E ovo je već prava informacija

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nuni ga docekao na aerodromu
Da se Sarajevo je razvija ne bi većina imala gdje raditi, a autohtone Sarajlije, ako ih i ima su na margini, jer posao ne možeš dobiti jer se doseljenici porodično zapošljavaju.
Nije ga veci ljakse mogao docekati
trebali su poslati Ramu Isaka19vendetta87 je napisao/la: ↑09 jul 2025, 15:15Nije ga veci ljakse mogao docekati
Koliko sam upratio, on ide putem i laje. Ne znam jel to taj?
zamisli koliko moraš biti prepotentan da smatraš da ti posao treba biti zagarantovan na osnovu mjesta rođenja
Jbg sad autohtone Sarajlije kunu doseljenike,ne mogu do posla od njih,a u mladosti,govorim za doba kad sam ja studirao,autohtonim Sarajlijama,cast izuzecima naravno,je bilo bitno ko ce prije zauzeti mjesto u Vatri,Metropolisu,cvike,Nivea, bilo bitno rezervacije ispod Bosmala onaj klub,ne mogu se sjetiti kako se zove,zauzeti bolju poziciju da onaj sto za ekskluziva...ba isao nocnim klubovima i slika,bolje uslika ,itd,itd. Mogao bih do jutra nabrajati,a zadnje mi bilo ako lazem il izmisljam,nego samo iz skromnog iskustva. Naravno ,ne vrijedi za sve.coelho41 je napisao/la: ↑09 jul 2025, 15:39zamisli koliko moraš biti prepotentan da smatraš da ti posao treba biti zagarantovan na osnovu mjesta rođenja
Basement .Mocvara1991 je napisao/la: ↑09 jul 2025, 15:49Jbg sad autohtone Sarajlije kunu doseljenike,ne mogu do posla od njih,a u mladosti,govorim za doba kad sam ja studirao,autohtonim Sarajlijama,cast izuzecima naravno,je bilo bitno ko ce prije zauzeti mjesto u Vatri,Metropolisu,cvike,Nivea, bilo bitno rezervacije ispod Bosmala onaj klub,ne mogu se sjetiti kako se zove,zauzeti bolju poziciju da onaj sto za ekskluziva...ba isao nocnim klubovima i slika,bolje uslika ,itd,itd. Mogao bih do jutra nabrajati,a zadnje mi bilo ako lazem il izmisljam,nego samo iz skromnog iskustva. Naravno ,ne vrijedi za sve.