Vise mislim da Beganovic igra na stoperu da bi se formacijski morao pomjerati u 442. Znas da i unusica zna na stopera staviti. Mozda grijesim ali mislim da je to razlogbordobijeli je napisao/la: ↑09 jul 2025, 21:30Dvije pozicije su problem stoper i vezni ta neka osmica . To jest nedostaju Gojkovic i Djordjevic . Dok Beganovic mora na stopera znaci tu skripi a onda gubis i begana mora francis na beka . Turda je ok a izgleda da Zekic nije zadovoljan Paskalevom .
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Pa danas smo igrali s 3 nazad i stoper bio Beganovic . Kad bi igrali s 4 u zadnjoj liniji onda je Beganovic bek a Turda i Jovic stoperi .rimljanin90 je napisao/la: ↑09 jul 2025, 22:01Vise mislim da Beganovic igra na stoperu da bi se formacijski morao pomjerati u 442. Znas da i unusica zna na stopera staviti. Mozda grijesim ali mislim da je to razlogbordobijeli je napisao/la: ↑09 jul 2025, 21:30Dvije pozicije su problem stoper i vezni ta neka osmica . To jest nedostaju Gojkovic i Djordjevic . Dok Beganovic mora na stopera znaci tu skripi a onda gubis i begana mora francis na beka . Turda je ok a izgleda da Zekic nije zadovoljan Paskalevom .
-
- Kontakt:
Govorim tokom same utakmice, tipa znali smo napadat u formaciji 442 gdje bi se beganovic pomjerio na desnog beka po potrebi a kyeremeh na desnog veznog.bordobijeli je napisao/la: ↑09 jul 2025, 22:06Pa danas smo igrali s 3 nazad i stoper bio Beganovic . Kad bi igrali s 4 u zadnjoj liniji onda je Beganovic bek a Turda i Jovic stoperi .rimljanin90 je napisao/la: ↑09 jul 2025, 22:01Vise mislim da Beganovic igra na stoperu da bi se formacijski morao pomjerati u 442. Znas da i unusica zna na stopera staviti. Mozda grijesim ali mislim da je to razlogbordobijeli je napisao/la: ↑09 jul 2025, 21:30Dvije pozicije su problem stoper i vezni ta neka osmica . To jest nedostaju Gojkovic i Djordjevic . Dok Beganovic mora na stopera znaci tu skripi a onda gubis i begana mora francis na beka . Turda je ok a izgleda da Zekic nije zadovoljan Paskalevom .
Paskalev je bio povrijeđen.bordobijeli je napisao/la: ↑09 jul 2025, 21:30Dvije pozicije su problem stoper i vezni ta neka osmica . To jest nedostaju Gojkovic i Djordjevic . Dok Beganovic mora na stopera znaci tu skripi a onda gubis i begana mora francis na beka . Turda je ok a izgleda da Zekic nije zadovoljan Paskalevom .
-
- Kontakt:
Rijesen i Mehmedovic
-
- Kontakt:
Ma hvala mu nije vala igrom pokazao nikakav kvalitet.
Nista losiji od njega nisu nasi U21
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Sta uraditi sa de.bilom koji psuje predsjedniku (kakav god je) da mu crnac yebe djecu ???
Opet ce taj isti de.bil pisati ovde !!!
Opet ce taj isti de.bil pisati ovde !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Mehmedovic se oprostio gospodski na instagramu, sretno momcino 

Kakav je ovo slucaj bzs
Tik tak ide kartel linija iz Cg pojacanje. Decici na apratima.
Ljudi fakat stavljaju Jattu u prvih 11, momak ima 90 minuta ozbiljnog fudbala

Nemam informacije ali osjecaj da Zekic nece docekati 5 kolo
Hahahahahaha je li realno da ovaj Kapetanovic zivi od fudbala
Horor
**** te onaj ko te dovede
Unusic, Kapetanovic, Turda, Pejovic. Kakva odbrana
Turda

-
- Kontakt:
Pa sta je ovo jel otiso onaj youtuber jos nema djece ovdje da piskaraju
-
- Kontakt:
Slazem se drug...pjankesarajevo je napisao/la: ↑09 jul 2025, 22:43Ma hvala mu nije vala igrom pokazao nikakav kvalitet.
Ocito je momak psihom na vi vjerovatno od one tragedije...
On kad udje u igru vidis da je nekakav trom,spor ne znam sta mu je bilo ...
Zelim mu svu srecu dalje
- MaroonBjelave
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Potencijal je to se vidi, ali nikako se nije mogao uklopiti u nasu igru. Par poteza je imao na nekim utakmicama, kao malo bio dosao sebi i onda opet potonuo.johntravolta123 je napisao/la: ↑09 jul 2025, 23:00Slazem se drug...pjankesarajevo je napisao/la: ↑09 jul 2025, 22:43Ma hvala mu nije vala igrom pokazao nikakav kvalitet.
Zelim mu svu srecu dalje
Sigurno da je za dobar fudbal potrebna cista glava nema tu dileme.
Steta za njega idemo dalje.
Fali nam jedan kreativni vezni, Djordjevicu ce trebati vremena da se vrati u formu.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Da se editujem na prošli post, preko tvog posta

Završeno.

Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Nije da ga nesto branim no on je u Slobodi igrao 10tku i desno krilo a kod nas u vecini slucaja 8cu. Generalno u 352 on nema sta traziti jer ne moze profitirati od tog sistema nikako.pjankesarajevo je napisao/la: ↑09 jul 2025, 23:13Potencijal je to se vidi, ali nikako se nije mogao uklopiti u nasu igru. Par poteza je imao na nekim utakmicama, kao malo bio dosao sebi i onda opet potonuo.johntravolta123 je napisao/la: ↑09 jul 2025, 23:00Slazem se drug...pjankesarajevo je napisao/la: ↑09 jul 2025, 22:43
Ma hvala mu nije vala igrom pokazao nikakav kvalitet.
Zelim mu svu srecu dalje
Sigurno da je za dobar fudbal potrebna cista glava nema tu dileme.
Steta za njega idemo dalje.
Nek mu je sa srecom, a i nama bez njega
-
- Kontakt:
- siroliver69
- Kontakt:
Deset stranica stalo u ovaj bucin post...Ostalo mlaćenje gloginja...OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑09 jul 2025, 20:15Radije bi da dodje dobar vezni a da nije defanzivni, nego da Gulisa ostane.
- luckystrike
- Kontakt:
Elhamdulillah. Najbolja odluka za sve strane. Hvala i sretno.luckystrike je napisao/la: ↑27 mar 2025, 19:53Nekoliko igrača evidentno nema dovoljno kvaliteta, dobar dio njih igra toplo-hladno, međutim velikoj većini se ne može osporiti borba. Nažalost, jedino Eldar svoj manjak kvalitete ne uspjeva nadoknaditi zalaganjem i iskreno se nadam da ga nećemo dogodine gledati.
Usput, dali smo ga za dž ali smo zadržali jedan dio ugovora tj. pripast će nam određeni procenat u slučaju njegove prodaje iz Spartaka.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, pitarcenga, Varijantas8 i 44 gosta.