Ja mislim da su kvote ovakve jer ni kone ne znaju sta da ocekuju od sebe
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ma rekao je Adzo stari tik toker,da je zeljkan favorit i da ocekuje prolaz kao i svi zeljkanovi fanovi,sve ostalo bi bilo tragedija kako on rece.
Dobit ce Zeljeznicar veceras. Samo trebaju pametno i borbeno odigrati, na rubu fajta. I uzimaju ih.
- FKS -
- Hrammm1921
- Kontakt:
Ma zategnut 1 dobra kvota, nemoguce da su kvalitetniji toliko da su favoriti danas..
- Combattente87
- Kontakt:
Borac iz 1 u 1 i Željo GG3+ slobodno stavite i recite onoj na šalteru da vam odmah isplati 

BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
koper je ozbiljna ekipa, tezak protivnik, ali da su favorit na grbavici to vala nisu kako god.
- svrakino1921
- Kontakt:
Evo šta je rekao Admir
To da smo favoriti protiv Slovenaca nije rekao - nego je rekao da bi klubu pomoglo u finansijskom smislu a i u sportskom smislu da se približimo Zrinjskom,Borcu i Sarajevu i da je to prenešeno igracima
Neko je gore napisao da ni sami ne znamo šta očekivati od ekipe jer je bilo puno promjena ali da je u ovom kratkom roku radio na odbrani
Jer je Željin navijač i gledao je Želju prošlu sezonu i vidio je problem odbrane i kako kaže radio je samo na odbrani i mislim da Željo večeras igra na nulu da neprimimo gol
-
- Kontakt:
Ristovski dobar igrac
Bravo Sarajevo idemo , div je to 

SAVEZ NAPOLJE ! ! !
- Hrammm1921
- Kontakt:
Koreo se sprema na sve tribine , ludnica ce biti 

U Dinamu imao 730.000 eura godisnju platu..Sad me bas zanima koliko ce zarađivat u Sarajevubhfanatic14 je napisao/la: ↑10 jul 2025, 13:01Ristovski dobar igracBravo Sarajevo idemo , div je to
![]()

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
1200 KM svakog prvog u mjesecu.rishovski je napisao/la: ↑10 jul 2025, 13:07U Dinamu imao 730.000 eura godisnju platu..Sad me bas zanima koliko ce zarađivat u Sarajevubhfanatic14 je napisao/la: ↑10 jul 2025, 13:01Ristovski dobar igracBravo Sarajevo idemo , div je to
![]()
![]()

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
400.000 € vise nedamorishovski je napisao/la: ↑10 jul 2025, 13:07U Dinamu imao 730.000 eura godisnju platu..Sad me bas zanima koliko ce zarađivat u Sarajevubhfanatic14 je napisao/la: ↑10 jul 2025, 13:01Ristovski dobar igracBravo Sarajevo idemo , div je to
![]()
![]()

SAVEZ NAPOLJE ! ! !
-
- Kontakt:
Rile je baš prgav igrač, međutim o igračkim kvalitetama ne treba trošiti riječi. Veliko pojačanje kako za Sarajevo tako i za ligu.
Pa valjda i kod nas moze neko iz ljubavi zaigratPendulum je napisao/la: ↑10 jul 2025, 13:091200 KM svakog prvog u mjesecu.rishovski je napisao/la: ↑10 jul 2025, 13:07U Dinamu imao 730.000 eura godisnju platu..Sad me bas zanima koliko ce zarađivat u Sarajevubhfanatic14 je napisao/la: ↑10 jul 2025, 13:01Ristovski dobar igracBravo Sarajevo idemo , div je to
![]()
![]()
![]()
Zna li neko da li su kone konačno rasprodale, mizernih, 11 000 karata?
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
jedna informacija sto se tice speeda koju sam cuo od par ljudi - Bilo je dogovoreno da druga ekipa voda Speeda po gradu i da obilaze sve i svasta (cevapi, carsija, da se obuce u franza ferdinanda i vozika onim autom, trebevic - bob staza...)
Eh sto se tice klubova, bilo je u planu da dodje na Kosevo i da se trka sa Amelom Tukom, a poslije bi dosao i na Grbavicu u cilju da se pokaze rivalstvo izmedju klubova. Koliko sam cuo to su predlozili iz FKS.
Medjutim neko je povukao veze i na kraju organizaciju prepustise ganciju iz visokog.
Pozdrav normalnoj raji
Eh sto se tice klubova, bilo je u planu da dodje na Kosevo i da se trka sa Amelom Tukom, a poslije bi dosao i na Grbavicu u cilju da se pokaze rivalstvo izmedju klubova. Koliko sam cuo to su predlozili iz FKS.
Medjutim neko je povukao veze i na kraju organizaciju prepustise ganciju iz visokog.
Pozdrav normalnoj raji

- RollingPaper
- Kontakt:
Samo ne znam koja je poenta bila sa Sajferom, Jalom i Bubom. Hajd da su ga doveli u studio pa da nešto snime i zayebavaju se. Ovako nidje veze, covjek nije mogo vjerovat koliko je sve bilo besmisleno. Pogotovo ono sa Sajferom, evo nek mi neko objasni šta je bila poenta onoga? Pa nije Eminem da mu daje nagradu za svoju pjesmu.tuitamo je napisao/la: ↑10 jul 2025, 13:56jedna informacija sto se tice speeda koju sam cuo od par ljudi - Bilo je dogovoreno da druga ekipa voda Speeda po gradu i da obilaze sve i svasta (cevapi, carsija, da se obuce u franza ferdinanda i vozika onim autom, trebevic - bob staza...)
Pozdrav normalnoj raji![]()
I za ove restorane i kafiće je uzeo keš da reklamira pa morao ga odvest, jel moguće da je čovjeka vodio u 5 restorana kroz one gužve i bezveze gubio vrijeme.
Mogao je izabrat jedan restoran i tu mu donijet sve da proba i kafu i ćevape itd. Međutim ovako je preofirno bilo. Mislim da je jedini Youtuber koji ga je ugostio i iskoristio maksimalno situaciju u komercijalne svrhe, i uz to da ispoštuje svoje jarane.
Ja i dalje ne mogu da vjerujem da nije čovjeka odveo na žičaru, pokazati mu Tunel Spasa, da mu nije spomeno da je opsada Sarajeva bila najduža ratna opsada glavnog grada u modernoj historiji.
Pa za Srebrenicu pred tolikim auditorijom ne pomenuti da se desio genocid, nevjerovatno... Pa momak je on od 30 godina, nije on dijete neko...
- svrakino1921
- Kontakt:
Za sve to je kriva stela i veze i nas mentalitet. Nije skoro nista od ovog trebalo bit kako je zavrsilo. Ybg papak ko papak pa vodu na svoj mlin da uzme koji dinar.RollingPaper je napisao/la: ↑10 jul 2025, 14:23Samo ne znam koja je poenta bila sa Sajferom, Jalom i Bubom. Hajd da su ga doveli u studio pa da nešto snime i zayebavaju se. Ovako nidje veze, covjek nije mogo vjerovat koliko je sve bilo besmisleno. Pogotovo ono sa Sajferom, evo nek mi neko objasni šta je bila poenta onoga? Pa nije Eminem da mu daje nagradu za svoju pjesmu.tuitamo je napisao/la: ↑10 jul 2025, 13:56jedna informacija sto se tice speeda koju sam cuo od par ljudi - Bilo je dogovoreno da druga ekipa voda Speeda po gradu i da obilaze sve i svasta (cevapi, carsija, da se obuce u franza ferdinanda i vozika onim autom, trebevic - bob staza...)
Pozdrav normalnoj raji![]()
I za ove restorane i kafiće je uzeo keš da reklamira pa morao ga odvest, jel moguće da je čovjeka vodio u 5 restorana kroz one gužve i bezveze gubio vrijeme.
Mogao je izabrat jedan restoran i tu mu donijet sve da proba i kafu i ćevape itd. Međutim ovako je preofirno bilo. Mislim da je jedini Youtuber koji ga je ugostio i iskoristio maksimalno situaciju u komercijalne svrhe, i uz to da ispoštuje svoje jarane.
Ja i dalje ne mogu da vjerujem da nije čovjeka odveo na žičaru, pokazati mu Tunel Spasa, da mu nije spomeno da je opsada Sarajeva bila najduža ratna opsada glavnog grada u modernoj historiji.
Pa za Srebrenicu pred tolikim auditorijom ne pomenuti da se desio genocid, nevjerovatno... Pa momak je on od 30 godina, nije on dijete neko...

Sve skupa je ispalo zesci papanluk, bolje da nije dolazio.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 13 gostiju.