Ja sam ga nazvao tako i daj Boze da budem u krivu. Necemo suditi po jednoj utakmici. Zasto ? Jer..
Joao Pedro didn't score a single goal outside the box for Brighton in 70 games
He managed one on his first start for Chelsea
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Ja sam ga nazvao tako i daj Boze da budem u krivu. Necemo suditi po jednoj utakmici. Zasto ? Jer..
Ma dobro i da izgubimo ako nista bruku kesa smo uzeli i momci su imali jos tekmi da se uigraju.
Došlo se daleko, da se očekivalo, nije. Trofej može biti samo dodatni plus, poraz ne treba biti razočarenje.wadethegreat je napisao/la: ↑10 jul 2025, 16:05Ma dobro i da izgubimo ako nista bruku kesa smo uzeli i momci su imali jos tekmi da se uigraju.
Maresca isto probao dosta razlicitih stvari.
Ne ocekujem da uzmemo PSG iskreno![]()
Možemo se pobiti ako i izgubimo nema veze, za ovu tekmu nam treba Lavia vjerovatno ali njega nema po običaju, samo da odbrana bude na nivou bez grešakaQuartararo je napisao/la: ↑10 jul 2025, 17:09Došlo se daleko, da se očekivalo, nije. Trofej može biti samo dodatni plus, poraz ne treba biti razočarenje.wadethegreat je napisao/la: ↑10 jul 2025, 16:05Ma dobro i da izgubimo ako nista bruku kesa smo uzeli i momci su imali jos tekmi da se uigraju.
Maresca isto probao dosta razlicitih stvari.
Ne ocekujem da uzmemo PSG iskreno![]()
To je previše ofanzivno ako Lavia i Caicedo budu u mogućnosti da igraju očekujem ih sa Enzom u sredini.superFrankie je napisao/la: ↑10 jul 2025, 18:09Ma i sa Laviom i bez, mislim da bi startali Enzo i Caicedo zajedno sa Palmerom ispred. Na krilima ocekujem Pedra i Neta a u spicu Delapa
Ma ne pikaju se ti turniri od jedne ili dvije utakmice.
Jos samo da ovih deset sto su na cekanju nekako kutarisu.Samo mi nisu jasni za Chillya.I ko ce Sterlingu dat 300 hiljada hefteno ,a ima ugovor jos godinu .Nece taj lako otic ,zna da te pare opet moze vidit samo u Arabiji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.