FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma garant cemo posuditi ovoga, ima jos dvoje godine ugovora sa bohumom, osim ako sta ne dogovorimo. Bio u gorici prosle sezone na posudbi, mozda ga je i bunic preporucio
Usao Pitar u tebe hahaha Banic
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Dobro je prizivao sam nekog ozbiljnijeg na desnom beku pa cemo vidjeti ako Bog da. I dalje nisam zadovoljan drugim lijevim bekom Kapetanovicem jos me nije kupio. Interesuje me posto nisam gledao utakmice, nemam kad. Kakva je situacija sa tim Pejovicem ili je bacanje para je li ikako igrao? I kakvi su Mamas i Turda bili ?
- jurisicduska
- Kontakt:
Kupresak ; pa i Mujkic ti konkurisu za tu poziciju. Kapetanović je treća opcija nije druga a može i Jovic odigrat pa bih rekao da je četvrta opcija tek Kapetanović.Gomis99 je napisao/la: ↑10 jul 2025, 14:44Dobro je prizivao sam nekog ozbiljnijeg na desnom beku pa cemo vidjeti ako Bog da. I dalje nisam zadovoljan drugim lijevim bekom Kapetanovicem jos me nije kupio. Interesuje me posto nisam gledao utakmice, nemam kad. Kakva je situacija sa tim Pejovicem ili je bacanje para je li ikako igrao? I kakvi su Mamas i Turda bili ?
Sa njim smo u pregovorima.EastMadness je napisao/la: ↑10 jul 2025, 14:34pa pravi tandem. Steta sto prije Krleta nisu.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑10 jul 2025, 14:33I oko Ristovskog je dosta ucestvovao vjerujem,dobri su oniEastMadness je napisao/la: ↑10 jul 2025, 14:31Agon Elezi novi igrac Sarajeva
Opet Krste sredio transfer. Sta ti znaci kad dovedes pravog covjeka
Trebaju Krle i Zoran u dogovoru da vode svaki rok.
Zato smo imali Ibrakovica varalicu
Krste igra veliku ologu ali još nije gotovo.
Ja ne mogu da vjerujem, da bi Ristovski mogao kod nas.Ja i ako ga vidim sa dresom na predstavljanju, necu vjerovati.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Ma taj Pejovic je neki tal nije ga nikako ni biloGomis99 je napisao/la: ↑10 jul 2025, 14:44Dobro je prizivao sam nekog ozbiljnijeg na desnom beku pa cemo vidjeti ako Bog da. I dalje nisam zadovoljan drugim lijevim bekom Kapetanovicem jos me nije kupio. Interesuje me posto nisam gledao utakmice, nemam kad. Kakva je situacija sa tim Pejovicem ili je bacanje para je li ikako igrao? I kakvi su Mamas i Turda bili ?
Mamas dobar borben samo mislim da ce u ovoj ligi svaku drugu utakmicu pauzirati.Dobio jucer karton i u Pazaru cini mi se
Turda sasvim okej,yebi ga prenijelo me neki dan malo hahaha ali ipak da sacekamo jos.
Lijevo je bio planiran Bockaj pa da se on i Kupresak bore za prvi 11 ali sta je tu je.Mislim da je Kapetanovic i Jovic/Mujkic okej kao back up
Kad ozvanice Ristovskog i Elezia trebaju i zatvoriti rok.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Info vrlo dobar. Obojica su fakat pred potpisom.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Ne mogu je gore zatvorit buraz. Stadion na livadi a okoli pored stadiona sve brežuljci. To je gore hotelaki kompleks ima dosta ljudi i ekipa. Goee su i Varaždin i Vukovar i nekakvih treba ima što trče okolo. Može biti da ne može na stadion ali na brežuljak može 100%.
Nema na TV Zekicev zahtjev, a moze se gledati gore slobodno brate.Sazg je napisao/la: ↑10 jul 2025, 14:55Ne mogu je gore zatvorit buraz. Stadion na livadi a okoli pored stadiona sve brežuljci. To je gore hotelaki kompleks ima dosta ljudi i ekipa. Goee su i Varaždin i Vukovar i nekakvih treba ima što trče okolo. Može biti da ne može na stadion ali na brežuljak može 100%.
Ristovski je nas.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Kakva ti je kamera za upalit nam neki lajvSazg je napisao/la: ↑10 jul 2025, 14:55Ne mogu je gore zatvorit buraz. Stadion na livadi a okoli pored stadiona sve brežuljci. To je gore hotelaki kompleks ima dosta ljudi i ekipa. Goee su i Varaždin i Vukovar i nekakvih treba ima što trče okolo. Može biti da ne može na stadion ali na brežuljak može 100%.
Ako budes isao zapisuj nam u crticama sta je bilo
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Aha da ga Zekic ubije hahahahahNajvecaRadosti je napisao/la: ↑10 jul 2025, 14:57Kakva ti je kamera za upalit nam neki lajvSazg je napisao/la: ↑10 jul 2025, 14:55Ne mogu je gore zatvorit buraz. Stadion na livadi a okoli pored stadiona sve brežuljci. To je gore hotelaki kompleks ima dosta ljudi i ekipa. Goee su i Varaždin i Vukovar i nekakvih treba ima što trče okolo. Može biti da ne može na stadion ali na brežuljak može 100%.![]()
Ako budes isao zapisuj nam u crticama sta je bilo![]()
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Bockaj tj njegov kvalitet bi nam dosao vrh,krilo,bek odlican igrac,medjutim kao sto sam rekao lik nema gram mozga,to bi bio mac sa dvije ostrice.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑10 jul 2025, 14:51Ma taj Pejovic je neki tal nije ga nikako ni biloGomis99 je napisao/la: ↑10 jul 2025, 14:44Dobro je prizivao sam nekog ozbiljnijeg na desnom beku pa cemo vidjeti ako Bog da. I dalje nisam zadovoljan drugim lijevim bekom Kapetanovicem jos me nije kupio. Interesuje me posto nisam gledao utakmice, nemam kad. Kakva je situacija sa tim Pejovicem ili je bacanje para je li ikako igrao? I kakvi su Mamas i Turda bili ?
Mamas dobar borben samo mislim da ce u ovoj ligi svaku drugu utakmicu pauzirati.Dobio jucer karton i u Pazaru cini mi se
Turda sasvim okej,yebi ga prenijelo me neki dan malo hahaha ali ipak da sacekamo jos.
Lijevo je bio planiran Bockaj pa da se on i Kupresak bore za prvi 11 ali sta je tu je.Mislim da je Kapetanovic i Jovic/Mujkic okej kao back up
Kad ozvanice Ristovskog i Elezia trebaju i zatvoriti rok.
Molim te ne zaboravi kantu Jupola da nam uslikas pored terena...Sazg je napisao/la: ↑10 jul 2025, 14:55Ne mogu je gore zatvorit buraz. Stadion na livadi a okoli pored stadiona sve brežuljci. To je gore hotelaki kompleks ima dosta ljudi i ekipa. Goee su i Varaždin i Vukovar i nekakvih treba ima što trče okolo. Može biti da ne može na stadion ali na brežuljak može 100%.
-
ventilateur
- Kontakt:
Nek nam je sretan raja Ristovski svima koji slave
Zanima me ovaj drugi ako ga je neko upratio kakav je i sta igra koju tacno poziciju vidim da je veza. Btw vidim da se prate Ismir i Stefan tako da je mozda sve zavrseno vec
Zanima me ovaj drugi ako ga je neko upratio kakav je i sta igra koju tacno poziciju vidim da je veza. Btw vidim da se prate Ismir i Stefan tako da je mozda sve zavrseno vec
„Ne razumeš ti mene, moja Vahdo, ja volim Sarajevo više nego sebe" - Asim Ferhatovic Hase
Ristovski moze pokriti desnog beka i desnog centarhalfa.
Elezi je 8ca.
Šanse da cemo izbaciti Craiovu su sa ova dva igraca 35%.
Elezi je 8ca.
Šanse da cemo izbaciti Craiovu su sa ova dva igraca 35%.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
- jurisicduska
- Kontakt:
Rekao mi je Lakoste da vam poručim slijedece :
“Poflautajte ku.rac Ismiru i ekipi”
Citirao sam doslovno kako mi je rekao da ne bude poslije zabune.
“Poflautajte ku.rac Ismiru i ekipi”
Citirao sam doslovno kako mi je rekao da ne bude poslije zabune.
-
rimljanin90
- Kontakt: