Ali treba spomenuti da je ovo najlosija konkurecija u historiji sporta. Fritz i Shelton su u top 10 i biti ce u polufinalu WB.
Ja bih volio NoVaxa u finalu. Cisto da ga Carlitos opet razvali.
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Ali treba spomenuti da je ovo najlosija konkurecija u historiji sporta. Fritz i Shelton su u top 10 i biti ce u polufinalu WB.
Zverev, Bublik i @shminka se nece sloziti sa tobom.Quartararo je napisao/la: ↑08 jul 2025, 20:04Ali treba spomenuti da je ovo najlosija konkurecija u historiji sporta. Fritz i Shelton su u top 10 i biti ce u polufinalu WB.
Ja bih volio NoVaxa u finalu. Cisto da ga Carlitos opet razvali.
Pa nakon odlaska rf, rafe i evo sve blize i ovog troprstasa iz beograda, nesto sto je je bilo najlakse predpostaviti u svijetu sporta jeste da ce kvalitet tenisa grohnuti slobodnim padom.
Ma opet alarmantno.je da ovaj britanac ulazi u drugu sedmicu slemova.Pad sam.ocekivao ali ovo postaje zenski tenis.dinoo je napisao/la: ↑08 jul 2025, 21:49Pa nakon odlaska rf, rafe i evo sve blize i ovog troprstasa iz beograda, nesto sto je je bilo najlakse predpostaviti u svijetu sporta jeste da ce kvalitet tenisa grohnuti slobodnim padom.
Bez obzira na sve talente, to je jednostavno bilo preocigledno da ce se desiti.
Čisti faktiThe only thing Shelton is better in, is he can serve faster than Sinner. That’s it. He’s not even a better server than Sinner, he can only serve it faster
Lik samo servirao ,nista igra prebacivanje,ovo prvi put vidim u zivotu,pa Karlovic je više igrao u polju od njega..
Tbf zenski tenis je u ku*cu 20 godina.Kod zena je eto od odlaska ljudi tipa Henin specificno to da sve igraju haman isto.Nema slajsa,nema voleja...Svede se na to koja je fizicki jaca da moze jace i duze lupat lopticu ,jer obicno ne traze ni neke uglove.Kod zena vidit da neka otrci pa da udari neki inside out forehand i slJayCatwright je napisao/la: ↑10 jul 2025, 17:14U kakvom kur.cu je zenski tenis kad je Sabalenka broj 1![]()
Ovo bi Serena otresla bez izgubljenog poena
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.