Prva Liga FBiH 2025/26
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: Prva Liga FBiH 2025/26
Neće Jedinstvo napadati premijer ligu, ali mislim da bi se prvak mogao u Bihaću odlučivati.
Prije da se Jedinstvo sprema na ono spajanje Prve lige FBiH i RS, ako dođe do toga ikako. Da se na vrijeme zauzme mjesto u toj ligi, jer sigurno bi prvih 7-8 ekipa u ovoj sezoni igralo tu ligu.
Prije da se Jedinstvo sprema na ono spajanje Prve lige FBiH i RS, ako dođe do toga ikako. Da se na vrijeme zauzme mjesto u toj ligi, jer sigurno bi prvih 7-8 ekipa u ovoj sezoni igralo tu ligu.
Uvijek su bili favoriti za ulazak ekipe koje su ispale,rijetko su to i uspijevali bar što se tiče naše lige. Pored prozvanih favorita zapaženu ulogu imat će Bratstvo koje će pokušati iznenaditi Slobodu, Gošk,Čelik,Stupčanicu i Jedinstvo, Radnik kao filijala Sarajeva nebi trebao imati problema dok svi ostali treba dobro da se zamisle oko svoje sudbine.
-
- Kontakt:
Ja mislim da je favorit Sloboda. Barem po meni. Mislim da ce Azmir to rijesiti. Mislim takodjer Stupcanica i Gosk da ce se boriti tu negdje iako Gosk nikad kad ispadne ne bude bas kandidat za povratak. Ali vidim ih u vrhu. Čelik siguran u top pet, mozda i jaca uloga, zavisi sad koliko oni zele i sta tacno zele. Volio bih da se vrate malo i na ovaj forum, bilo bi zanimljivije
Buducnost i Bratstvo standardno dobri za ovu ligu. Za Jedinstvo ne znam, ne mogu se nadati previse jer nemam oslonac za to. Zadnjih 10tak sezona sve dobra prica dok ne krene prvo kolo. Ovu sezonu jedino ne vidim kandidata za ispadanje, tacno ce biti velika borba i bas nikad zanimljivija liga. Mozda Tuzla Citi bude kandidat za ispadanje.
Buducnost i Bratstvo standardno dobri za ovu ligu. Za Jedinstvo ne znam, ne mogu se nadati previse jer nemam oslonac za to. Zadnjih 10tak sezona sve dobra prica dok ne krene prvo kolo. Ovu sezonu jedino ne vidim kandidata za ispadanje, tacno ce biti velika borba i bas nikad zanimljivija liga. Mozda Tuzla Citi bude kandidat za ispadanje.
Sloboda je svakako favorit br 1. Istina, favoriti ponekad i zakažu iz ovog ili onog razloga. Ako ne bude spajanja ent. liga Tuzla siti ima neke minimalne šanse za opstanak i to samo ako Sloboda ostvari plasman. Računica je jednostavna, ako si razvojni klub moraš biti rang niže od ekipe čiji si satelit.nebeskasila je napisao/la: ↑07 jul 2025, 22:00Ja mislim da je favorit Sloboda. Barem po meni. Mislim da ce Azmir to rijesiti. Mislim takodjer Stupcanica i Gosk da ce se boriti tu negdje iako Gosk nikad kad ispadne ne bude bas kandidat za povratak. Ali vidim ih u vrhu. Čelik siguran u top pet, mozda i jaca uloga, zavisi sad koliko oni zele i sta tacno zele. Volio bih da se vrate malo i na ovaj forum, bilo bi zanimljivije
-
- Kontakt:
Nemam ti sta govorit,uvjerit ces se sam vrlo brzo.....do tada prati Slobodu i uzivajharden je napisao/la: ↑30 jun 2025, 19:25Poznajem, onaj sto je kupio ulazak Slobode u PL. Osim sto to vise nije ta Federalka niti taj Azmir, proslo je dosta vremena.IbrahimAga075 je napisao/la: ↑30 jun 2025, 19:19Ocito ne poznajes Azmira Husica
Bit ce ti uskoro sve jasnije.![]()

Šta uradiše čaršijaneri od kluba xexexex
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU
- BatistutA19
- Kontakt:
Ma favorit za ulazak su Gosk i Sloboda koja ce opet ici na silu ulazak ali et sad imaju Azmira i ako udju koji ce konacno pokazat svoje pravo lice .Stupcanica mi nejasna sta oni uopce zele osim kukanja da su svi krivi osim njih ali ce bit u vrhu opet .Ostale ekipe ne vidim.da bi iko tu imo ambiciju ulaska, bice tu mozda u vrhu Brastvo mozda i Celik i Jedinstvo gura dobro do sad dok se ne pomijesaju struje i nepocnu igre i spletke.
Samo sto Sloboda zavisi od Husica sta on zeli sa klubom ,meni je taj covjek mutan ali tuzlaci drugi izbor nemaju a i Gosk je najavio velike ambicije ici ce na ulazak pa cemo vidjet ko ce prvi kroz cilj proci.Ostalo ce sve bit u 5 grama i komplet liga ujednacena i puno zajebana pogotovo ako izglasaju ujedinjenje entitetskih liga.
Samo sto Sloboda zavisi od Husica sta on zeli sa klubom ,meni je taj covjek mutan ali tuzlaci drugi izbor nemaju a i Gosk je najavio velike ambicije ici ce na ulazak pa cemo vidjet ko ce prvi kroz cilj proci.Ostalo ce sve bit u 5 grama i komplet liga ujednacena i puno zajebana pogotovo ako izglasaju ujedinjenje entitetskih liga.
Radnik H i Gosk borba za ulazak u PL, Radnik H su sada B tim Sarajeva, akademija plus visak iz prvog tima....jaci ce biti od Barcelone B.....Celik i Sloboda za trece mjesto, prednost Celiku, doveli su Burekovica i Sivca, plus Regoje trener.....mi smo oslabljeni od kako nas je preuzeo Husic, plus veliki digovi.....
🔴⚫️
-
- Kontakt:
Dobro je to. Ali Jedinstvo je kao Real B
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Realan komentar, zelim vam puno srece. Bujrum u BihacBatistutA19 je napisao/la: ↑08 jul 2025, 15:10Ma favorit za ulazak su Gosk i Sloboda koja ce opet ici na silu ulazak ali et sad imaju Azmira i ako udju koji ce konacno pokazat svoje pravo lice .Stupcanica mi nejasna sta oni uopce zele osim kukanja da su svi krivi osim njih ali ce bit u vrhu opet .Ostale ekipe ne vidim.da bi iko tu imo ambiciju ulaska, bice tu mozda u vrhu Brastvo mozda i Celik i Jedinstvo gura dobro do sad dok se ne pomijesaju struje i nepocnu igre i spletke.

Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Spavas li mirno prva ligo federacije
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Veliki i najveci klub u Federalnoj ligi je napokon iscupan iz okova RACUN NK CELIK JE ODBLOKIRAN.
Spavatel mirno klubovi 1LF
Spavatel mirno klubovi 1LF
NK Celik je sada glavni favorit poslije odblokiranog racuna....sponzori, navijaci, euforija, sve ce biti na strani zenicana.....Sloboda treba gledati da bude medju prvih pet radi dalje stabilizacije.
🔴⚫️
Sarkazam je znak neinteligencije,nismo mi glupi ka tuzlaci pa poleti u PL ,vi bi svi redom supka dali da igrate u PL a klub u rasulu,dugovi tuzbe ,blokirani racuni ,Azmir vas kara ,vi mu se naguzujete ,navijaca rulja od 156 po utakmici.
Treba sredit klub pa napadat PL,et mi vise nemamo marke duga pa opet necemo napadat PL do mozda iduce god ,necemo da se sramotimo kao vi prosle sezone da budemo k..va za nabijanje gol razlike.
-
- Kontakt:
Ljubi ti vici guzicu jer vas je ostavio u ligi prošle sezone.convict35 je napisao/la: ↑10 jul 2025, 11:39Sarkazam je znak neinteligencije,nismo mi glupi ka tuzlaci pa poleti u PL ,vi bi svi redom supka dali da igrate u PL a klub u rasulu,dugovi tuzbe ,blokirani racuni ,Azmir vas kara ,vi mu se naguzujete ,navijaca rulja od 156 po utakmici.
Treba sredit klub pa napadat PL,et mi vise nemamo marke duga pa opet necemo napadat PL do mozda iduce god ,necemo da se sramotimo kao vi prosle sezone da budemo k..va za nabijanje gol razlike.
Al ste zato nepismeni.convict35 je napisao/la: ↑10 jul 2025, 11:39Sarkazam je znak neinteligencije,nismo mi glupi ka tuzlaci pa poleti u PL ,vi bi svi redom supka dali da igrate u PL a klub u rasulu,dugovi tuzbe ,blokirani racuni ,Azmir vas kara ,vi mu se naguzujete ,navijaca rulja od 156 po utakmici.
Samo se ti tjesi da ste posteno ostali prosle sezone. Ona prica da para nemate za to je glupa do bola. Ne mora se isplatiti iste sekunde to. Nikog zivog niste mogli dobiti i odjednom proigrali kao Real. Prvi ste zato da druge optuzite za namjestanja...
Zadnja izmjena: DamirT, dana/u 10 jul 2025, 12:19, ukupno mijenjano 1 put.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nemate razloga mrziti covjeka koji vam je kupio garnituru opreme kada ste krenuli iz cetvrtog ranga. Nisam cuo da smo u rasulu, naprotiv dovodimo igrace sa tuzlanske regije koji imaju kvalitet igrati ovu ligu kao sto smo to radili nekada davno prije kada smo bili uspjeni u ex YU, imamo trenera koji je odlican i koji nam je po volji, plate su do 2000 KM mjesecno za igrace…..ne vidim da nas bilo ko kara osim onih sto su nas iskarali iz prosle uprave…..nema nikakvog sarkazma, osim sto izgledate imate problema kada je Sloboda u pitanju koja vam apsolutno nista lose nije ucinila. Meni licno bi bilo drago da Celik bude dio PL jer to grad Zenica i NK Celik sigurno to zaluzuju kao sto bi volio i da NK Jedinstvo bude clan PL…..kontam odblokiran vam je racun, mozete imati sponzore i druge pogodnosti za “nabavku” novca, sto se mene tice vi nemorate ni ove a ni narednih godina napadati PL…..imate navijace, sada ce sigurni biti I velika euforija ako vasa uprava bude sposobna da iskoristi taj moment I namkne novac, ljudi hoce PL , prave igrace a ne da vam igraju rekreativci…..Navijaci Slobode vam zele sve najbolje i da uspijete.convict35 je napisao/la: ↑10 jul 2025, 11:39Sarkazam je znak neinteligencije,nismo mi glupi ka tuzlaci pa poleti u PL ,vi bi svi redom supka dali da igrate u PL a klub u rasulu,dugovi tuzbe ,blokirani racuni ,Azmir vas kara ,vi mu se naguzujete ,navijaca rulja od 156 po utakmici.
Zadnja izmjena: Skver, dana/u 10 jul 2025, 12:19, ukupno mijenjano 1 put.
🔴⚫️
- prisonbreak
- Kontakt:
Itekako ima jos duga. Deblokiran racun ne znaci da nema dugovanja.convict35 je napisao/la: ↑10 jul 2025, 11:39Sarkazam je znak neinteligencije,nismo mi glupi ka tuzlaci pa poleti u PL ,vi bi svi redom supka dali da igrate u PL a klub u rasulu,dugovi tuzbe ,blokirani racuni ,Azmir vas kara ,vi mu se naguzujete ,navijaca rulja od 156 po utakmici.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Dug reprogram i vik stoji ali poslije uplate zadnje rate od kantona i grada sav dug ce biti rijesen ,osim repr i vika koji ne smeta poslovanju klubaprisonbreak je napisao/la: ↑10 jul 2025, 12:19Itekako ima jos duga. Deblokiran racun ne znaci da nema dugovanja.convict35 je napisao/la: ↑10 jul 2025, 11:39Sarkazam je znak neinteligencije,nismo mi glupi ka tuzlaci pa poleti u PL ,vi bi svi redom supka dali da igrate u PL a klub u rasulu,dugovi tuzbe ,blokirani racuni ,Azmir vas kara ,vi mu se naguzujete ,navijaca rulja od 156 po utakmici.
Sa pojačanjima Jaganjcem, Smajićem i Facom Sloboda je prvi favorit za ulazak
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.