Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Nerminovic
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
vodica poslat u guantanamo, mafijaski uzeo paru za promociju eeeeee. cuj vodio ga u Sarajevo kod prijatelja da lomi auto ahahahahaha
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- ASD
- Kontakt:
To je još i ok bilo.
Kako objasniti ono za picu, još lik ni gladan nije bio.
Kako objasniti ono za picu, još lik ni gladan nije bio.
-
- Kontakt:
Ma to je najmanji problem, njemu i trebaju takve zayebancije za preglede, boli njega taki za tabijom, inat kucom i takvim stvarima.Nerminovic je napisao/la: ↑09 jul 2025, 19:30vodica poslat u guantanamo, mafijaski uzeo paru za promociju eeeeee. cuj vodio ga u Sarajevo kod prijatelja da lomi auto ahahahahaha
Ali problem je sto je frajer ljakse, ne zna ni engleski kako treba.
Ruta za kretanje katostrofalno zamisljena.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- JayCatwright
- Kontakt:
visocku papcinu sto prije udaljit iz grada
gledaj omladine što se zabavlja umjesto da fabrike grade
- Nerminovic
- Kontakt:
razumljivo, mada ovo jest' bio komplet Bosnian experience. Covjek dosao na prazan stomak i sigurno nece biti gladan sve do sutra navece19vendetta87 je napisao/la: ↑09 jul 2025, 19:34Ma to je najmanji problem, njemu i trebaju takve zayebancije za preglede, boli njega taki za tabijom, inat kucom i takvim stvarima.Nerminovic je napisao/la: ↑09 jul 2025, 19:30vodica poslat u guantanamo, mafijaski uzeo paru za promociju eeeeee. cuj vodio ga u Sarajevo kod prijatelja da lomi auto ahahahahaha
Ali problem je sto je frajer ljakse, ne zna ni engleski kako treba.
Ruta za kretanje katostrofalno zamisljena.

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Ovdje napišeš nešto o realnosti i genocidu u Srebrenici i administracija ti izbriše post....
Pa ne trebaju nama Srbi da nas kolju
Pa ne trebaju nama Srbi da nas kolju
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- JayCatwright
- Kontakt:
ne trebamo ni imati kad više perete Palestinom i Iranom od domaćih problema
Ja se divim kakav smo mi odron od naroda
Pa sa ovim mentalitetom mi ćemo još 10 genocida u narednih 100 godina doživjet
Dodje čovjeku da zaplače od nemoći kad vidi šta se radi i kako
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- BosniaBoston
- Kontakt:
Još Nuni kae no pizza no, konta u sebi od ovih nisam pare uzeo
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- ASD
- Kontakt:
Vjerovatno neko od ovih sekurita ispred htio ispoštovati jarana.BosniaBoston je napisao/la: ↑09 jul 2025, 19:55
Još Nuni kae no pizza no, konta u sebi od ovih nisam pare uzeo
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 09 jul 2025, 20:09, ukupno mijenjano 1 put.
Obrukali su seher Sarajevo doslje nuni, aki i ostali
Ljudi nisu iz Sarajeva uopste i oni kao vodici
Treba ih prebiti i zabraniti da ulaze u grad
Od toliko nase prirode, kulture i historijskih lokacija
Ovi glupani lupaju auta, zavlace se i vodaju ga od jarana do jarana
Oni su slika i prilika retardiranog mentalnog sklopa koji vlada nasim drustvom
Ljudi nisu iz Sarajeva uopste i oni kao vodici
Treba ih prebiti i zabraniti da ulaze u grad
Od toliko nase prirode, kulture i historijskih lokacija
Ovi glupani lupaju auta, zavlace se i vodaju ga od jarana do jarana
Oni su slika i prilika retardiranog mentalnog sklopa koji vlada nasim drustvom
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Al sajfer koji mu poklanja svoju zlatnu plocu a ovaj je ostavi samo ni ne okrenu se 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Koliko li je Ćuni uzeo para od ovih gdje se jelo,zar nije bilo neko malo kulturniji i obrazovaniji da provede ovog malca i predstavi nasu zemlju ..
Jos kad sam vidio nehljebara Akija sve mi je bilo jasno
Jos kad sam vidio nehljebara Akija sve mi je bilo jasno

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
pa za kontent njegov, tesko, ljudi treba da shvate da ovaj nije Robert Dacesin pa da ga vodas po znacajnim lokacijama i predstavis turisticki drzavu
dosao je da se najede, pravi budalu od sebe, glumi kako ga nerviraju ova djeca i ide dalje
150k u lajvu, donacije padaju, pregledi, nece vjerovatno vise nikad ni doci, bas njega zanimaju historijske cinjenice i znamenitosti...i to sve u 3h da upakujes...Nuni pravi slican kontent sto se tice omegle-a i to, i dosta ga djece ove gleda, zato mu je i "dobar", ali su mogli ovo dosta bolje organizovati, sa manje cevabdzinica i svega, ono sto je Nune npr. donio na lokaciju cevape, i neko da je negdje donio burek i baklavu, i dosta od hrane...reperi fula svakako za nesto ovako, al njih realno morao ubaciti da ih izreklamira

To je i sustina svega, nas debili predstavljaju i brukaju nasJHam je napisao/la: ↑09 jul 2025, 20:20pa za kontent njegov, tesko, ljudi treba da shvate da ovaj nije Robert Dacesin pa da ga vodas po znacajnim lokacijama i predstavis turisticki drzavu
dosao je da se najede, pravi budalu od sebe, glumi kako ga nerviraju ova djeca i ide dalje
150k u lajvu, donacije padaju, pregledi, nece vjerovatno vise nikad ni doci, bas njega zanimaju historijske cinjenice i znamenitosti...i to sve u 3h da upakujes...Nuni pravi slican kontent sto se tice omegle-a i to, i dosta ga djece ove gleda, zato mu je i "dobar", ali su mogli ovo dosta bolje organizovati, sa manje cevabdzinica i svega, ono sto je Nune npr. donio na lokaciju cevape, i neko da je negdje donio burek i baklavu, i dosta od hrane...reperi fula svakako za nesto ovako, al njih realno morao ubaciti da ih izreklamira![]()
Nigdje nisam vidio vece sabane od nunija i akija, a pregledao sam dosta videa od ovog ishowspeeda
Njega razumijem on glumo budalo i zbog toga je popularan
Oni su nisu budale, oni su šabani, seljacine, papani…
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
pa predstavlja te i Robert Dacesin, ali njega gleda druga publika, i ova djeca sutra kad budu u 20im 30im i razmisljaju o tom da dodju kod nas, sigurno nece upaliti ovaj video nego travel bloggere, tako da se uopste oko toga ne treba sekirati , ne predstavlja nas ni nuni ni aki onoj publici od koje drzava u narednih 5-10 godina moze imati koristiNoDi80 je napisao/la: ↑09 jul 2025, 20:21To je i sustina svega, nas debili predstavljaju i brukaju nasJHam je napisao/la: ↑09 jul 2025, 20:20pa za kontent njegov, tesko, ljudi treba da shvate da ovaj nije Robert Dacesin pa da ga vodas po znacajnim lokacijama i predstavis turisticki drzavu
150k u lajvu, donacije padaju, pregledi, nece vjerovatno vise nikad ni doci, bas njega zanimaju historijske cinjenice i znamenitosti...i to sve u 3h da upakujes...Nuni pravi slican kontent sto se tice omegle-a i to, i dosta ga djece ove gleda, zato mu je i "dobar", ali su mogli ovo dosta bolje organizovati, sa manje cevabdzinica i svega, ono sto je Nune npr. donio na lokaciju cevape, i neko da je negdje donio burek i baklavu, i dosta od hrane...reperi fula svakako za nesto ovako, al njih realno morao ubaciti da ih izreklamira![]()
Nigdje nisam vidio vece sabane od nunija i akija, a pregledao sam dosta videa od ovog ishowspeeda
Slazem se tobom medjutim sjeban sam i zao mi je sto ovi sabani imaju takvu moc i pristup da sire sabanizamJHam je napisao/la: ↑09 jul 2025, 20:24pa predstavlja te i Robert Dacesin, ali njega gleda druga publika, i ova djeca sutra kad budu u 20im 30im i razmisljaju o tom da dodju kod nas, sigurno nece upaliti ovaj video nego travel bloggere, tako da se uopste oko toga ne treba sekirati , ne predstavlja nas ni nuni ni aki onoj publici od koje drzava u narednih 5-10 godina moze imati koristiNoDi80 je napisao/la: ↑09 jul 2025, 20:21To je i sustina svega, nas debili predstavljaju i brukaju nasJHam je napisao/la: ↑09 jul 2025, 20:20
pa za kontent njegov, tesko, ljudi treba da shvate da ovaj nije Robert Dacesin pa da ga vodas po znacajnim lokacijama i predstavis turisticki drzavu
Najvise se bojim za buduce najrastaje, tesko je gledati djecu kako rastu uz ove gluposti
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 09 jul 2025, 20:28, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.