FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Računa se od 15-te godine i moraju biti tri sezone neprekidno što bibtrebalo da imaju.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
- jointunija
- Kontakt:
Ako je Foči 17g a računa se od 15g,onda on nema dovoljno.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Lista B. Mislim da čak on ne bi trebalo da ulazi u ovu kvotu ali treba provjeriti.jointunija je napisao/la: ↑09 jul 2025, 00:09Ako je Foči 17g a računa se od 15g,onda on nema dovoljno.
Pa imate abdulahovica on je 3 godine tacno bio u op zelje izmedju 15 i 18 godine .Levin je napisao/la: ↑09 jul 2025, 00:27Lista B. Mislim da čak on ne bi trebalo da ulazi u ovu kvotu ali treba provjeriti.jointunija je napisao/la: ↑09 jul 2025, 00:09Ako je Foči 17g a računa se od 15g,onda on nema dovoljno.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
zar nije bio kod pitara jedan period?Pact1921 je napisao/la: ↑09 jul 2025, 01:30Pa imate abdulahovica on je 3 godine tacno bio u op zelje izmedju 15 i 18 godine .Levin je napisao/la: ↑09 jul 2025, 00:27Lista B. Mislim da čak on ne bi trebalo da ulazi u ovu kvotu ali treba provjeriti.jointunija je napisao/la: ↑09 jul 2025, 00:09
Ako je Foči 17g a računa se od 15g,onda on nema dovoljno.
-
- Kontakt:
Ne pise tako, tri pune sezone ili 36 mjeseci u periodu od 15 do 21 godine. Tako doslovno pise.
U sustini ne bih se bunio da ne mislim da nam je sredina prilicno tanka kada pogledas te zadnje/centralne vezne igrace mimo startera ( Lagumdzija - Erick i rezerve Foco i Radovac ). Radovac je prilicno spor, Foco bez ozbiljnih minuta u seniorskom fudbalu. Nema ih ni Gojak doduse, al' je bezobrazan, fudbalski. To se odmah vidi. Kontam da nije lose imati i Focu i Gojaka u rosteru. Al nije do mene

Ps. Ocito je da Simonija nesto ne mirise gledajuci pripreme i spisak. Zato me i cudi da nema Gojaka jer je igrao. Mozda je neka povreda u pitanju, ima i te.
- gegenpressing
- Kontakt:
Imao je virozu stomaka zadnjih danaRatoborniMrmot je napisao/la: ↑09 jul 2025, 03:27Ne pise tako, tri pune sezone ili 36 mjeseci u periodu od 15 do 21 godine. Tako doslovno pise.
U sustini ne bih se bunio da ne mislim da nam je sredina prilicno tanka kada pogledas te zadnje/centralne vezne igrace mimo startera ( Lagumdzija - Erick i rezerve Foco i Radovac ). Radovac je prilicno spor, Foco bez ozbiljnih minuta u seniorskom fudbalu. Nema ih ni Gojak doduse, al' je bezobrazan, fudbalski. To se odmah vidi. Kontam da nije lose imati i Focu i Gojaka u rosteru. Al nije do mene
Ps. Ocito je da Simonija nesto ne mirise gledajuci pripreme i spisak. Zato me i cudi da nema Gojaka jer je igrao. Mozda je neka povreda u pitanju, ima i te.
Brohra ribo se...
- mamonelafo
- Kontakt:
Simoni ili Gojak?gegenpressing je napisao/la: ↑09 jul 2025, 09:05Imao je virozu stomaka zadnjih danaRatoborniMrmot je napisao/la: ↑09 jul 2025, 03:27Ne pise tako, tri pune sezone ili 36 mjeseci u periodu od 15 do 21 godine. Tako doslovno pise.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
- gegenpressing
- Kontakt:
Gojakmamonelafo je napisao/la: ↑09 jul 2025, 09:46Simoni ili Gojak?gegenpressing je napisao/la: ↑09 jul 2025, 09:05Imao je virozu stomaka zadnjih danaRatoborniMrmot je napisao/la: ↑09 jul 2025, 03:27
Ne pise tako, tri pune sezone ili 36 mjeseci u periodu od 15 do 21 godine. Tako doslovno pise.
Brohra ribo se...
Spojler:
Ishow bi se mogao pojaviti na tekmi sutra…
Otom potom vise inf mozda veceras..
Ishow bi se mogao pojaviti na tekmi sutra…
Otom potom vise inf mozda veceras..
Ne znam cemu takve info i od koga.
Bilo bi dobro za marketing sigurno, ali gledajuci ljude koji ce ga vjerovatno voditi kroz grad cisto sumnjam.
Fk Željezničar.
- mamonelafo
- Kontakt:
To bi fakat bilo top. Nada umire posljednja.
- mamonelafo
- Kontakt:
Hvala puno!gegenpressing je napisao/la: ↑09 jul 2025, 10:59Gojak
Uzivam slusati trenera Adzema
Prije svega veliki covjek, pa onda trener
Siguran sam da ukoliko budemo strpljivi da ce postati legenda Željezničara
Prije svega veliki covjek, pa onda trener
Siguran sam da ukoliko budemo strpljivi da ce postati legenda Željezničara
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
U tom slučaju te kriterije ti zadovoljavaju : Muftić, Šabić, Kolić, Šošić i Jaganjac.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑09 jul 2025, 03:27Ne pise tako, tri pune sezone ili 36 mjeseci u periodu od 15 do 21 godine. Tako doslovno pise.
Fočo nema 36 mjeseci od 15te godine još. Abdulahoviću fali pola godine.
Akonje istina da uz njih moraš imati i 8 igrača koji su ponikli u državi to popunjavaju : Fočo, Abdulahović, Rončević, Alić, Šukilović, Radovac, Krpić.
Dakle, 4 igrača koja su po pravilu "Team trained" (Muftić, Šabić, Kolić i Šošić i 8 igrača koji su potekli u BiH : Fočo, Abdulahović, Rončević, Alić, Šukilović, Radovac, Krpić i Jaganjac.
U knap.
Mogao sa jedino ubaciti Memišević ili Garčević umjesto Kolića ali mislim da je on dobio prednost što smo "tanki" u sredini. Deni je bek a Gračević vrlo ofanzivan za razliku od Kolića. Mada, i sa Kolićem smo tanki u sredini. Nadam se da će momak napraviti dobru karijeru ali sumnjam. Nadam se da se Lagumdžija ili Erick neće povrijediti. Radovac može uletiti umjesto Ericka ali profil poput Lagumdžije nemamo a nemamo ni drugog klasičnog defanzivnog veznog i dalje mislim da je Huso mogao dati ruke u rotaciji.
Ishowspeed je danas u Sarajevu, dolazi oko 3-4 bit ce par sati i leti veceras za Grcku. Nece sutra biti na utakmici
-
- Kontakt:
Moramo imati mininalno osmoricu na listi koji su ponikli u drzavi od cega cetvoricu iz vlastitog OP-a da bi mogli prijsviti 25 igraca.Levin je napisao/la: ↑09 jul 2025, 12:23U tom slučaju te kriterije ti zadovoljavaju : Muftić, Šabić, Kolić, Šošić i Jaganjac.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑09 jul 2025, 03:27Ne pise tako, tri pune sezone ili 36 mjeseci u periodu od 15 do 21 godine. Tako doslovno pise.
Fočo nema 36 mjeseci od 15te godine još. Abdulahoviću fali pola godine.
Akonje istina da uz njih moraš imati i 8 igrača koji su ponikli u državi to popunjavaju : Fočo, Abdulahović, Rončević, Alić, Šukilović, Radovac, Krpić.
Dakle, 4 igrača koja su po pravilu "Team trained" (Muftić, Šabić, Kolić i Šošić i 8 igrača koji su potekli u BiH : Fočo, Abdulahović, Rončević, Alić, Šukilović, Radovac, Krpić i Jaganjac.
U knap.
Mogao sa jedino ubaciti Memišević ili Garčević umjesto Kolića ali mislim da je on dobio prednost što smo "tanki" u sredini. Deni je bek a Gračević vrlo ofanzivan za razliku od Kolića. Mada, i sa Kolićem smo tanki u sredini. Nadam se da će momak napraviti dobru karijeru ali sumnjam. Nadam se da se Lagumdžija ili Erick neće povrijediti. Radovac može uletiti umjesto Ericka ali profil poput Lagumdžije nemamo a nemamo ni drugog klasičnog defanzivnog veznog i dalje mislim da je Huso mogao dati ruke u rotaciji.
Sredina nam je definitivno najtanja i to ovaj DM/CM dio.
Kakav Huso, ne zna lopte i sporo se rjesava iste.
-
- Kontakt:
Da li je ostalo sjevera jos
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 34 gosta.