BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

trixmix
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la trixmix » 18 apr 2011, 14:39

Pozdrav prije svega!

Zanima me ako neko zna gdje je planirana proslava titule i sta se sve planira mislim po gradu i to?!

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 18 apr 2011, 16:56

Sahin je zavrsio ovu sezonu :( ... Sad treba ocekivat da ce bild pisat mozda mu je to i zadnja utakmica za BvB bila .
U svakom slucaju to je jedan mini sok za nas ali boze moj sta je tu je sreca pa smo skoro pa obezbijedili titulu . Sad valja gledat Da Silvu i Lewankarinasa u prvoj postavi oooooooooooj boze jos kad se doda kuba od kojeg se lopta odbija ma premocno nema sta ... To samo nasoj upravi treba da otvori oci da moraju malo bolje pojacati sastav. I u najboljem mogucem trenutku nam je dosla povreda Sahina jer da se prije povrijedio ko zna dje bi mi bili sad i koliko bi manje bodova imali... Jos nest da kazem Barrios ce propusti skoro pa citave pripreme zbog copa america cccc , jos japanci hoce i kagawu ali nasu nedaju ...
BvB Echte Liebe !!!

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 18 apr 2011, 19:16

Sahin se ozlijedio i nema ga više ove sezone..Sad počinje borba da ga se zadrži, ali bojim se da je on već odlučio da će napustiti BvB! :(

Najgora stvar je kaj će se pokazati da sam bio u pravu kad sam rekao da Sahin ima onu mutavu klauzulu, a tak bi htio da ostane u Bvb-u, kad već ne ide za tu siću u Bayern! :( :(
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 18 apr 2011, 20:16

Mora se se odati priznanje Borussiji...kroz kakve krize i sranja je taj klub prolazio zadnjih godina, a navijaci (inace među najvjernijim u svijetu opcenito) mu nikad nisu okrenuli leđa :o , izdržali su sve te krize i potrese i vratili se kao šampioni...i to u velikom stilu :!: bitno je to naglasiti na koji nacin se postaje šampion i kakvom igrom...a Kloppova ekipa je igrala jedan šmekerski i plemeniti fudbal kakav gaji Barcelona , derali su redom protivnike i nisu uzeli titulu "zato što su mu konkurenti bili u lošoj formi i što im se posrecilo kao onda Štutgartu kad im se dosta toga poklopilo da dođu titule"...ne ne, Dortmund je svoje glave konkurente pobjedio u velikoom stilu i nije niti jednom u sezoni ovisio o drugima vec striktno sam o sebi odlicivao.
A i krajnje je vrijeme bilo da se ovaj velikan (nekadašnji šampion Evrope) vrati u vrh evropskog fudbala ,da Njemacka da još jedan ozbiljan klub u LP koji ce biti svima prijetnja i opasnost.
Još jednom cestitke navijacima Borussije na više nego zasluženoj Salatari.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 19 apr 2011, 01:03

@anton

Ja danas citam da je Sahin blize produzenju ugovora nego odlasku pa eto...nadam se da ipak ostaje :)

@izzo

Lijepo je procitati ovako nesto od jednog neutralnog navijaca...samim tim je Klopp postigao ono sto je i bio cilj a to je da se u Dortmundu ponovi igra odlican lijep fudbal a da pri tome i rezultati nisu losi.Liga prvaka je vec osigurana tako da je to jedan krupan korak ka svojevrsnom povratku u neki vrh europskog fudbala.Sa salatarom ne bi jos zurio,sve dok ne bude zvanicno valja igrati sa 100%,posebno sad kad nam je glavni igrac "out" do kraja sezone...

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 19 apr 2011, 11:05

Vidim nema komentara na Klopp-ovu izjavu, ne vjerujem da je niste culi.Sto se mene tice neka malo treba to njemackom fudbalu aBd od slijedece sezone da se vrati onaj stari rivalitet izmedju BvB- FCB...kad su se Oli-u bacale banane i sve to .... :lol: :lol:

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 19 apr 2011, 11:49

Kehl povredjen nece ga bit 4 sedmice moj boze moj
BvB Echte Liebe !!!

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 19 apr 2011, 12:02

slika

I OSTAT CE 100 %
BvB Echte Liebe !!!

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 19 apr 2011, 16:58

http://bundesliga.t-online.de/nuri-sahi ... 6862/index

Sve je vise ovakvih tekstova koji govore da ce Sahin ipak ostati u Dortmund...vjerovatno ga i ove poruke sa tribina ne ostavljaju ravnodusnim...

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 19 apr 2011, 17:21

Damir_BvB je napisao/la:slika

I OSTAT CE 100 %
Aj prevedi :mrgreen:
Znam nešto al ne mogu uklopit.
Čelik Zenica 1945

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 19 apr 2011, 17:29

Nimla_RZ je napisao/la: Aj prevedi :mrgreen:

Heroj mozes postati bilo gdje,legenda samo u Dortmundu...Nuri,ostani kod nas :D

domineysn
Kontakt:

Post Postao/la domineysn » 19 apr 2011, 17:38

adnan24 je napisao/la:
Nimla_RZ je napisao/la: Aj prevedi :mrgreen:

Heroj mozes postati bilo gdje,legenda samo u Dortmundu...Nuri,ostani kod nas :D
Ako želi kontinuirano biti u vrhu njemačkog nogometa, Borusija mora zadržati kostur tima. Tu prije svega mislim na: Bariosa, Groskrojca, Sahina, Gecea, Humelsa i Subotića, te po mogućnosti Jirgena Klopa.
Still learning...

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 19 apr 2011, 19:24

Evo sta su nasi navijaci priredili nasem najvjernijem igracu ikada ! Zasluzio je i mnogo vise, nikad mi nije bilo vise zao sto neko ide iz Dortmunda do sad nikad nikad nikad, jer svi su htijeli ici, jedini covjek koji je dao svoj zivot za nas navijace je otjeran iz kluba, najveca greska uprave Watzke - Rauball - Zorc - Klopp :(. Kakva samo glupost ccc :(

[youtube][/youtube]

Leoooooooooonardoooo DEDE ooooooooo Leoooooonardooo DEDE ooooooooo YOU NEVER WALK ALONE !
BvB Echte Liebe !!!

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 19 apr 2011, 19:28

slika

slika

slika
BvB Echte Liebe !!!

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 20 apr 2011, 11:16

Nerlinger: Kloppovo je ponašanje psihopatsko

Na oštar je način sportski direktor Bayerna Christian Nerlinger odgovorio na provokaciju treneru dortmundske Borussije Jürgenu Kloppu...

Kontroverzni stručnjak na klupi vodeće momčadi Bundeslige je nakon prošloga kola poručio proslavljenom tenisaču Borisu Beckeru da, ukoliko želi vidjeti dobar nogomet, ne gleda Bayern već Borussiju.

Iziritiralo je to toliko Nerlingera da je izjavio nešto zbog čega se kasnije morao ispričavati.
- Kad vidite Kloppa uz teren, on nije emotivan, njegovo je ponašanje više psihopatsko - izvalio je Nerlinger.

Dan kasnije je u Bildu morao objasniti svoje riječi.

- Nisam želio uvrijediti Kloppa. Upravo suprotno, iznimno cijenim njegove dosege ove sezone s Borussijom. Možda sam se izrazio malo nespretno, ali mislim da se Klopp može nositi s mojom izjavom - kazao je Nerlinger koji se i izravno ispričao Kloppu.

- Naravno da sam prihvatio ispriku. Imao je Nerlinger pravo. Nisam psihopat, ali tako izgledam - rekao je "njemački Mourinho".
:lol:

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 21 apr 2011, 16:26

scudetto je napisao/la:Naravno da sam prihvatio ispriku. Imao je Nerlinger pravo. Nisam psihopat, ali tako izgledam - rekao je "njemački Mourinho".
:lol:
:lol: :lol: :lol:

Da Silva produžio ugovor do 2012. :!:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 23 apr 2011, 02:22

Ma Kloop bio i ostao gospodin eheheh a sto se tice utakmica do kraja nadam se da ce da silva dostojno zamjeniti sahina do kraja i da titula nece doci u pitanje hehehe ...i naravno nadam se sahinovom ostanku jer nejgov odlazak bi tesko nadoknadili al mislim s obziromna njegov staz u dortmundu mislim da ce produziti ugovovor jer to duguje i klubu i svim tim navijacima ....nadam se da uz par pojacanja i zaobilazak povreda da ce dortmund voditi ozbiljnu rijec u ligi prvaka sljedece sezone... :D :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 23 apr 2011, 11:45

Sad je i zvanicno...produzenje ugovora sa Owomoyelom je glup potez da ne moze biti gluplji...nece taj covjek vise povezati 2 meca bez povrede,isto k'o i Kehl...

Danas u Gladbachu tezak mec...bio bi zadovoljan i sa bodom...

adis_lfc
Kontakt:

Post Postao/la adis_lfc » 23 apr 2011, 12:07

Damir_BvB je napisao/la:Evo sta su nasi navijaci priredili nasem najvjernijem igracu ikada ! Zasluzio je i mnogo vise, nikad mi nije bilo vise zao sto neko ide iz Dortmunda do sad nikad nikad nikad, jer svi su htijeli ici, jedini covjek koji je dao svoj zivot za nas navijace je otjeran iz kluba, najveca greska uprave Watzke - Rauball - Zorc - Klopp :(. Kakva samo glupost ccc :(

[youtube][/youtube]

Leoooooooooonardoooo DEDE ooooooooo Leoooooonardooo DEDE ooooooooo YOU NEVER WALK ALONE !
A TO YNWA ZNA SE KOME PRIPADA NEMOJ KOPIRAT :lol:

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 23 apr 2011, 12:29

Pa dobro lepo je videti da i drugi pevaju YNWA nema nista lose u tome.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.