Oikamid je napisao/la: ↑10 jul 2025, 00:46
Da ne pričam kako isti ovi moralisti gledaju Faću po pet sati kako **** djecu i to im je smiješan content.
Kupuju farma pakete, gledaju zvezde granda čitav život, smeta im stotinjak djece koja trče okolo dva sata
Ma to je baš bezveze brate, hajde razumijem natovariš se Nuniju, organizaciji posjete, sve to ima rezona i objektivno je bilo loše. Ali nešto srati po ovom liku što je došao i toj djeci što su trčala za njim... Ne znam eto, nisam pametan. I meni je to sve skupa bezveze i realno ne kontam čemu tolika fama oko jedne osobe, ali šta sad svaka generacija ima neke svoje idole i furke jbg.
Isti su srali i ono kad je Ronaldo dolazio sa Portugalom nedavno, djeca (a i neki stariji) se okupljala pa je i to bio problem. Ja lično u ovim godinama nikad to ne bih uradio, faktički ne postoji osoba na svijetu zbog koje bih to uradio al' Bože moj nismo svi isti i ne pada mi na pamet da nekome nešto sudim zbog toga.
Inače, kad smo kod Ronalda, moram ovo ispričati

Ako se sjećaš onog drugog baraža sa Portugalom, to je bilo 2011. godine. Dan je utakmice, mi smo prvi ili drugi srednje više ne sjećam. Tu u blizini škole živi lik (tada dječak), u pitanju je šestmilijarditi stanovnik na svijetu (službeno je tako).
I on je ko nešto bio "popularan", dobijao nekakve nagrade, to ove svjetske organizacije dolazile u posjetu da se slikaju sa njim... A kod nas u Visokom je bio ono običan, i tada kao dijete a i sada, osim što je eto šestmilijarditi stanovnik. I helem, neko je prodao priču da će Ronaldo doći u Visoko da se upozna sa njim jer mali kao navija za Real i voli njega. Mi ko debili čitavu smjenu kroz prozor gledali kad će proći policija prema zgradi gdje živi to dijete da izletimo iz škole i odemo do Ronalda
Naravno, nije došao niti je bilo i planirano da dođe, ali znam da je taj momak kasnije išao u Madrid, mislim da je bio čak i gost Reala, slikao se sa Ronom, bilo je toga po internetu ne znam može li se naći još. A mi u konačnici ostali k'o popišani, Ronaldo izradio
Bundesliga je napisao/la: ↑10 jul 2025, 00:51
Nisam se referisao na tvoj post već na onaj od harry_90. Jer su njemu pametni likovi Speed, Buba, Jala, Baka Prase i slični jer uzimaju velike pare na gluposti. Uostalom to je danas mjerilo u Bosni, samo pare, pa kako god da ih zaradiš.
Izvinjavam se onda

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"