebao stati...a ne smarati bezeveze o nekakvim ciframa i dinamici prodaje karata :crazy: pa koga to interesuje.

DoGroba
Kontakt:

Post Postao/la DoGroba » 08 jul 2025, 21:16

Je li moguće da pitari ovoliko pišu i pričaju o posjeti, a 1/3 čitave posjete prošle sezone na koševu stala u 2 utakmice sa velikim Željezničarom :clap:

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 08 jul 2025, 21:20

Virtu4l je napisao/la:
08 jul 2025, 16:45
jointunija je napisao/la:
08 jul 2025, 14:41
Šta SPO istražuje?

Samo u slučaju Adžićevog transfera, od ukupnog obeštećenja od 5,3 miliona eura, menadžerima je isplaćeno čak dva miliona – znatno više od dozvoljenog po FIFA pravilima.

Dio tog novca, navodno, završio je na računu firme A1 iz Podgorice, u vlasništvu Branimira Ivaniševića, iako je zvanični menadžer mladog reprezentativca Igor Gluščević.

Gdje lova?na računu kluba ili na nekim firmamama,tipa SEC One?
Dolijali ste..... :opaopa:

Nažalost, nisu dolijali, već sam pisao o tome prije par dana, iako rade mnogo gore stvari od ovoga što radi Budućnost. Sve dok je Vico na čelu saveza oni su sigurni, niko se neće usuditi da ih procesuira. Redžepagića su ispoštovali tek kad je zaprijetio da će izaći u javnost i to je jedino čega se plaše - loš marketing. Zato nisu pokretali krivične protiv Selimovića, Ibrakovića, Trbića i svih koji su otjerani, jer bi u tom procesu sav prljav veš izašao na površinu. Kod njih se sve što može rješava nagodbom, pa da košta koliko košta.

Ipak, neke stvari neće još dugo moći držati ispod tepiha.
F20 i F23
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 08 jul 2025, 21:26

admin je napisao/la:
08 jul 2025, 21:08
Šta će ti tema na propalom forumu. Otvoriš sebi forum i temu i sve sam kontrolises. Posto znaš bolje a mi pojma nemamo, za čas će ti procvjetati posao.

Izvinite molim Vas
Meni treba Vaša pomoć na temi Kanton Sarajevo - Razvoj
Tamo dolaze do forumaši iz Zenice i Tuzle i postavljaju gas maske,kondome i sapune
Pa da ih makar upozorite ili da im dopustite nek naprave sebi teme Tuzla - razvoj ili Zenica razvoj

Hoce sad Tuzla tramvaje zbog toga što je KS imao ponder 2 a nikad nisu imali tramvaj itd.
Bio sam sam tamo na temi al sad je postalo strašno tamo

Neki @tiketoke i @ljevak ubiše i rukama i nogama - odvali se fasada negdje u Gradu eto njih dvojice - objave da ima najviše HIV pozitivnih eto njih sa kondomima - leptospiroza eto njih sa kabašima i sapunima nekakvim....

Strašno

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 08 jul 2025, 21:30

svrakino1921 je napisao/la:
08 jul 2025, 21:26
admin je napisao/la:

Izvinite molim Vas
Tamo dolaze do forumaši iz Zenice i Tuzle i postavljaju gas maske,kondome i sapune
Pa da ih makar upozorite ili da im dopustite nek naprave sebi teme Tuzla - razvoj ili Zenica razvoj

Hoce sad Tuzla tramvaje zbog toga što je KS imao ponder 2 a nikad nisu imali tramvaj itd.

Neki @tiketoke i @ljevak ubiše i rukama i nogama - odvali se fasada negdje u Gradu eto njih dvojice - objave da ima najviše HIV pozitivnih eto njih sa kondomima - leptospiroza eto njih sa kabašima i sapunima nekakvim....

Strašno
:urnebes: :urnebes:
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 08 jul 2025, 21:32

let3 je napisao/la:
08 jul 2025, 21:14
08 jul 2025, 21:00
let3 je napisao/la:
08 jul 2025, 20:15

Ja napisao samo Grbavica raprodata, bez namjere da ulazim u neke rasprave i to je tebe toliko uznemirilo da si napisao citav referat sa nekakvim ciframa :bow:
Ili si me pomjesao sa nekim.
Ko ulazi u raspravu?Ovako funkcionise forum
E cuj uznemirilo :mrgreen: Jest uznemirilo me sto cemo za 2 sedmice imati 2 pune Grbavice na svojoj utakmici bez medijski naslova,laznog uzdizanja i velicanja ovdje a vi se idalje lazite postovima "70-30" i slicne mitomanije
Ko bolan laze ? koju laz sam napisao ? i zasto imate patolosku potrebu da se u svemu mjerite sa Zeljom, ja vas nisam ni pomenuo u prethodnom postu, vidis i sam to.

Ti si napisao "Da se razumijemo za grad od 250-300k ljudi koji realno nije metropola i ovo je dobro i za nas i za vas" sto pozdravljam :salut: i tu si trebao stati...a ne smarati bezeveze o nekakvim ciframa i dinamici prodaje karata :crazy: pa koga to interesuje.
Naravno da je dobro kada pogledam npr Partizan i njihovu smijesnu i zalosnu posjetu
Ovo pisem najvise zbog nekoliko vasi koji bas pretjeruju ovdje u svakom mogucem segmentu i pucaju bombasticne najave koje veze sa vezom nemaju a uz to ubjedjuju citav forum da su upravu
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 08 jul 2025, 21:33

Nirton je napisao/la:
08 jul 2025, 21:30
admin je napisao/la:

Izvinite molim Vas

Strašno
:urnebes: :urnebes:
:rol: :rol:

Ne da brat na Kanton Sarajevo, brani ga zivotom ovdje :lol: :tokralju:

Sljedeca 6.aprilska mora ici Svrakinom :mrgreen:

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 08 jul 2025, 21:35

Eto koliko je Maccabi iz Međugorja bitan kad se na forumu piše o kondomima,propalim fasadama i porodičnim željama i pozdravima :urnebes:
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

Paromlinac

Post Postao/la Paromlinac » 08 jul 2025, 21:36

E, ne mogu da vjerujem :urnebes: A @Admin u privatnim raspravama. :urnebes:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 08 jul 2025, 21:39

08 jul 2025, 21:32

Naravno da je dobro kada pogledam npr Partizan i njihovu smijesnu i zalosnu posjetu
Ovo pisem najvise zbog nekoliko vasi koji bas pretjeruju ovdje u svakom mogucem segmentu i pucaju bombasticne najave koje veze sa vezom nemaju a uz to ubjedjuju citav forum da su upravu
Al brate ja nisam jedan od tih, niti mi pada napamet da tako pisem, samo sam napisao da je raspordat stadion i to je to. Bez namjere da provociram komsije i slicno. Pa sto bi se kurchio sa 12k karata, yebo ga ti :lol: nismo prodali 120 k.

Zato sam i napisao da me nisi pomjesao sa nekim :mrgreen:

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 08 jul 2025, 21:40

admin je napisao/la:
08 jul 2025, 20:52
Babo, šanse su ti ravne nuli.
Mozda ostavljamo debile, ali bar ne dijelimo moderatore svakom.
NoDija smo mi izabrali demokratskim putem da bude moderator na temi Zeljeznicara, jer je naglaseno da cemo dobiti 3 moderatora, kao tema Sarajeva sto je dobila.

Red je da se ispostuje nas glas.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

beka23
Kontakt:

Post Postao/la beka23 » 08 jul 2025, 21:41

rishovski je napisao/la:
08 jul 2025, 21:35
Eto koliko je Maccabi iz Međugorja bitan kad se na forumu piše o kondomima,propalim fasadama i porodičnim željama i pozdravima :urnebes:
eo ga thompson za 0:1

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 08 jul 2025, 21:42

admin je napisao/la:

Izvinite molim Vas

Strašno
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 08 jul 2025, 21:44

ŠVRAKINO ovaj forum te ne zaslužuje...Niti ovaj grad,kanton,država. Kad Švrakino bude na vlasti,čekaju nas bolji dani :bih: :bih:
slika
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

maroon46
Kontakt:

Post Postao/la maroon46 » 08 jul 2025, 21:48

Svrakino1921 :bow: :bow: Heroj odbrane grada u ratu i u miru.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, zeljovolimte i 18 gostiju.