Čuj supersmarač neki..
Dajte nam @ozrena
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Gori od nas?superFrankie je napisao/la: ↑08 jul 2025, 23:17Toksicnijih i ljubomornijih ljudi od ovih navijaca Liverpoola odavno nisam vidio. Meni bude drago kad neki drugi engleski klub postigne odredjeni rezultat na internacionalnom nivou, a ovi se pojedose. Al dobro hajde, nije ni cudno kad se uzme u obzir da su 30 godina bili irelevantni
Ma kod vas ima normalnih momaka, koji znaju nesto normalno napisati i reci, a i vise se zamarate svojom ekipom nego drugima. Znam privatno navijace Arsenala i navijace Liverpoola, svi momci sto navijaju za Arsenal su generalno objektivni i realno gledaju na stvari, dok su navijaci Liverpoola kao i ovdje jako toksicni i prilicno delulu.Gunner4 je napisao/la: ↑09 jul 2025, 00:41Gori od nas?superFrankie je napisao/la: ↑08 jul 2025, 23:17Toksicnijih i ljubomornijih ljudi od ovih navijaca Liverpoola odavno nisam vidio. Meni bude drago kad neki drugi engleski klub postigne odredjeni rezultat na internacionalnom nivou, a ovi se pojedose. Al dobro hajde, nije ni cudno kad se uzme u obzir da su 30 godina bili irelevantni![]()
Ne trebamo se sad na tom nivou vrijeðati pa nismo topnici. De malo kulture.superFrankie je napisao/la: ↑09 jul 2025, 01:09Ma kod vas ima normalnih momaka, koji znaju nesto normalno napisati i reci, a i vise se zamarate svojom ekipom nego drugima. Znam privatno navijace Arsenala i navijace Liverpoola, svi momci sto navijaju za Arsenal su generalno objektivni i realno gledaju na stvari, dok su navijaci Liverpoola kao i ovdje jako toksicni i prilicno delulu.Gunner4 je napisao/la: ↑09 jul 2025, 00:41Gori od nas?superFrankie je napisao/la: ↑08 jul 2025, 23:17Toksicnijih i ljubomornijih ljudi od ovih navijaca Liverpoola odavno nisam vidio. Meni bude drago kad neki drugi engleski klub postigne odredjeni rezultat na internacionalnom nivou, a ovi se pojedose. Al dobro hajde, nije ni cudno kad se uzme u obzir da su 30 godina bili irelevantni![]()
Mel Maia
100%. I meni npr Gaston ide na zivce. O Jayu da i ne pricam.superFrankie je napisao/la: ↑09 jul 2025, 01:09Ma kod vas ima normalnih momaka, koji znaju nesto normalno napisati i reci, a i vise se zamarate svojom ekipom nego drugima. Znam privatno navijace Arsenala i navijace Liverpoola, svi momci sto navijaju za Arsenal su generalno objektivni i realno gledaju na stvari, dok su navijaci Liverpoola kao i ovdje jako toksicni i prilicno delulu.Gunner4 je napisao/la: ↑09 jul 2025, 00:41Gori od nas?superFrankie je napisao/la: ↑08 jul 2025, 23:17Toksicnijih i ljubomornijih ljudi od ovih navijaca Liverpoola odavno nisam vidio. Meni bude drago kad neki drugi engleski klub postigne odredjeni rezultat na internacionalnom nivou, a ovi se pojedose. Al dobro hajde, nije ni cudno kad se uzme u obzir da su 30 godina bili irelevantni![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.