Da mu Semir baci koju šuplju

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Da mu Semir baci koju šuplju
Covjek misli prave piramide
Nije Spidaš njegov nivo
pa i Jalu i Bubu je pozdravio ko onu djecu ispred, trebali su dovesti nekog s red bull takmicenja npr, freestyle ovo ono, da bude zanimljiv kontent neki, ovako su doveli ljude koji nemaju nikakve talente za stream...jedino da mu repuju a maca diskrecija lap dance...19vendetta87 je napisao/la: ↑09 jul 2025, 17:46Al se Sajfer izofirao...cuj poklonio mu nagradu za njegovu pjesmu. Koji ce on qurac s tim i sta bi to njemu trebalo da znaci?
akisarajevo92 je napisao/la: ↑09 jul 2025, 17:50gotovo, Speed razotkrio svijetu prevaru oko piramida
Ja ugasio. Da sam speed odletio bih prvim avionombaboedindzeko09 je napisao/la: ↑09 jul 2025, 17:55Nuniju treba još večeras oduzeti državljanstvo. Jel moguće da kao država nemamo jednog polu-pismenog i malo manje retardiranog streamera/youtubera?
Ja sam odmah rekao da je frajer ljakse teski.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑09 jul 2025, 17:55Nuniju treba još večeras oduzeti državljanstvo. Jel moguće da kao država nemamo jednog polu-pismenog i malo manje retardiranog streamera/youtubera?
Ma još sat vremena je ovdje samo pa ide za Grčku, bolje da su ga kod nas na panonska doveli
Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, Google Adsense [Bot] i 10 gostiju.