FIFA Club World Cup 2025
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FIFA Club World Cup 2025
Niko menadzere ne tjera da igraju sa samo 14 do 15 igraca u rotaciji, sa ustaljenim sablonima, gdje jedan igrac odigra 63 utakmice a neki mozda ni 10.
Zasto ih registrujes 24.Ili ce se pravila mijenjati ili ce sami biti primorani da vrse cesce rotacija. A recenice tiipa "Mi smo odigrali toliko i toliko utakmica". To je patetika, posalji drugi sastav ili otkazi ucesce, igrat ce tko hoce. Fudbal se ne vrti samo oko mene i mog kluba
Zasto ih registrujes 24.Ili ce se pravila mijenjati ili ce sami biti primorani da vrse cesce rotacija. A recenice tiipa "Mi smo odigrali toliko i toliko utakmica". To je patetika, posalji drugi sastav ili otkazi ucesce, igrat ce tko hoce. Fudbal se ne vrti samo oko mene i mog kluba
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
Od svih ekipa Chelsea našao da priča o broju utakmica, pa oni imaju 50 igrača spremnih za prvi tim. Ako iko može da rotira bez da puno izgubi na kvaliteti, to su oni.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
veli trener fluminensea mi smo u polufinalu ružno pače .... jašta su, onako ružne dresove niko drugi na svijetu nema 

- superFrankie
- Kontakt:
Michael Buffer najavljuje Gusta i ostale igrace Chelseaja, nije nesto sto sam ocekivao da ce se desiti, ali tu smo
- akisarajevo92
- Kontakt:
ima Maritimo iz Portugala slicne nijanse, imao je i Olimpic prije gasenja

Don't believe the hype.
Bravo Pedro...majstorski..pogledao,nanišanio i pogodio..djeluje tako jednostavno
- akisarajevo92
- Kontakt:
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
svi generalno polaze od teze da je ovo bila loša sezona za chelsea ..... a ljudi osvojili konferencijsku ligu lijevom, plasirali se u LŠ bez da im je trebalo ekstra mjesto za to i sada igraju finale ovog turnira (šta god se mislilo o istom) i nose kući preko sto miliona ..... meni tako izgleda odlčna sezona a ne loša
Još Zidanea za trenera, i mogli bi dominirati sa ovim rosterom. Dobri su ovo igrači, mene ovo podsjeća kao onaj Moneyball slučaj (ima i film) kada je neki tim prodao najboljeg igrača svijeta i doveo onda trojicu lošijih za male pare koji su imali onda istu statistiku.jestamaji je napisao/la: ↑09 jul 2025, 11:51svi generalno polaze od teze da je ovo bila loša sezona za chelsea ..... a ljudi osvojili konferencijsku ligu lijevom, plasirali se u LŠ bez da im je trebalo ekstra mjesto za to i sada igraju finale ovog turnira (šta god se mislilo o istom) i nose kući preko sto miliona ..... meni tako izgleda odlčna sezona a ne loša
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Shategabri
- Kontakt:
Realno, PSG je uradio nešto slično.denimen99 je napisao/la: ↑09 jul 2025, 12:05Još Zidanea za trenera, i mogli bi dominirati sa ovim rosterom. Dobri su ovo igrači, mene ovo podsjeća kao onaj Moneyball slučaj (ima i film) kada je neki tim prodao najboljeg igrača svijeta i doveo onda trojicu lošijih za male pare koji su imali onda istu statistiku.jestamaji je napisao/la: ↑09 jul 2025, 11:51svi generalno polaze od teze da je ovo bila loša sezona za chelsea ..... a ljudi osvojili konferencijsku ligu lijevom, plasirali se u LŠ bez da im je trebalo ekstra mjesto za to i sada igraju finale ovog turnira (šta god se mislilo o istom) i nose kući preko sto miliona ..... meni tako izgleda odlčna sezona a ne loša
Dok je Perez naučio nešto slično i počeo ulagati u talente, pa od njih pravio supertimove.
Koševo Zapad
Moze li 5+ pa da lakse podnesem tamburanje u finalu lpa 

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
RužniKer je samo obicni nasilnik, nikakav profesionalni fudbaler, ovaj drugi gol PSG-a to i pokazuje.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
ima li ko linka, treba mi ko bubreg
Sarmica, japa, LlullSergio, theKuPuS i Wandelanoite - najveci papci na ovom forumu
- superFrankie
- Kontakt:
Realova odbrana se takmici ko ce gore danas izgledati izgleda
-
- Kontakt:
Ma Realo nema vezne llinije, jedino Bellingham ali mislim da njemu nije Mbappe lego nikako.
dazn zvanicna stranica, napravis racun i gledas ko gospodin.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Imate na pro sieben kanalu konima Moju tv.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
fala pajdo, 120 ojra godisnje, nije lose, jeftinije od sat vremena kujve
Sarmica, japa, LlullSergio, theKuPuS i Wandelanoite - najveci papci na ovom forumu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.