Mislim da je ZZ prije uradio vise al eto , ipak on njih tamo dosta dobro poznaje sve
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Nadam se da Beganovic ostaje na desnom stoperu a ovaj da dolazi na beka. Onda Kyremeha gore gurnut da trci sa Gulijem i Mlinaricem. Steta za Durakovica, mogao je posluzit lijevo, tu je negdje u rangu s Jovicem i Mujkicem, a Kapetanovic treba letit na neku posudbu.
Plus sto ce puno valjati ovoj mladjoj raji, mujkicu, jati, svojim znanjem i iskustvom. Moze im puno toga prenjeti kroz igru, treninge
- BegovicRamiz
- Kontakt:
prvo da potpise makedonce
a dostojna zamjena je po meni veoma skroman izraz za ovakvog igraca a pogotovo u odnosu na nase desne bekove
insajderi pali qurcu za usi
- belosevic23
- Kontakt:
bravo za Ristovskog, svi Hr portali prenijeli da je naše novo pojačanje, igrač koji izgara na terenu za svaku loptu, pravo pojačanje i smjer u kojem trebamo ići.. zao mi ako ide Began
Germanijak je ovo prvi objavio, ostali samo prenjeli. Vidjecemo, valjda potpise.
Ma ovaj je za Begana (kojeg gotivim) televizor u boji. Realno. Ok ima godina tu ali je strasan igrac.
Ma ovaj je za Begana (kojeg gotivim) televizor u boji. Realno. Ok ima godina tu ali je strasan igrac.
-
- Kontakt:
Kapetanovic je bolji igrac od njega i okej kao back up Kupresakubroj6 je napisao/la: ↑10 jul 2025, 13:11Nadam se da Beganovic ostaje na desnom stoperu a ovaj da dolazi na beka. Onda Kyremeha gore gurnut da trci sa Gulijem i Mlinaricem. Steta za Durakovica, mogao je posluzit lijevo, tu je negdje u rangu s Jovicem i Mujkicem, a Kapetanovic treba letit na neku posudbu.
Mislim da ne moramo brinuti za lijevu stranu,u najgorem slucaju moze i Jovic uskociti sasvim dobro
Samo se nadam da ovo znaci posudba Unusica a ne odlazak Beganovica ili jos bolje nijedno
Idemo jos tog veznog zavrsiti,sacekati da se neki oporave i spreme i gas
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Opasnu karijeru je imao Ristovski, temperamant ala Zekić, sretno, moze jako odigrati i na "trecem desnom stoperu"
-
- Kontakt:
Nemam neko misljenje,puno je kiksao prosle sezone,ta pozicija im je bila najslabija,gledao sam ga cesto prosle sezone i uglavnom su napadali svi preko nkega,spor,kasnio je cesto itd
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ko kažeBegovicRamiz je napisao/la: ↑10 jul 2025, 13:14prvo da potpise makedonce
a dostojna zamjena je po meni veoma skroman izraz za ovakvog igraca a pogotovo u odnosu na nase desne bekove
insajderi pali qurcu za usi

Bit će i veznjak, nemojte kukati.
Da ne bude da nisam najavio

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
treba husrefa na klupu i sabanovica desno fuj nostalgicari crkli dbgdmosarajvosa83 je napisao/la: ↑10 jul 2025, 13:18Nemam neko misljenje,puno je kiksao prosle sezone,ta pozicija im je bila najslabija,gledao sam ga cesto prosle sezone i uglavnom su napadali svi preko nkega,spor,kasnio je cesto itd
Kaže žabar, jedan potrvđen, drugi je ekskluziva, a treći je neki apdejt... napisao na ig
SARAJEVO SIAMO NOI <3
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Ovaj Fabrzio izgleda im jos info za nekog " Kapitalca " mada nisam siguran kolko on zna sta mi smatramo pod tim pojmom
-
- Kontakt:
Godine cine svoje, ali ne mora to toliko znaciti u nasoj ligi, ne igra se ovdje toliko brzo kao u HNL-u. Pogledaj Kvrzica kako igra, a stariji je dosta.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑10 jul 2025, 13:18Nemam neko misljenje,puno je kiksao prosle sezone,ta pozicija im je bila najslabija,gledao sam ga cesto prosle sezone i uglavnom su napadali svi preko nkega,spor,kasnio je cesto itd
Meni je jedino zao ako se dovodi umjesto Beganovica, pogotovo ako Amar ode u Hajduk.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
daj inicijale i godisteGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 jul 2025, 13:19Ko kažeBegovicRamiz je napisao/la: ↑10 jul 2025, 13:14prvo da potpise makedonce
insajderi pali qurcu za usi?
Bit će i veznjak, nemojte kukati.
Da ne bude da nisam najavio![]()
jel od ranije poznat policiji/forumu
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Buraz sumnjam da ce u Hajduk pogotovo sto mu je to korak nazad realno , a nisam siguran ni finansijski kolko oni mogu ponudit koliko znam da su se jedva skrpili i za treneraHordas1990 je napisao/la: ↑10 jul 2025, 13:22Godine cine svoje, ali ne mora to toliko znaciti u nasoj ligi, ne igra se ovdje toliko brzo kao u HNL-u. Pogledaj Kvrzica kako igra, a stariji je dosta.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑10 jul 2025, 13:18Nemam neko misljenje,puno je kiksao prosle sezone,ta pozicija im je bila najslabija,gledao sam ga cesto prosle sezone i uglavnom su napadali svi preko nkega,spor,kasnio je cesto itd
Meni je jedino zao ako se dovodi umjesto Beganovica, pogotovo ako Amar ode u Hajduk.
-
- Kontakt:
Ubjeđen sam da je doveden kao "treci desni stoper"Hordas1990 je napisao/la: ↑10 jul 2025, 13:22Godine cine svoje, ali ne mora to toliko znaciti u nasoj ligi, ne igra se ovdje toliko brzo kao u HNL-u. Pogledaj Kvrzica kako igra, a stariji je dosta.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑10 jul 2025, 13:18Nemam neko misljenje,puno je kiksao prosle sezone,ta pozicija im je bila najslabija,gledao sam ga cesto prosle sezone i uglavnom su napadali svi preko nkega,spor,kasnio je cesto itd
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: 061657451, edgarallanpoe04, Google Adsense [Bot], Hajdeee, mnon46, mosarajvosa83, perodeformero, Sazg, tuitamo, ubipara, UltraNorth, Vanja8 i 72 gosta.