KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
Ma ja mislim da je to to što se tiče naših reprezentativaca (jedino ako nešto sad izmajmunišu pa dovedu Lazića u šta čisto sumnjam), u biti tu su dva samo igrača koja su na skraćenom spisku kad su kvale i Gutić koji bude na proširenom uvijek.
Ma Penavu sigurno možemo platiti
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Sticem dojam da je onaj sve pare uzeo, i da se pola nece uloziti u tim.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
imas na Insta ..ali sjedi prvo .JHam je napisao/la: ↑08 jul 2025, 21:31dje ima da se vide ti treninGilumani je napisao/la: ↑08 jul 2025, 21:14Atic je dobio extra ugovorOn je valjda prvo ime ekipe . btw,Jedan Lazic je u Spartaku imao 12 K i otisao u Kinu za vise.
mozda se neko javipa dode iz ljubavi u klub .
btw ,jesi li vidio Video kako Podbicanin trenira talente BIH Kosarke![]()
![]()
i mi se onda cudimo zasto nema pomaka .
![]()
Laza je imao financijskih problema ,zbog toga je otisao u Kinu.
Kad dođe Čampara, pa eksplodira forum 

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Hakeem bi smanjio cijenu svog treninga da ovo vidilumani je napisao/la: ↑08 jul 2025, 22:11imas na Insta ..ali sjedi prvo .JHam je napisao/la: ↑08 jul 2025, 21:31dje ima da se vide ti treninGilumani je napisao/la: ↑08 jul 2025, 21:14
Atic je dobio extra ugovorOn je valjda prvo ime ekipe . btw,Jedan Lazic je u Spartaku imao 12 K i otisao u Kinu za vise.
mozda se neko javipa dode iz ljubavi u klub .
btw ,jesi li vidio Video kako Podbicanin trenira talente BIH Kosarke![]()
![]()
i mi se onda cudimo zasto nema pomaka .
![]()
Imam neki osjecaj da je nasim igracima "ispod casti" da se vrate kuci igraju a ne vani pa zato traze previse para da to nekako opravdaju(Gegic,Halilovic)
Bojim se sve više da oni ne vide budućnost u ovom projektu kojem se mi svi nadamo.
Klub koji nema trenera, nema upravni odbor, nema direktora, nema sportskog direktora, nema sponzora osim kantona i koga je kanton nahvatao politicki, nema ni dvoranu, pa ako ćemo pravo nema ni svoje ime i svoju istoriju već sve nešto nazor i posuđujeno… kad si društvo jednog lica moraš naći igrača koji ti baš vjeruje da ti povjeri karijeru ili igrača koji i nema kakvu karijeru da je rizikuje.
Druga je priča što bi mi svi volili da se Bosna vrati, ali težak Neno Marković ne možeš se s njim dogovoriti, pa težak Gegic, pa težak Lazic, pa težak Miki, pa teški svi u BiH niko nije spreman da pomogne u upravi, teški u Skenderiji…
Jel baš može biti toliko do sviju
Klub koji nema trenera, nema upravni odbor, nema direktora, nema sportskog direktora, nema sponzora osim kantona i koga je kanton nahvatao politicki, nema ni dvoranu, pa ako ćemo pravo nema ni svoje ime i svoju istoriju već sve nešto nazor i posuđujeno… kad si društvo jednog lica moraš naći igrača koji ti baš vjeruje da ti povjeri karijeru ili igrača koji i nema kakvu karijeru da je rizikuje.
Druga je priča što bi mi svi volili da se Bosna vrati, ali težak Neno Marković ne možeš se s njim dogovoriti, pa težak Gegic, pa težak Lazic, pa težak Miki, pa teški svi u BiH niko nije spreman da pomogne u upravi, teški u Skenderiji…
Jel baš može biti toliko do sviju
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Tako je decki hajmo jos malo pljujte i glumite insajdere. Sjetimo se kako je do prije par godina sve bilo top i kako smo istu igrali prvu ligu (entitetsku).
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Bude se uspavane ljepotice, u snu su pokupile svu pamet svijeta. Smatraju da je njihova bitna. No vratimo se malo unazad i vidimo koga je Bosna interesovala kada su ljepotice spavale.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑10 jul 2025, 01:23Tako je decki hajmo jos malo pljujte i glumite insajdere. Sjetimo se kako je do prije par godina sve bilo top i kako smo istu igrali prvu ligu (entitetsku).
necu da pljujem, ali Igokea skoro sklopila ekipu...
Nekima je najveci problem sto ce 2-3 dana kasnije saznati za dolazak novog igraca, a nekima sto im klub dovodi skart igrace (mada Siroki jos nikog nije ni doveo

Doduse, ti imas jos jedan problem, Hrvatska jos nije izbacila spisak igraca za Eurobasket, ubi te neizvjesnost.

Ja nisam nikakav insajder i nisam pokupio nikakvu pamet. Dodjem ovdje da procitam neku informaciju iz kluba jer nemam nikog u klubu, al izgleda da je vec pocelo pranje mozga da ne smijes pisnut ako nećeš hvalit.
Da je srece, nek ispadne da sam sve fulio i da osvojimo ABA ligu.
Sretno svima i da za pola godine pišemo kako sam ja bio negativan bez osnove.
Da je srece, nek ispadne da sam sve fulio i da osvojimo ABA ligu.
Sretno svima i da za pola godine pišemo kako sam ja bio negativan bez osnove.
-
- Kontakt:
Eh bas ovo, Igokea ima sportskog direktora iskusnog u ovom, skauting vjerovatno vec poslozen.bordobijeli je napisao/la: ↑11 jul 2025, 07:34Igokea ima kontinutet 15 godina a Bosne nije bilo na mapi kosarke . Tako da polako,trrba korak po korak i strpljivo.
Valjalo bi i da Bosna ostvari ovakav kontinuitet pa bi lakse bilo
Haman se spucao čitav budžet na Atića i Personsa 

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.